Totalul afișărilor de pagină

20 octombrie 2011

Crema contur ochi


Zona ochilor necesita o ingrijire speciala.Este zona unde apar primele semne ale trecerii timpului,o zona sensibila,cu pielea extrem de fina si subtire.Cremele grase sunt cele mai potrivite,mai ales in sezonul rece.

Crema contine:unt de jojoba,unt de shea,ulei de argan,ulei de evening primrose(mai este cunoscut sunb numele de oenothera sau primula),vitamina E,ulei esential de geraniu.Toate unturile si uleiurile sunt presate la rece,certificate organic.

Untul de jojoba ca si compozitie,dintre toate unturile vegetale este cea mai apropiata de cea a sebumului uman. Contine o substanta care actioneaza ca si colagenul, proteina care lupta impotriva imbatranirii si ridarii pielii.Folosit consecvent,reduce semnificativ ridurile,actioneaza ca un umectant,mentinand echilibrul lipidic al pielii,,restaureaza PH-ul natural.
Untul de shea,cu efecte antiinflamatoare,reduce edemele si aspectul de ochi umflati,hidrateaza intens si hraneste pielea in profunzime,cu un efect antirid vizibil in doar cateva zile de folosire.
Uleiul de argan un ulei perfect pentru zona ochilor, contine un mare procent de acizi nesaturati si vitamina E, ce ii confera proprietati hidratante, nutritive si de protectie contra radicalilor liberi,cu efecte anti-aging de exceptie,mai ales in combinatie cu untul de shea.
Uleiul de primula este un ulei iluminant,mai ales pentru zona intunecata din jurul ochilor,diminueaza cearcanele si minimizeaza treptat aspectul de ochi obositi.De asemenea diminueaza pigmentatia pielii.
Si nelipsita vitamina E,cu rol antioxidant,protezeaza zona sensibila din jurul ochilor de factorii nocivi din mediul inconjurator.

Recipientul contine 5 ml si costa 10 lei.Se poate alica atat seara cat si dimineata.

8 comentarii:

  1. Este potrivita si pt varsta de 25-30 ani?

    Multumesc,

    RăspundețiȘtergere
  2. trebuie sa o am...chiar ai dreptate cu zona sensibila a ochilor ...iar avand in vedere ca are argan si unt de shea:)hmmm nu pot rezista...sper cat de repede sa pot face o comanda. felicitari pentru bunatatile pe care le creezi :)

    RăspundețiȘtergere
  3. Este potrivita chiar incepand cu varsta de 20-22 de ani.Cea mai buna metoda de a intarzia aparitia ridurilor este prevenirea lor prin aplicare de creme hranitoare cu efect antirid.

    RăspundețiȘtergere
  4. Buna Laurita.Da trebuie sa o ai,poate chiar mai repede decat te astepti.Iti citesc de ceva timp blogul cu mare placere.Felicitari si tie!
    Da-mi te rog adresa ta de mail,vreau sa-ti fac o propunere(de nerefuzat,zic eu)
    Mi-o poti trimite pe mail,o gasesti in dreapta sus.
    Multumesc pentru felicitari!

    RăspundețiȘtergere
  5. Super crema! Imi place f mult, are o textura f faina, se topeste repede in contact cu pielea si hihrateaza extraordinar!

    Mihaela

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Multumesc Mihaela,ma bucur ca iti place,unora le poate parea grasa insa tocmai in asta consta eficacitatea ei,pentru elasticitate si efect antird,pielea are nevoie de lipide,nu de apa.

      Ștergere
  6. Va rog sa-mi spuneti, daca am ten hipersensibil pot folosi crema in jurul ochilor?

    RăspundețiȘtergere
  7. Da,poate fi folosita si pentru pielea hipersensibila.Toate unturile si uleiurile din compozitie sunt foarte blande cu pielea si sunt foarte bine tolerate de catre acesta.

    RăspundețiȘtergere