Totalul afișărilor de pagină

8 octombrie 2011

Henna For Hair ,sampon solid cu henna

Pentru ca lotul anterior a fost foarte apreciat de voi,dragelor,am realizat un nou lot,mult imbunatatit fata de lotul anterior.
Ca si noutate am facut si forme dreptunghiulare pentru cei care considera ca e mai dificil de folosit un sapun in alta forma .Sapunul dreptunghiular este de 70 de grame.
Dar........
.......pentru cei care iubesc formele si cred ca aduc un plus de veselie si culoare in baia lor am facut si diverse forme.
Si pentru cei care inca nu sunt convinsi de calitatea sapunurilor,miniforme de 12-15 grame,numai bune de testat pentru a alege ce ti se potriveste.

Contine:uleiuri saponificate din masline si cocos,muuult ulei de ricin,unt de shea,unt de cacao,ulei de migdale,galbenus de ou,extract uleios de urzica,extract uleios de lavanda,henna pulbere(lawsonia inermis)calitate body art,ulei esential de busuioc,salvie,menta si ylang-ylang.

Parul este marea slabiciune a noastra ,a fetelor(si nu numai).Poate prea putini dintre noi suntem multumiti de felul in care arata.Insa nefacand nimic,nu rezolvi nimic.Asa ca mereu sunt in cautarea ingredientelor cu cele mai bune si vizibile efecte atunci cand pregatesc o noua reteta de sampon.
Pe langa uleiul de cocos si uleiul de masline, baza pentru acest sampon,ambele uleiuri folosite in mod traditional in produsele de ingrijire a parului,am adaugat uleiul de ricin care ii previne caderea,unt de shea si cacao pentru hidratare,galbenus de ou pentru o hranire intensiva,de la radacina si pana la varfuri,extract uleios de lavanda si urzica ce ii stimuleaza cresterea,ulei de migdale ce asigura un aspect matasos si usor de coafat,uleiuri esentiale cu efect antiseptic,antibacterian ce previn formarea matretii, si henna.
Eeeeeeee,henna e marea mea slabiciune.Iubesc henna,ador efectele asupra parului meu.Mi-e teama de ziua in care firele albe vor fi prea multe si voi mai putea folosi henna ca si vopsea naturala pentru par,pentru ca nu mai am demult 20 de ani.
Ma vopsesc cu henna de aproape un an la un interval de aproape 2 luni.(Mai multe despre henna si despre modul de vopsire puteti citi aici)
Am creat acest sampon pentru a intretine parul vopsit.Dar nu coloreaza,oricat de mult am experimentat diferite moduri de a incorpora henna in sampon.
Insa hraneste,hidrateaza si conditioneaza minunat.Poate fi folosit pentru orice tip de par,de orice culoare,brun,roscat,blond.
Daca sunteti nerabdatoare sa il incercati,il puteti achizitiona deja insa  pentru a-l folosi trebuie sa asteptati pana pe la sfarsitul lunii octombrie.

Sapunul costa 10 lei 100 de grame.
Este notificat la Ministerul Sanatatii.

8 comentarii:

  1. Buna ziua,
    Am folosit samponul acesta (mostra primita cadou la o comanda) si mi se pare ca-i prieste foarte tare parului meu. Am o intrebare: se poate face si fara galbenus de ou? Eu sunt vegetariana (vegana) si as prefera sa nu folosesc produse/ingrediente animale.
    Multumesc mult pentru raspuns!
    Gabriela

    RăspundețiȘtergere
  2. Mie imi place foarte tare sa folosesc in sapunul -sampon ,galbenus de ou.Sigur,as putea renunta la el insa galbenusul impreuna cu uleiul de ricin asigura samponului o spuma abundenta si cremoasa si mareste puterea de curatare a parului.Fara galbenus nu ar mai fi la fel de bun,va asigur.
    Daca nu aveti parul foarte gras,puteti incerca sa va spalati cu un sapun obisnuit,care 100% vegetal,sa vedeti cum va prieste.Diferenta dintre sampon si sapun este acel procent de ulei adaugat in plus si care ramane nesaponificat.
    Mai exista si varianta unui sampon personalizat,insa comanda este de minim 3 bucati,in loturi foarte mici exista riscul sa nu iasa foarte bine.
    Multumesc si eu de interes.

    RăspundețiȘtergere
  3. Multumesc pentru rapiditatea raspunsului si pentru sugestii!
    Ouale sunt luate din comert?
    Inca o intrebare (ultima:)) - posibil sa nu fi vazut eu informatia pe blog, dar nu-mi dau seama daca sapunurile sunt fabricate prin procedeul "la rece"..

    RăspundețiȘtergere
  4. Nu,in nici un caz.Din fericire am o miniferma de pasari(pentru consumul familiei)care imi produce cam 50 de oua pe zi in perioadele bune.De vre-o 10 ani am renuntat la carnea,ouale si painea din comert si mi le pregatesc eu in propria gospodarie.Ai sa razi insa si animalutele le tratez cu plante si ceaiuri,evit pe cat posibil administrarea de antibiotic(doar vaccinul anual obligatoriu),si le furajzej cu hrana 100% naturala.
    Asa ca ouale folosite la sapun sunt cat se poate de naturale si proaspete.
    Da,sapunurile sunt preparate prin metoda ,la rece,,ele dupa ce sunt facute au nevoie de o luna minim de maturare.Nu am scris un articol desprea asta insa am mentionat acest lucrul in mai multe postari.
    Multumesc de interes si sper ca ti-am raspuns la intrebari.

    RăspundețiȘtergere
  5. Da, sunt satisfacuta de raspunsuri, multumesc mult:)
    Pai nu rad deloc, dar imi pare tare bine ca sunt animale crescute sanatos (nepastilate, ne-furajate etc) si sunt tratate cu grija, deci, in consecinta, ofera produse de calitate. Situatie castigatoare pentru toata lumea:)
    Hm, daca ai fi mai aproape de Bucuresti as incerca sa mi te fac furnizor de lapte de capra (singurul produs animal consumat)...Vise, vise..
    O zi calduroasa!

    RăspundețiȘtergere
  6. am si eu o intrebare si anume:am parul gras si sunt vopsita cu henna credeti ca sapunul cu henna m-ar ajuta?

    RăspundețiȘtergere
  7. Buna,
    Din pacate parul reactioneaza diferit de la persoana la persoana.Unora le merge bine din prima si spun ca e cel mai potrivit sampon pentru parul lor,altii nu se pot obisnui cu el oricata bunavointa ar avea.
    Foarte multi au spus ca dupa folosirea samponului solid au rarit frecventa intre spalari si parul nu se mai ingrasa la fel de repede.
    Trebuie sa il testati sa vedeti daca vi se potriveste sau nu.Este in 3 variante de gramaj,asa ca puteti incerca varianta de 50 de grame pentru inceput si apoi decideti dace veti continua sau nu.
    Multumesc de interes!

    RăspundețiȘtergere
  8. cum pot cumpara produsele de la dumneavostra?

    RăspundețiȘtergere