Totalul afișărilor de pagină

20 septembrie 2011

Milk Therapy-sapun natural exfoliant cu fulgi de ovaz si lapte de capra

Daca pentru corp,un exfoliant puternic si eficient este Dark Coffee,sapunul natural cu cafea,pentru ten era nevoie de ceva mai fin si mai delicat.Facand parte din gama Milk Therapy,sapunul exfoliant cu lapte de capra si fulgi de ovaz este destinat tenului,oricum ar fi el,gras,sensibil,uscat,normal sau mixt.


Contine:uleiuri saponificate din masline si cocos,lapte de capra,unt de shea,ulei de migdale,fulgi de ovaz,argila verde,ulei din samburi de struguri,unt de cacao,ulei esential de melisa si busuioc.

Sanatatea pielii este cea mai mare preocupare a femeilor din ziua de azi.Daca pielea nu arata bine nu te simti bine.Un prim pas pentru o piele radioasa si sanatoasa este exfolierea.
Ovazul,sub forma de fulgi,este exfoliantul cel mai versatil din cati exista.Desi functioneaza ca un emolient pentru pielea uscata,absoarbe excesul de sebum din pielea grasa.Este combinatia perfecta intre curatare,emoliere,hidratare calmare si protectie impotriva factorilor externi.Pentru ca este atat de bland poate fi folosit si pentru pielea cea mai sensibila,echilibreaza si restabileste nivelul corespunzator al PH-ului la nivelul pielii.

Argila verde cunoscuta sub numele de illit este un mineral organic compus dintr-o serie de minerale ,oxizi si material descompus din alge marine si este extrasa din sudul Frantei unde se gasesc cele mai bogate cariere de illit.Proprietatile absorbante o recomanda ca fiind prima alegere cand vine vorba de tenul gras.Odata cu excesul de sebum,absoarbe si toxinele si impuritatile din piele.Are si usoare proprietati astringente,reducand astefel porii,exfoliaza celulele moarte ,stimuleaza circulatia sangelui lasand o piele proaspata,catifelata,fina si tonifiata.

Laptele de capra contine acid lactic.Actiunea exfolianta a acidului lactic ajuta la stimularea reinoirii celulare si la curatarea profunda a porilor.

Combinatia de lapte de capra, fulgi de ovaz si argila verde asigura o exfoliere blanda si delicata.Pentru a putea fi folosit pentru orice tip de ten am adaugat cu generozitate si alte ingrediente pretioase pentru un plus de hidratare:unt de shea,ulei de migdale dulci si ulei din samburi de struguri,unt de cacao.
Poate fi folosit abia peste 2 saptamani,cand se incheie perioada de maturare,asta nu inseamna ca nu poate fi deja comandat.

Sapunul este notifcat la Ministerul Sanatatii si este testat de un laborator de specialitate.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu