Totalul afișărilor de pagină

29 decembrie 2011

La Multi Ani!


La Multi Ani!
Va doresc din suflet un an nou plin de impliniri.
Sa fiti iubiti si fericiti!

26 decembrie 2011

Lavender Blue


Contine:uleiuri saponificate din masline si cocos,lapte de capra,extract uleios de lavanda(lavanda proaspata macerata in ulei de masline timp de trei saptamani)ulei din samburi de struguri,albastru de metil,ulei esential de lavanda si citronella,flori de lavanda.

Daca vi se par cunoscute ingredientele,nu va inselati,a acelasi sapun cu lavanda si lapte de capra cu singura diferenta ca violetul de gentiana a fost inlocuit cu albastru de metil.
Albastru de metil,cu proprietati antiseptice si antifungice,face din sapunul Lavender Blue un sapun intens dezinfectant tocmai potrivit in aceasta perioada ce abunda in viroze de tot felul.
Recomandat in special pentru spalatul frecvent al mainilor.Poate fi folosit insa ca si sapun de uz general,pentru corp sau ten.
Mainile iau cel mai des contactul cu apa si sapunul.In medie ne spalam pe maini de pana la 10 ori pe zi,uneori mai mult,alteori mai putin.
Pentru ca apa dura si sapunul obisnuit,folosit intens, usuca pielea mainilor deja expusa diferentelor de temperatura,am adaugat lapte de capra si ulei din samburi de struguri pentru o emoliere corespunzaoare.

Cantareste 100 de grame si costa 10 lei

17 decembrie 2011

Targurile de Craciun


Ajunul Craciunului e aproape.Daca nu ati cumparat deja cadourile pentru cei dragi si doriti sa oferi produse de ingrijire 100% naturale ,ma gasiti in urmatoarele locatii:
Luni si marti de la orele 15 si pana la orele 20 la Era Shopping Park .
Standul cu produse o sa fie acolo pana vineri(miercuri joi si vineri program de la 11 si pana la orele 23) de la orele 11 dimineata si pana la orele 23,insa o sa va prezinte produsele prietena mea.

Miercuri ,joi si vineri o sa fiu la Targul de cadouri organizat la Iulius Mall ,la parter,de la orele 11 dimineata si pana la orele 21.
Va astept cu mare drag.

15 decembrie 2011

Castigatorii.....

Iata ca a venit momentul extragerii.
Aceasta este lista cu participanti.
Numerele din lista sunt in ordinea postarii comentariilor.Tin sa va multumesc in mod deosebit tuturor celor care ati participat.Daca nu sunteti printre castigatori,in momentul cand o sa faceti prima comanda,primiti un sapun gratuit,la alegere,trebuie doar sa mentionati ca ati participat la concurs.

  1.  Rizea Andreea
  2. Madda Ilade.
  3. Iulia Condurache
  4.  Alina Cobzaru
  5. Charm-chic.boutique
  6. Daniela Rusu
  7. Rodica Yuno
  8.  Huci Corina
  9. Graur Gabriela
  10. Ada Adriana
  11. Ioana Nae
  12. Georgiana Braga
  13. Dana Turcutiu
  14.  Mihaela Luca
  15.  Hermi Blue
  16. Radu Adina
  17. Radu Marilena
  18. Ana David
  19.  Anicka Maya
  20. Alina Iacobut
  21. Mariana Faur
  22. Diamond Dust
  23. Miss Blue
  24.  Mihaela Albianu
  25. Adriana Matache
  26. Anca Danaila
Premiul intai:
Pe pozitia 5 este Charm-chic.boutique.Felicitari!
Iti poti alege produse in valoare de 40 de lei.

Premiul doi:

Pe pozitia 21 se afla Mariana Faur.Felicitari Mariana!
Astept listuta cu dorinte in valoare de 30 de lei.

Premiul al treilea:

La pozitia 11 se regaseste Ioana Nae.Felicitari Ioana. Astept si de la tine sa imi spui ce ti-ai dori,in valoare de 20 de lei.

Premiul special:
Premiul special merge la Mihaela Albianu.Multumesc Mihaela.Astept sa imi spui ce ti-ai dori in valoare de 30 de lei.

O sa va contactez in cursul zilei de astazi pe fiecare dintre castigatori.

Multumesc mult tuturor celor care ati participat,celor care cititi blogul,celor care cumparati sau doar admirati produsele Lavandine.

13 decembrie 2011

Roselle-sapun natural cu trandafir si hibiscus


Roselle,poate fi un cadou inspirat,rosul este culoarea Craciunului,inima este simbolul dragostei ce le-o putati celor dragi.Un cadou dragut,practic si de efect.
Contine:uleiuri saponificate din masline si cocos,extract uleios de trandafir si hibiscus,pulbere de trandafir si hibiscus,infuzie foarte concentrata de hibiscus,argila rosie,argila alba,ulei esential de geranium si ylang-ylang.

Roselle,sau karkade,sau trandafir sirian,sau hibiscus este acelasi lucru,o planta plina de principii active anti-aging,activeaza microcirculatia sangvina si reinnoirea celulara,lumineaza pielea si stimuleaza sinteza colagenului.Cu un continut mare de alfa-hidroxy-acizi(AHA)are efecte deosebite in revitalizarea pielii ofilite,fara stralucire.
Uleiul de trandafir are capacitatea de echilibrare a pH-ului si a functiilor vitale ale pielii, imbunatateste circulatia sangelui, are actiune puternic hidratanta, activeaza procesele metabolice la nivel celular, combate eficient radicalii liberi prevenind astfel oxidarea si imbatranirea prematura a pielii.Mai mult, reda pielii luminozitatea, umiditatea si culoarea, hranind-o, hidratand-o si calmand-o, regenerand-o in profunzime, fiind benefic pentru orice tip de piele. Acestor calitati li se adauga actiunea puternic antialergica si emolienta, de netezire si intinerire a epidermei ,este eficient impotriva acneei, a dermatitei cronice, a ridurilor sau a pistruilor. Nu mai putin important este caracterul antiinflamator, decongestiv, cicatrizant, antibacterian, antiviral, antiseptic si dezinfectant care il fac extrem de util in cazul celor mai diverse tipuri de iritatii, micoze, arsuri, zgarieturi sau raniri.
Mirosul sapunului este dat de uleiul esential de geraniu. Tonic, antiinfectios, antifungic, cicatrizant si regenerant cutanat,cu o aroma suava de trandafir, echilibrează chimia proprie a tenului uscat sau gras, conferă supleţe şi descongestionează tenul. Ajută la reglarea secreţiei de sebum, curăţă pielea grasă cu pori înfundaţi.

Sapunul are 100 de grame si costa 10 lei.

11 decembrie 2011

Cateva cuvinte.....

  • Despre creme si lotiuni
Cremele , fie ele de fata sau de corp ,au la baza untul de shea combinat cu alte tipuri de unturi sau uleiuri,in functie de destinatie si efectul dorit.Untul de shea este nerafinat si nedezodorizat.Mirosul untului de shea in stare naturala este unul  mai neobisnuit,putin greoi dupa unii.Mirosul final al cremei,este oarecum influentat de mirosul untului de shea.Uleiurile esentiale adaugata,sunt adaugate in mod rational pentru a nu dauna pielii,adica cateva picaturi la 100 de grame de produs si nu mascheaza in totalitate mirosul patrunzator al untului de shea.
Nu contin apa,ci doar unturi si uleiuri,asta inseamna ca sunt mai  grase,destinate in special  pielii uscate si normale.
Se aplica in cantitate foarte mica si se maseaza pana intra in piele,ideal pe pielea umeda.
Pentru cei care nu au mai folosit in ingrijirea pielii untul de shea,poate fi o provocare consistenta ,textura si mirosul cremelor.Datorita faptului ca untul de shea se intinde relativ greu pe piele si pentru ca uleiurile sunt incorporate in untul de shea la temperatura camerei,cremele au o textura aerata,pufoasa.
  • Despre masca de par
Masca de par este realizata tot din unturi si uleiuri hranitoare,deci este grasa.Nu este indicate persoanelor cu parul excesiv de gras.Se aplica in cantitate foarte mica.Se ia putin in mana,se incalzeste pana devine lichida si se aplica pe lungimea firului de par.Din pricina uleiului de ricin(de nelipsit dintr-o masca pentru par)se duce un pic mai greu de pe par.Samponul solid ,nefiind foarte degresant,indeparteaza cu greutate masca din par.Solutia ar fi folosirea unui  un sampon obisnuit in momentul in care se aplica masca.
  • Despre aromele folosite
Mirosurile sunt date exclusiv de uleiurile esentiale extrase din plante.Multe din plante,desi sunt frumos mirositoare(liliac,frezii,etc)nu contin uleiuri esentiale,asadar in gama de produse Lavandine o sa gasiti doar uleiuri esentiale extrase din plante. Multe din uleurile esentiale nu sunt adaugate strict pentru miros ci datorita propietatilor,asupra fizicului si psihicului.
Aromele din sapunuri sunt mai discrete,stand la uscat cel putin 4-5 saptamani inainte de a fi ambalate,parte din miros se volatilizeaza insa in contact cu apa calda aromele se reactiveaza.
Pentru ca sunt folosite doar unturi si uleiuri presate la rece si nedezodorizate unele din ele au un miros mai particular(shea,uleiul de neem)carese intrepatrund cu aroma produsului finit.
  • Despre sapunuri
Incercati sa nu  lasati sapunurile in contact cu apa dupa folosirea lor.Uscarea intre spalari creste durata de viata a sapunului cu 50%.Ideal este tinerea intr-o savoniera care sa permita scurgerea apei.
Toate sortimentele de sapun au ca si uleiuri de baza uleiul de masline extravirgin si uleiul de cocos,la care se adauga diverse alte uleiuri pentru hidratare  si hranire,extracte uleioase din plante,lapte de capra etc.,in functie de sortiment.
  • Despre deodorante
Deodorantele Lavandine au ca principiu activ piatra de alaun,o sare extrasa din minele de alaun,absolut naturala.Nu blocheaza transpiratia,doar neutralizeaza mirosurile neplacute prin neutralizarea bacteriilor ce produc acest miros.Este ideala pentru cei care transpira  normal,in cazul hiperhidrozei (transpiratie excesiva) nu este deodorantul cel mai indicat.

  • Despre pulberea de nuc
Cele mai bune rezultate sunt obtinute in combinatie cu henna,folosita singura are o putere de colorare mai mica .

Pentru ca unii dintre voi sa nu fiti dezamagiti in momentul in care folositi un produs Lavandine,am simtit nevoia sa raspund unor intrebari frecvente astfel incat sa alegeti in cunostinta de cauza.
Produsele de ingrijire naturale realizate manual,poate ca nu sunt la fel de ,,apetisante ``ca si textura,miros si prezentare ca si cele conventionale insa sunt mult mai eficiente si mult mai sanatoase.
Va raspund cu mare drag la orice intrebare legata de produse.

8 decembrie 2011

Milk Chocolate-sapun natural cu unt de cacao dark si lapte de capra.

Va invit la o ciocolata cu lapte....de capra.Ce are diferit Milk Chocolate fata de Dark Chocolate? Nu contine scortisoara si uleiuri esentiale.Scortisoara poate fi putin iritanta pentru pielea mai delicata,nu este indicata pentru copilasi si femei insarcinate.Dar,sa interzici unui copil ciocolata sau unei femei insarcinate(cei mai mari pofticiosi)ar fi o mare nereptate.
Asadar,Milk Chocolate...pentru toata lumea.
Ingrediente:Unt de cacao dark,lapte de capra,uleiuri saponificate din masline si cocos,suc proaspat de portocale mandarine si lamaie,cacao neagra,macerat uleios de vanilie.Fara uleiuri esentiale.

Cred ca uleiurile esentiale ar fi stricat armonia de miresme emanate de acest sapun.Miroase exact ca un shake proaspat de citrice,lapte si ciocolata(ma rog,daca exista ).
Poate fi folosit inclusiv de catre femeile insarcinate,copiii care deja stiu ce inseamna ciocolata(adica de pe la 2-3 anisori,pentru cei mai micuti exista Shea Baby Soap).
Ciocolata nu conteneste sa ne uimeasca.Dupa ce s-a dovedit stiintific benefciile consumului de cacao neagra asupra organismului prin aportul important de antioxidanti,cercetatorii incearca sa dovedeasca efectele ei extraordinare si asupra pielii atunci cand este aplicata ca atare sau in creme,lotiuni sapunuri,impachetari,etc.Aplicata direct pe piele,datorita continutului mare de flavonoide ,stimuleaza productia de colagen intr-un mod in care nici cremele cele mai scumpe nu pot sa o faca.Degradarea colagenului este un fenomen care apare odata cu inaintarea in varsta si da aspectul de piele imbatranita.
Untul de cacao hraneste,hidrateaza si emoliaza pielea,fiind benefic in cazul vergeturilor si diminuarea cicatricelor.Resveratrolul, fitosterolii si squalanul, compusi activi naturali ai untului de cacao sunt recunoscuti si renumiti pentru proprietatile extraordinare de regenerare.Teobromina, activ ce apartine aceleiasi clase ca si cafeina are efect anticelulitic.
Pentru un rasfat total cu ciocolata,dupa un dus cu sapunul de ciocolata,aplicati untul de corp Chocolate.De-li-cios.

Il puteti achizitiona la pretul de 10 lei 100 de grame.Sapunurile au gramaje de 70 si 100 de grame.

2 decembrie 2011

TARG DE MOS NICOLAE-4-5-6 DECEMBRIE,IULIUS MALL ETAJ 2


Daca doriti sa oferiti cadouri celor dragi,si voua insiva,de ce nu,produse de ingrijire 100% naturale,ma gasiti pe 4,5 si 6 decembrie,adica duminica luni si marti,la Targul Handmade organizat la Iulius Mall,etaj 2,de la ora 10 dimineata si pana la orele 21.
Va astept cu mare drag!

1 decembrie 2011

Diva Spa-exfoliant natural pentru corp cu sare de la Marea Moarta


Contine:sare de la Marea Moarta,miere naturala din flori de munte,ulei de migdale,vitamina C pura,vitamina E,uleiuri esentiale.

Sanatatea si tineretea pielii pot fi mentinute prin exfoliere constanta,macar o data pe saptamana.Acumularea celulelor moarte,bacterii,sebum,si alti agenti externi care ataca pielea o fac sa arata imbatranita si terna si pot cauza o serie de probleme.
Sarea de la Marea Moarta este un produs excelent care da rezultate minunate in exfolierea si catifelarea pielii.Nu numai ca este un agent exfoliant remarcabil dar in acelasi timp furnizeaza pielii mineralele vitale atat de necesare sanatatii pielii
Sarea de la Marea moarta are o concentratie mult mai mare de minerale decat oricare alta sare marina.Contine 26 de minerale esentiale din care 12 nu se afla in nici o alta sare marina din lume.Cele mai importante sunt : magneziu,poatsiu,calciu zinc,fosfor,litiu si doar 10% sodiu.
Pe langa exfoliere,curata porii in profunzime,stimuleaza circulatia sangvina,indeparteaza toxinele.
Uleiul de migdale este unul dintre cele mai eficiente uleuri pentru pielea uscata,descuamata si imbatranita.Contine cantitati semnificative de vitamina E si D,vitamine esentiale in tratarea pielii uscate.Acidul linoleic din uleiul de migdale,echilibreaza PH-ul pielii,previne deshidratarea,calmeaza mancarimile si reduce iritatiile.
Mierea,balsam dulce,hraneste in profunzime si o face catifelata si stralucitoare.
Sfat:folositi exfoliantul inainte de epilare si pe o piele fara mici zgaraieturi pentru ca poate da usoare senzatii de piscatura.Deci,jucati-va cu pisica dupa ,nu inainte.

Exfoliantul este ambalat in borcanele hexagonale din sticla care contin minim 140 de grame de produs,suficient pentru 5-6 folosiri.
Costa 14 lei.