Totalul afișărilor de pagină

8 august 2013

Calendula-apa florala de galbenele

Hidrolatul a fost obtinut ca si produs principal,fara separarea uleiurilor esentiale. Apa florala integrala,obtinuta ca si produs principal si din care uleiul esential nu este extras separat este mult mai puternica si cu capacitati curative mai mari.Este realizata din plante autohtone,crescute organic,proaspat culese din zone nepoluate.
Contine ,ca o holograma, matricea plantei, sufletul , esenta ei in fiecare picatura.
Are aceleasi proprietati ca si planta din care a fost extras,mai puternice decat un simplu ceai,mai complexe decat o tinctura.Ca si comparatie,un hidrosol de calitate este de aproximativ 30 de ori mai concentrat decat un ceai din planta respectiva.

Contine hidrolat integral de galbenele produs prin distilare din flori proapat culese de calendula oficinalis crescute organic,in zone nepoluate.
Are o aroma dulce,usor florala, reconfortanta,linistiotare.
Galbenelele sunt foarte cunoscute si foarte des utilizate pentru proprietatile lor terapeutice.Hihdrolatul de galbenele poate fi folosit  pentru toate afectiunile pentru care se utilizeaza si crema sau ceaiul de glabenele,practic  infinit de multe posibile utilizari.
Este benefic pentru aproape orice fel de afectiune a pielii,eruptii cutanate, zgaraieturi, lovituri, escoriatii, calmeaza arsurile solare,vindeca cicatricile.
Se poate adauga in apa de baie a bebelusilor.De asemenea se poate utiliza ca si compresa pentru dureri si entorse.
Este un tonic minunat pentru piele.Are proprietati antiseptice,antiinflamatoare si astringente.Reduce ridurile fine,,imbunatateste elasticitatea pielii,calmeaza pielea inflamata si uniformizeaza aspectul pielii.Catifeleaza pielea aspra si netezeste tenul,reduce daunele cauzate de radicalii liberi si de expunerea la soare,intarzie formarea ridurilor.
Si sunt  doar cateva din multitudinea de utilizari  a le minunatelor flori de galbenele.

Apa florala vine ambalata in sticla ambra prevazuta cu pulverizator cu capacitate de 100 de ml
Este valabila 6 luni de la deschidere(minim  un an de la preparare).Se recomanda pastrarea la frigider.
O puteti gasi chair incepand de astazi in magazinul de pe Breslo.