Totalul afișărilor de pagină

26 decembrie 2012

Neem Cure,Nem Balm

Pentru ca stiu ca asteptati cu nerabdare noile produse cu neem ,de astazi le  puteti gasi in magzin.Desi neem-ul mai este adaugat si in alte sortimente de sapun(sapunul Pau d`Arco,samponul solid Therapeutic,samponul solid Rassala),in Neem Cure este continut in cantitatea cea mai mare.
Neem Cure in doua gramaje 50 si 100 de grame:
Contine:ulei de neem,lapte de capra,unt de shea,uleiuri saponificate din masline si cocos,unt de cacao,ulei de galbenele,ulei esential de melisa,menta si palmarosa.

Cea mai mare pondere dintre ingrediente o are uleiul de neem.Despre uleiul si extractele din neem am mai scris intr-o postare anterioara pe care o gasiti aici.
Neem Cure este un sapun terapeutic,delicat,destinat ingrijirii pielii cu diferite afectiuni.Dar,poate fi folosit pentru orice tip de piele preventiv,pentru a intretine stare de sanatate a pielii.
Uleiul de neem are efecte aproape magice asupra afectiunilor cronice ale pielii si care adesea nu raspund la tratamentele clasice:acnee,psoriazis,eczeme mancarimi,zona zoster,herpes,infectii fungice,matreata,deferite infecti ale scalpului,se amelioreaza in mod clar prin folosirea constanta  preparatelor cu neem.Neemul actioneaza benefic in infectiile fungice,candida,herpes,ciuperca piciorului sau piciorul de atlet,tinea versicolor(sau pitiriazis versicolor)diferite infectii fungice ale scalpului.
Datorita continutului mare de unt de shea,lapte de capra si ulei de galbenele,nu usuca pielea,o mare problema a pielii deja afectate.
Pentru o ingrijire completa,dupa igienizarea cu sapunul Neem Cure,poate fi aplicata crema Neem Balm.

Contine:unt de shea,ulei de neem,extract uleios si extract fluid din pau d`Arco,ulei de galbenele,propolis,ceara de albine,uleiuri esentiale.

Despre proprietatile extractelor din pau d`Arco si neem puteti citi aici si aici.Sunt extracte puternice,unice,ce pot da rezultate spectaculoase in diferite afectiuni ale pielii.Untul de shea impreuna cu uleiul de galbenele calmeaza starea de disconfort si hranesc pielea.
Neem Balm este mai mult un unguent decat o crema,cu o textura mai onctuoasa datorita adaosului de ceara de albine.Poate fi aplicat pe pielea de pe orice portiune corpului in cele mai diverse afectiuni:dermatite,eczeme,psoriazis,zona zoster,herpes,diferite infectii fungice sau micotice,acnee.Poate fi aplicata si pe scalp,ca si masca pentru dermatita seboreica matreata,mancarimi ,iritatii sau alte afectiuni ale scalpului,cu mentiunea ca trebuie indepartata dupa un oarecare timp in care este lasata sa actioneze.Fiind formulata cu uleiuri,trebuie indepartata de pe par prin spalarea cu sampon.Pe oricare alta portiune de piele,se aplica chiar de mai multe ori pe zi ,o cantitate mica si se maseaza usor(acolo unde este posibil) pentru a patrunde in piele.
Unguentul  este ambalat in recipiente de foarte buna calitate,de 50 de ml si este valabila un an de la data prepararii.

9 decembrie 2012

Targ de Craciun ,Iulius Mall,17-23 Decembrie


      Incepand de pe data de 17 si pana pe data de 23 decembrie,va astept la Targul de Craciun ,organizat la Iulius Mall,parter,zona Kids Land.Targul se va desfasura timp de 7 zile ca fiecare sa isi poata gasi timp sa vina macar sa viziteze minunatiile create de artistii handmade.

Targul va fi deschis in fiecare zi de la ora 10 si pana la ora 21 .
Va astept cu mare drag.