Totalul afișărilor de pagină

31 martie 2011

Sapun cu galbenele si musetel



Contine:ulei saponificat de galbenele si musetel(macerat de galbenele si musetel in ulei de masline timp de 3 saptamani)masline,cocos,,ulei de catina,flori uscate de galbenele,infuzie concentrata de musetel si galbenele.Neparfumat.

Un sapun extradelicat ,fara nici un fel de contraindicatii,poate fi folosit de toata lumea inclusiv pentru ten insa este in special indicat in igiena zilnica a copiilor,a persoanelor cu piele delicata si sensibila,pentru igiena intima.

Calendula oficinalis sau galbenele denumita popular,are o faima de planta buna la toate si pe buna dreptate.Inca din cele mai vechi timpuri sunt binecunoscute efectele ei vindecatoare asupra pielii.
Extractul uleios de calendula se foloseste in degeraturi,arsuri,ulcere varicoase,flebite,varice,rani care se vindeca greu,eczema ,julituri,zgarieturi,entorse,contuzii,intinderi musculare,leucoree,candidoza si trichomoniaza vaginala,acnee,iritatia de scutec.
Se foloseste si in afectiuni produse de fungi-candida,piciorul de atlet si micoze interdigitale.
Florile de galbenele contin flavonoide responsabile in cea mai mare parte de efectul antiinflamator;mai contin carotenoide ca flavoxantina,auroxantina-responsabile de culoarea galbena a florilor,acizi fenolici,triterpene,principii amare.Extractele de planta sunt folosite in cosmetica datorita continutului in saponine ,rezine,ulei esential.
Asocierea cu uleiul de musetel ii potenteaza efectele
Uleiul de musetel este un preparat cosmetic excelent pentru îngrijirea pielii . Acesta înmoaie şi catifelează pielea, ajutând la păstrarea tinereţii şi supleţii. datorită proprietăţilor sale emoliente, dezinfectante şi descongestionante, uleiul de muşeţel se poate utiliza şi pentru pielea iritată de soare sau în îngrijirea picioarelor, mai ales călcâiele care au pielea iritată şi uscată. Ajută şi la hemoroizi, furunculoză, răni purulente, ulceraţii, leucoree sau reumatism, ceaiul de muşeţel fiind cunoscut pentru calităţile sale antiseptice şi bactericide. Muşeţelul are efect sudorific, calmant, antispasmodic, dezinfectant şi antiinflamator în inflamaţii de tot felul, mai ales ale mucoaselor,în erupţii cutanate care provoacă mîncărimi sau supuraţii, precum şi în alte dermatoze. Remediu universal, muşeţelul poate fi folosit şi în cazul celulitei. Activînd circulaţia capilarelor, ajută la eliminarea toxinelor din epidermă. În urma unui tratament cu muşeţel, pielea devine mai fermă şi netedă, iar celulita dispare.

Disponibil in gramaje intre 70 si 110 grame
Costul pentru 100 de grame este de 10 lei

27 martie 2011

Sapun antiperspirant cu piatra de alaun si salvie

De multa vreme am in minte o reteta de sapun cu piatra de alaun.Si in sfarsit s-a materializat.Eu folosesc aceasta piatra pe post de antiperspirant de cativa ani si sunt foarte multumita.Ce imi place foarte mult este ca poate fi aplicata pe orice portiune din corp nu doar pe axile.Pentru cei carora le transpira picioarele este minunata,pur si simplu se umezeste cu apa si se aplica in locurile cu probleme.Efectul este gerantat pana la 12 ore.Nu opreste procesul natural de transpiratie in totalitate(poate doar in proportie de 40-50% )ci doar stopeaza proliferarea bacteriilor responsabile cu mirosurile neplacute.

Contine:ulei saponificat de salvie(salvie macerata in ulei de masline timp de 3 saptamini)ulei saponificat de cocos,ulei de rozmarin,piatra de alaun,infuzie concentrata de salvie,ulei esential de salvie si lavanda.

Probabil ca multi ati auzit despre piatra de alaun.Este intens promovata in ultimul timp datorita proprietatilor sale antiperspirante.Alaunul nu opreste transpiratia ci doar inhiba dezvoltatre bacteriilor responsabile de mirosurile neplacute,avand deci un efect antibacterian cu totul remarcabil.
Piatra de alaun este o sare,sulfat dublu de aluminiu si poatsiu,se gaseste in natura sub forma de cristale translucide,inodore.Este 100 % naturala si provine din minele de alaun,cele mai importante se gasesc in India,Siria,Egipt.
Piatra de alaun are multiple proprietati:inhiba dezvoltarea bacteriilor ,opreste sangerarile in cazul micilor taieturi,strange porii si reduce transpiratia fara sa o blocheze,prezinta un risc alergenic scazut,este foarte buna pentru pielea sensibila.
Desi contine aluminiu piatra de alaun este inofensiva , caci oxizii si hidroxizii de aluminiu pe care ii elibereaza la contactul cu pielea sunt din punct de vedere chimic extrem de stabili. Ei nu pot sa reactioneze in acest stadiu cu pielea si nu pot sa elibereze aluminiul. Nu patrund in epiderma, pentru ca nu sunt solubili

Dintre plante,regina neincoronata in lupta impotriva transpiratiei excesive este salvia.Efectul de reglare al transpiratiei este cu totul remarcabil indiferent pe ce cale este administrata,sub forma de ceai(baut intern),bai locale cu infuzie ,frictionari cu tinctura sau masaj cu ulei de salvie in care s-a adaugat cateva picaturi de ulei esential de salvie si lavanda.Exista studii care confirma actiunea antihidrotica a salviei.
http://www.sweatsolutions.org/SweatSolutions/Downloads/sage_paper.doc.
Nu vreau sa dau iluzii celor care sufera de hiperhidroza,sapunul nu poate rezolva asemenea probleme insa poate fi un adjuvant minunat in lupta cu aceasta afectiune,folosit zilnic in locul gelului de dus obisnuit.

Cantareste aproximativ 100 de grame si costa 10 lei

25 martie 2011

Sapun cu catina si lapte de capra


In sfarsit au inceput capritele sa dea lapte asa ca sunt din nou in stoc sapunurile cu lapte de capra.
Primul in sortiment este sapunul cu lapte de capra si catina.Am mai scris si despre uleiul de catina si despre laptele de capra insa pentru cei care nu au timp sa rasfoiasca paginile blogului o sa reamintesc unele dintre beneficii.

Datorita proteinelor, vitaminelor si acidului lactic din compozitia sa, laptele de capra este un excelent ingredient pentru cosmeticele naturale. Constituentii sai activi sunt considerati aproape identici cu cei din stratul protector al pielii noastre. Preluand proprietatile laptelui din care sunt obtinute, produsele cosmetice si de ingrijire au rol antibacterian, antiinflamator, antialergic si de regenerare. Acidul caprilic protejeaza pielea de invazia bacteriilor, aminoacidul triptofan este relaxant si reduce sensibilitatea la durere, vitaminele A, B, C, E si coenzima Q10 au insusiri regenerante si de intinerire, luptand impotriva radicalilor liberi, iar vitamina B6 ajuta la formarea anticorpilor. Acidul lactic, existent in laptele de capra, regenereaza epiderma, mentine hidratarea si, dupa uz indelungat, poate fi eficient in indepartarea petelor de pe piele. Actiunea exfolianta a acidului lactic ajuta la stimularea reinoirii celulare si la curatarea profunda a porilor.Este extrem de bine tolerat si de cea mai sensibila piele, dermatologii il recomanda in mod frecvent persoanelor cu dezechilibre ale pielii, fie ca este vorba de eczeme, alergii sau psoriazis.Are molecula de grasime si proteine mult mai mica decat cel de vaca,patrunde in piele mult mai usor.

Despre catina cei mai multi stiu ca dintre toate fructele ,contine cantitatea cea mai mare de vitamina C,mai mult decat macesul,de pana la zece ori mai mult decat citricele.Mai putin studiata la noi,insa intens cercetata la nivel mondial,este considerata panaceu.
In prezent uleiul de catina este aprobat pentru utilizarea clinica in spitalele din Rusia si China ca si medicament in tratarea arsurilor de orice fel in special cele chimice.Spre exemlu,multe din victimele cumplitului accident nuclear de la Cernobâl, din 1986 au fost tratate cu ulei de catina.
China a desemnat sucul de catina bautura oficiala admisa pentru sportivi la Jocurile Olimpice de la Seul din 1988.
Primul suc de fructe admis pentru prima data in spatiu de catre cosmonautii rusi a fost sucul de catina,ca si bautura vitaminizanta si care mareste rezistenta la stres.

Fructul are un conţinut ridicat de vitamina C - într-o gamă de 114 - 1550 mg la 100 grame cu un conţinut mediu (695 mg la 100 de grame) de aproximativ 15 ori mai mare decat portocalele (45 mg la 100 grame) - plaseaza catina fructe printre sursele naturale cele mai bogate in vitamina C. Contine, de asemenea, un numar foarte mare de carotenoizi,41 la numai printre care si luteină, zeaxantină şi licopen.
Mai contine vitaminele din grupul B (acid folic), B1, B2, B6, B12, B15, K, aminoacizi, minerale , β-sitosterol şi polyphenoli,serotonina in stare naturala,un neurotransmitator ce ajuta la reglarea emotiilor.
Uleiul este un ingredient valoros in aplicatii topice.Este cea mai bogata sursa de acid palmitoleic,acid gras care intra in componenta grasimii pielii,actioneaza ca un regenerant,conferind suplete si o senzatie de piele matasoasa.Are o putere de protectie solara naturala,respingand razele ultraviolete,fiind unul dintre cele mai eficiente uleiuri pentru tratarea arsurilor de orice natura,termica,solara,sau chimica.
Datorita continutului natural de vitamina C,E si precursori ai vitaminei A,acizi grasi esentiali si fitosteroli,este un remediu eficient in îngrijirea pielii uscate si mature cu acţiune hrănitoare, revitalizanta si regeneranta.
Uleiul de catina este utilizat deasemenea in tratarea mai multor afectiuni ale pielii:ulcere cutanate,dermatite,eczeme,psoriazis,iritatii,mancarimi,piele foarte uscata.
Studii recente arata ca actiunea regeneranta a uleiului de catina asupra pielii se datoreaza continutului ridicat in acizi grasi esentiali,caroten,tocoferoli si fitosteroli,substante importante pentru o piele sanatoasa.

Sapunul are 100 gr si costa 10 lei
Pentru alte gramaje pretul se recalculeaza
Poate fi folosit incepand cu data de 18 Aprilie 2011

24 martie 2011

Natural Handmade se reinventeaza


Pentru ca aveam nevoie de o denumire mai personala,
Pentru ca ador lavanda,
Pentru ca folosesc uleiul de lavanda in aproape orice produs pe care il creez,
Pentru ca sapunul de lavanda e unul dintre preferatele mele,
Pentru ca lavanda ma linisteste,ma calmeaza si i-mi da idei noi,
Pentru ca, dupa indelungi cautari,ca intr-un puzzle in care nu se potriveste nimic in afara de acea unica piesa,am rezonat cu "LAVANDINE"

23 martie 2011

Sampon solid cu henna


Un sampon special creat pentru parul uscat si lipsit de stralucire.

Contine:ulei saponificat de masline,ulei saponificat de cocos,ulei de ricin,ulei de migdale,ulei de menta,ulei de lavanda,extract de henna neutra(cassia obovata),extract de henna,galbenus de ou,pulbere de henna neutra, apa de lavanda,ulei esential de ylang-ylang,lavanda,tea-tree,menta.

Nu coloreaza parul.Hidrateaza si hraneste firul de par in profunzime.
100 de grame costa 10 lei

21 martie 2011

Dark chocolate


Un rasfat de ciocolata cu muuuuult unt de cacao si cacao neagra.
Mirosind ca o budinca abia facuta,cu o spuma dulce si cremoasa…..Un sapun bogat in unt de cacao si cacao neagra,tolerat si de cea mai sensibila piele.Curata in profunzime,reda luminozitatea si elasticitatea pielii,hidrateaza si catifeleaza,cu un veritabil efect antiambatranire datorita antioxidantilor din cacao si untului de cacao.Pentru momente de rasfat…..cu ciocolata.
Neparfumat,mirosul este dat doar de ingredientele folosite.

Contine:ulei saponificat de masline,ulei saponificat de cocos,unt de cacao,cacao raw,nedegresata,pulbere de scortisoara,galbenus de ou,ulei de orez,apa distilata.

Mâncarea zeilor. Aşa se refereau maiaşii la cacao. Aztecii o considerau un afrodisiac; ingredientele pe care le conţine ajută la purificarea şi tonifierea pielii.Bogată în aminoacizi, vitamine şi cu un parfum delicios, ciocolata hidratează şi are calităţi antioxidante. Conţine principii active benefice pentru piele, aminoacizii stimulează producerea de fibroblaste şi colagen, ajutând la tonifierea ţesuturilor; este bogată în vitaminele A, D, E şi K. Accelerează înnoirea celulelor, atenuând liniile de expresie ale tenului.

Are o greutate de aproximativ 100 de grame si costa 10 lei.Pentru gramaj mai mic sau mai mare pretul de recalculeaza.

20 martie 2011

Sapun cu unt de cacao si ulei de avocado

Un sapun foarte bland cu pielea,cu uleiuri hranitoare ce hidrateaza si catifeleaza epiderma.

Contine:ulei saponificat din masline,ulei saponificat de cocos,unt de cacao,ulei de avocado,apa distilata,ulei esential de patchouli,busuioc si portocala.

Untul de cacao este obtinut in urma presarii masei de cacao destinata fabricarii pudrei de cacao pentru consum. Se prezinta ca o materie alb-crem, cu punct de topire de 37 de grade Celsius cu miros si gust specific, cremos. Este foarte bogat in agenti antioxidanti ceea ce il face foarte util industriei farmaceutice si cosmetice. In fapt, mai mult de 90% din produsele pentru bronzat existente pe piata au la baza calitatile antioxidante deosebite ale untului de cacao.
Untul de cacao brut pastreaza intacte toate proprietatile boabelor de cacao.Mai mult decat aroma sa puternica si culoarea delicioasa,untul de cacao pastreaza toti activii naturali prezenti in cacao.Bogat in vitamine E, polifenoli, acid ferulic, flavonoide, untul de cacao este un puternic antioxidant, redutabil remediu impotriva radicalilor liberi.In acelasi timp,untul de cacao stimuleaza producerea de colagen, lupta impotriva imbatranirii pielii si pastreaza elasticitatea si fermitatea tesutului cutanat.
Resveratrolul, fitosterolii si squalanul, compusi activi naturali ai untului de cacao sunt recunoscuti si renumiti pentru proprietatile extraordinare de regenerare, redau elasticitatea si tonusul pielii.

Uleiul de avocado este bogat in acid oleic (omega 9) carotenoide (clasa de pigmenti vegetali dintre care cei mai cunoscuti sunt beta-carotenul si licopenul) – zeaxantina, alfa-caroten si beta-caroten, tocoferoli (vitamina E), acizi grasi mononesaturati, luteina, potasiu, magneziu, vitaminele A, B-urile, K, acid linoleic (omega 6) si palmitic. Dintre toate uleiurile cel de avocado este cel mai repede absorbit de piele. Uleiul de avocado detine puternice proprietati antibacteriene, antirid si antiinflamatorii, care contribuie la o vindecare mai rapida a taieturilor si a ranilor, previne cicatricile, acneea si dermatitele.
Cele doua uleiuri impreuna cu uleiul de masline imbunatatesc aspectul pieli uscate , mature ,cu vergeturi.

Cantareste aproximativ 100 de g si costa 10 lei

18 martie 2011

Sapun detoxifiant cu ghassoul(argila marocana) si carbune medicinal

Contine:ulei saponificat de masline,ulei saponificat de cocos,ulei saponificat de salvie(salvie macerata in ulei de masline timp de 3 saptamani)ghassoul(argila marocana),carbune medicinal,apa distilata,ulei esential de tea tree,salvie si lavanda.

Argila ghassoul(sau rhassoul,este cunoscuta sub ambele denumiri)este extrasa din Muntii Atlas din Maroc,de la mare adancime.
De ce e aceasta argila unica?Este o argila cu o capacitate mare de absorbtie,mult superioara argilei cosmetice,capacitate ce o face unica in curatirea si detoxifierea pielii.Contine cantitati mari de dioxid de siliciu, magneziu,potasiu, calciu si minerale,in cantitati mult mai mari decat oricare alta argila.Ghassoul este o argila cu proprietati purifiante si hidratante care are grija de epiderma, reducand secretia de sebum si regenerand pielea, eliminand celulele moarte si inchizand porii. Argila gasshoul, denumita si argila marocana, este hipoalergica, adica se potriveste oricarui tip de piele.
Ce este interesant la acesata argila este ca se poate folosi ca atare la curatarea pielii si parului ,este un pic spumanta, fara a contine insa substante tensioactive .Este ideala pentru pielea grasa si acneica.
Carbune medicinal are cu remarcabile proprietati de detoxifiere, fiind folosit chiar si in cazul otravirilor pentru a atrage toxinele din organism. La nivelul pielii acest lucru se materializeaza sub forma drenarii impuritatilor si toxinelor care dau tenului un aspect incarcat si cauzeaza punctele negre si acneea.
Salvia este astringenta si curata temeinic pielea de celulele moarte si de alte particule regleaza secretia de sebum.Efectul ii este potentat prin adaugarea sub doua forme,macerat si ulei esential.
Sinergia dintre argile, carbunele medicinal si uleiurile esentiale detoxifiante si decongestionante (ulei esential de tea tree, salvie si lavanda)face ca acest sapun sa fie potrivit atat pentru corp cat si pentru ten, in special cel incarcat, mixt, gras, acneic dar si pentru cel normal.

Disponibil in gramaj de 100 g costa 10 lei,gramaj de 70 grame costa 7 lei

17 martie 2011

Sapun exfoliant cu seminte de mac


Primul pas in ingrijirea pielii este exfolierea.
Sapunul exfoliant cu seminte de mac este destinat exfolierii blande dar ferme.Nu este foarte abraziv putand fi folosit si pentru ten.
Cu o textura cremoasa,imbogatit cu galbenus de ou care se stie ca este cel mai eficient produs pentru catifelarea pielii,nu doar exfoliaza ci hraneste si catifeleaza pielea,oferind o ingrijire completa.

Contine:ulei saponificat de masline,ulei saponificat de cocos,apa distilata,galbenus de ou,seminte de mac,ulei esential de patchouli,ylang-ylang,lavanda.

Disponibil la 70 gr si 100 de gr.

Pretul este de 10 lei,100 g,si 7 lei,70 g

15 martie 2011

Sampon solid cu lapte de cocos si extracte din plante




Samponul solid este fara doar si poate o mare necunoscuta pentru multi.
In esenta este tot un sapun insa fara exces de uleiuri nesaponificate,este o combinatie complexa de extracte si uleiuri din plante benefice pentru par si scalp.Este foarte bland cu firul de par,nu il degreseaza in exces,nu ii ataca structura.Poate fi folosit zilnic.
Samponul cu lapte de cocos si plante este unul special pentru par gras,dar poate fi folosit cu succes si pentru celelte tipuri de par,fiind un sampon echilibrant.Se foloseste ca si un sampon,se uda parul apoi se maseaza bland cu bucata de sampon pana se obtine o spuma consistenta.Se clateste cu apa din abundenta,in ultima apa de clatire se recomanda adaugarea a 2-3 linguri de otet de mere(diluat intr-o jumatate de litru de apa).Otetul are un dublu rol,acela de a indeparta reziduurile ramase si de a inchide cuticula firului de par lasandu-l matasos si usor de descurcat.
Dupa primele splari parul poate fi putin incarcat,datorita eliminarii chimicalelor acumulate in firul de par de-a lungul anilor,asa ca inainte de a hotara daca este bun sau nu pentru tine foloseste-l macar 4 spalari.
Contine:uleiuri saponificate din rozmarin,salvie,menta,urzica(plantele au fost macerate in ulei de masline timp de 3 saptamani)cocos,ulei de ricin,galbenus de ou,lapte de cocos,ulei esential de salvie si rozmarin.

Uleiul de rozmarin este un tonic ideal pentru par, dar mai ales pentru scalp. Este un important stimulant pentru radacini, indepartand cu usurinta excesul de sebum. S-a observat ca acest ulei stimuleaza cresterea firului de par si stopeaza caderea parului. De asemenea, este un inamic al matretii.
Folosit cu regularitate, poate preveni chiar si chelia prematura şi combate mătreaţa eficient, fiind excelent pentru un scalp gras.
Substantele continute de salvie dizolva aglomerarile de sebum si impuritati care se pot depune in apropierea foliculilor de par. Aceste aglomerari sunt des intalnite in cazul parului foarte gras si pot avea efecte destul de nocive asupra foliculului pilos, contribuind chiar la pierderea firelor de par pe care le “sufoca"
Uleiul de mentă stimulează vasele de sânge de la rădăcina părului, promoveaza o mai bună circulaţie şi poate ajuta la rezolvarea unor probleme , cum ar fi senzaţia de mâncărime a scalpului, este puternic antiseptic şi contribuie la normalizarea productiei de sebum fiind si un tratament eficient pentru păr gras.
Uleiul de ricin este sursa de acizi grasi nesaturati valorosi, cunoscuti pentru proprietatile lor extraordinare de vindecare. Deasemeni este binecunoscut pentru proprietatile sale de stimulare a cresterii parului dar si pentru hranirea si hidratarea scalpului - aspect ce nu poate fi ignorat atunci cand exista inestetica matreata. Ricinul folosit in acest sampon asigura in plus si o spuma luxurianta
Urzica este fara doar si poate cel mai utilizat ingredient natural pentru ingrijirea parului, mai ales la noi in tara. Aceasta favorizeaza cresterea unor fire de par mai sanatoase, prin stimularea "radacinii" (adica a foliculului pilos), calmeaza inflamatia si combate infectiile de la nivelul pielii capului, da stralucire parului.
Folosit extern, oul este cel mai bland... sampon cunoscut, care curata neasteptat de bine parul, protejandu-l si mentinandu-i sanatatea, cum nu reuseste nici un preparat pe baza de chimicale sa o faca.Toate ingredientele actioneaza sinrgic pentru obtinerea unui par sanatos si stralucitor.


Cantareste aproximativ 100 g si costa 10 lei.
Este disponibil si la 70 g si costa 7 lei.

12 martie 2011

Sapun anticelulitic cu cafea

Un sapun exfoliant,cu cafea macinata si boabe intregi de cafea,numai bun pentru un masaj ferm in zonele cu probleme.
Contine:uleiuri saponificate din masline,cocos,infuzie foarte concentrata de cafea 100% arabica,boabe intregi de cafea,cafea macinata,ulei de orez,ulei din samburi de struguri,pulbere de ghimbir,pulbere de scortisoara,galbenus de ou,ulei esential de ienupar si lavanda.
Cofeina din cafea contine foarte multi antioxidanti, are un puternic efect de eliminare a grasimii si a excesului de apa din tesuturi, diminuand astfel aspectul de coaja de portocala. Cofeina este astfel un ingredient de baza in majoritatea produselor si tratamentelor anticelulitice.
In acelasi timp, cafeaua macinata din sapun exfoliaza foarte bine pielea, eliminand celulele moarte care impiedica absorbtia substantelor active anticelulitice; este un remediu foarte bun si impotriva firelor de par crescute pe sub piele.Boabele de cafea realizeaza un masaj bland dar ferm.
Ghimbirul are un usor efect de incalzire a pielii. intensifica circulatia sangvina, combate celulita si varicele, accelerand eliminarea toxinelor.Scortisoara intensifica circulatia sangelui, ajuta la eliminarea toxinelor si incetineste integrarea grasimilor an tesuturi.
Uleiul se ienupar este uleiul esential purificator prin excelenta. La nivel fizic acest lucru se manifesta printr-o actiune puternica de curatare si tonifiere, fiind utilizat in masajul de drenaj limfatic si de eliminare a toxinelor din corp. Uleiul esential de lavanda este un ulei-minune, bun pentru aproape orice afectiune, insa impotriva celulitei amintim efectul de decongestionare a sistemului circulator si de stimulare a regenerarii celulare.Este un sapun puternic abraziv,
dupa folosire ,datorita combinatiei cu ghimbirul, pielea poate fi rosiatica.
Nu este recomandat persoanelor cu pielea foarte sensibila sau femeilor insarcinate
Sapunul cantareste aproximativ 100 g si costa 10 lei

10 martie 2011

Natural Handmade la Tvr Iasi

Va invit maine la ora 20(reluare sambata la ora 13) sa vizionati emisiunea Dimensiunea a 4-a,prezentata de Alexandra Coman care a fost foarte draguta si m-a invitat in emisiunea ei sa povestim despre sapun natural,istoria sapunului,beneficii,metode de preparare,ingrediente etc.Pentru cine nu prinde postul Tvr Iasi,o sa postez inregistrarea pe blog indata ce intru in posesia ei.Multumesc Alexandra
Vizionare palcuta.

9 martie 2011

Impresii de la targ



Lume multa,pestrita ,cunoscatori si necunoscatori,curiosi, critici,intrigati de formele ciudate pentru un sapun,foarte multi crezand ca sunt lumanari. Multi au optat sa cumpere un sapun pentru oferit in loc de martisor celor dragi.Foarte frumos ,dar,dragilor,merita sa va faceti si voi insiva un cadou,de ce oferim mereu cadouri celor dragi iar noua insine nimic?
Si,DA ,raspund tuturor celor sceptici,chiar sunt in totalitate naturale,incapand de la uleiurile folosite,plantele,culorile si aromele ce le au in compozitie.
Gata cu targurile,in perioada urmatoare o sa gasiti aici muuuuuulte noutati.

3 martie 2011

Targ de 8 Martie la Moldova Mall


In perioada 5-8 Martie,ma veti gasi in acelasi loc,adica Moldova Mall,parter de la orele 10 la orele 20.
Multumesc tuturor celor care au ales produsele mele,si va doresc o primavara frumoasa.