Totalul afișărilor de pagină

22 octombrie 2011

Raw Skin Care


Ingrijirea pielii cu uleiuri poate ca este putin neplacuta pentru unii.E adevarat ca lasa piele putin grasa la inceput si se absoarbe mai greu.Secretul este aplicarea pe pielea umezita,ideal prin pulverizarea unei ape florale.O crema clasica din comert contine 10-20% uleiuri,restul aditivi,substante de umplere,ingrosare si apa.Da,contin undeva la 70% apa.Principiile active sunt intr-o cantitate infima.Cremele pe baza de unturi si uleiuri sunt foarte economice pentru ca se aplica intr-o cantitate foarte mica,cu efecte si beneficii foarte mari.

Contine:unt de shea,ulei de borago,ulei de canepa,ulei de macadamia,ulei de migdale dulci,vitamina E,ulei esential de lavanda.
Toate uleiurile sunt presate la rece,sunt crude,raw.
Pentru a-si pastra proprietatile este foarte important acest lucru deoarece prin rafinare,multe componente benefice sunt distruse.

Toate uleiurile din compozitie au un efect anti-aging ,emoliaza si hranesc pielea.
Vedeta din aceasta crema este uleiul de canepa.Trebuie spus de la inceput ca semintele din care se extrage acest ulei nu contin substante psihotrope.
In ultima vreme tot auzim de beneficiile pentru organism a acizilor grasi omega.Uleiul de canepa este printre putinele uleiuri care are raportul ideal de omega 3 si omega 6 ,raport pe care numeroase studii medicale il indica fiind 3:1.Mai contine si familia de tocoferoli (vitamina E) care sunt antioxidanţi naturali.Numeroase studii clinice arata ca acizii grasi esenţiali pot da rezultate bune în tratarea multor afecţiuni alergice cronice şi inflamatorii:dermatite atopice si afecţiuni cutanate diverse ca psoriazis, dermatită seboreică sau acnee chiar în formele cele mai grave.
Uleiul de canepa este hidratant si regenerant in special pentru pielea uscata, matura, iritata, obosita sau deshidratata.Este un emolient exceptional,poate fi aplicat preventiv sau curativ pentru a intarzia aparitia ridurilor sau atenuarea lor.
Ulei de macadamia este un ulei rar, care conţine cantităţi mari de acid palmitoleic, foarte asemanator cu sebumul,grăsimea produsă în mod natural de pielea omului, pentru protecţie.Uleiul este obţinut prin presarea la rece a nucilor, este non gras şi pătrunde rapid in piele.Are cea mai mare cantitate de acizi graşi mononesaturaţi dintre toate uleiurile presate la rece folosite in cosmetică. Este un emolient excelent şi deosebit de bun pentru tenul uscat şi matur, dar şi hidratant pentru toate tipurile de piele.Concentraţia mare (21%) de acid palmitoleic, dar şi cea de acid oleic (58%) ajută la prevenirea imbătranirii premature a pielii si reduce apariţia ridurilor fine.Are un efect revigorant asupra pielii şi ajută la prevenirea bolilor de piele.
Uleiul de borago este prin excelenta un ulei regenerant,intarzie apariţia ridurilor si previne pierderea fermitătii pielii. Restaurează elasticitatea si tonicitatea tenului, este o adevărată cură de întinerire.
Uleiurile au fost incorporate intr-o baza de unt de shea,presat la rece,certificat organic.
Ca si parfum am adaugat doar ulei esential de lavanda,cel mai bland ulei si non iritant dintr-e toate uleiurile esentiale,tolerat si de cea mai sensibila piele.

Recipientul este din sticla,contine 30 ml de produs si costa 20 de lei.

6 comentarii:

  1. Un rasfat fin,cremos,pufos si care mai miroase si frumos a lavanda......Hai ca ti-am facut pofta!

    RăspundețiȘtergere
  2. Claudia, sunt f incantata de crema!

    F hidratanta, placut mirositoare (m ale pt sot, si... e f sensibil la mirosuri :D ). Am aplicat-o din prima zi si, spre marea mea surprindere, au disparut micile cosulete si eruptiile. Sunt constienta ca treb sa o folosesc macar 3 saptamani ca sa ma pot pronunta, dar, pana acum pot sa spun ca am fost f placut surprinsa. cred ca ar fi cazul sa fac niste poze "before and after".

    Am incercat si henna (nu am rezistat), am amestecat o lingurita cu zeama de lamaie, am aplicat-o pe piele imediat si apoi am facut experimentul si a doua zi, de-abia astept sa o aplic pe par sa vad rezultatele, dar este acea henna |"buna" pe care nu am mai gasit-o de f mult timp in magazinele noastre.

    F faine si sapunurile, multumesc pt cadou, nu am apucat sa-l incerc pana acum, dar cel cu menta si cel anticelulitic mi-au placut f mult, nu usuca pielea si nu am nevoie neaparat de crema/lotiune dupa dus.

    Sper sa persiste efectele, deocamdata sunt f multumita!

    Ne vedem la targul din aprilie! :D

    Mihaela

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Buna Mihaela,
      Ma bucur nespus ca ti se potriveste,chiar imi era teama,la micile tale,,probleme``cu tenul ca nu o sa fie potrivita.
      Ti-am spus doar ca henna este de calitate exceptionala,proaspata si cu putere maxima de colorare.
      Abia astept sa imi spui cum ti-a iesit parul(desigur,dupa ce ai sa o folosesti).
      Te astept cu mare drag la targul din aprilie,sa vezi live toate produsele.

      Ștergere
    2. A trecut mai mult de o luna de cand o folosesc, sunt f multumita! Hidrateaza excelent, mi-a micsorat porii (nu credeam sa mi se intample vreodata minunea asta) si a redus roseata. nu mi-a mai aparut niciun cos de cand o utilizez, ceea ce e mare lucru. Nu ma mai trezesc cu fata uleioasa, deci este clar ca a redus sebumul. F tare!

      Ștergere
    3. Ma bucur ca au aparut si efectele,la scurt timp dupa utilizare.Ingrediente sunt simple,putine insa foarte eifciente.De multe ori rezolva in scurt timp problemele tenului asa cum nici o crema comerciala,fie ea foarte scumpa,nu reuseste sa o faca.
      Multumesc pentru ca ai postat rezultatele aici,poate fi de ajutor si altor persoane cu aceleasi probleme.

      Ștergere