Totalul afișărilor de pagină

22 octombrie 2012

Gata cu trandafirasii,avem sapunuri serioase in magazin

In urma unui sondaj realizat pe blog acum ceva vreme,am constatat ca va plac cel mai mult sapunurile in formele clasice,dreptunghiulare.Atunci am decis:gata cu trandafirii, trecem la ,,next level``.Cautarea a fost indelungata pentru ca nu m-am hotarat usor.Am rezistat cu greu tentatiei sa imi maresc colectia de forme artistice,dar in final am ales.
Sapunurile realizate cu aceste forme sunt dreptunghiulare sa poata fi tinute in palma foarte comod,compacte,nu foarte subtiri sa nu se rupa cand sunt folosite pe jumatate,au 100 de grame......si cateva floricele,asa,sa va dea o stare buna cand le folositi.


Vor fi de acum inainte formele de baza pentru sapunurile Lavandine,forme reprezentative zic eu,si incet incet,pe masura ce se epuizeaza stocurile,imi voi lua la revedere de la trandafirasi,desi au fost prima mea dragoste,niciodata nu mi-a placut sapunul brut taiat din calup.
Formele ovale de 50 de grame vor ramane in continuare si bineinteles formele artistice pe care le ador  si nu o sa ma plictisesc de ele nicicand .
Am inceput deja sa torn sapunele in formele noi,ele vor fi pe Breslo pe masura ce se matureaza si sunt gata de folosit.Dupa cum se vede si in imagine am gasit  pe cineva sa imi reproduca exact logo-ul pentru stanta,chiar daca am cautat pana la celalalt capat al pamantului,dar in sfarsit,sunt multumita de cum arata.
Sper sa va placa noile forme si sa va fie comode la folosit.

15 comentarii:

  1. Imi placeau si cele artistice, imi plac si acestea! Mai practice dar in acelasi timp cu o nota de eleganta specifica Lavandine!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Multumesc frumos Josephine.Chiar asta am cautat, sa fie practice,dar sa fie si placute ochiului.

      Ștergere
  2. Sant cu adevarat placute=o proportie egala de util, practic, frumos si reprezentativ pentru marca " Lavandine"! Iti doresc spor in tot ce faci si vanzare buna la targ! Teofilia

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Cred ca esti singura care le-a vazut ,,live``,ma bucur ca iti plac.
      Multumesc frumos de urari!

      Ștergere
  3. imi placeau muuult trandafirasii ... sar sper sa imi placa si cele noi :)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Cred ca totusi...or sa fie si cativa trandafirasi,ca o sa le duc dorul.

      Ștergere
  4. Va rog sa pastrati macar sapunul Roselle cu trandafiri. E ata de elegant cu rama aceea alba si cu trandafirul intr-o parte.
    Imi plac foarte mult sapunurile dreptunghiulare, dar niciodata nu am vazut un sapun atat de elegant ca cele cu trandafiri.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Dupa ce am publicat postarea mi-am dat seama ca necesita o precizare,sapunul Roselle a fost si va ramane in forma de trandafir,nici nu stiu daca ar avea farmec altfel.

      Ștergere
  5. Ma bucur daca Roselle va ramane in forma de trandairi! Si da aveti dreptate, altfel nu se poate! Roselle e pur si simplu perfect!
    Sapunul acesta mi-a atras atentia catre magazinul dumeavoastra si saptamana viitoare intentionez sa efectuez o comanda.
    Tocmai de aceea indraznesc sa va intreb daca Lilium, crema iluminatoare se potriveste unui ten mixt.
    Eu am descoperit de putin timp cosmeticele naturale,am asteptat sa termin stocurile de creme din comert, iar acum incerc sa imi construiesc o rutina de ingrijire a tenului cat mai naturala.
    Ma gandeam sa folosesc Lilium dimineata, iar seara sa folosesc Raw Skin Care-Intense repair face cream cu ulei de borago.
    Ce credeti? Se potrivesc unui ten mixt?
    Marturisesc ca e prima oara cand voi folosi astfel de creme si imi e teama sa nu se ingrase tenul pe timp de zi.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Scuze ca raspund cu intarziere.
      Da,crema Lilium se potriveste si pentru un ten mixt,eventual in zona unde este mai gras,puteti aplica in strat mai subtire,mai ales ca vreti sa o folositi ziua.La fel ,e valabil si pentru crema Raw Skin Care .O sa vedeti ca in timp se va reduce secretia de sebum acolo unde este in exces.Cremele care au la baza unt de shea au efect echilibrant.Fiind fara apa ,nu o sa patrunda in piele la fel de repede ca si cele care au in continut apa ,ideea este ca la inceput sa aplicati in strat foarte subtire si sa masati usor,si apoi in functie de cum o sa absoarba pielea,va stabiliti cantitate de aplicare.
      Sper din suflet sa vi se potriveasca,si sa aiba efectul pe care il doriti.
      Poate ca la inceput o sa vi se para mai neobisnuita consistenta,mirosul, textura, insa odata ce va veti obisnui cu ele,o sa vedeti o schimbare mult in bine a pielii

      Ștergere
  6. Mie imi plac sapunurile in forma de trandafir pentru ca sunt rotunjite si nu au colturi care ma deranjeaza,mi se par mai prietenoase,dar pt.ca sunt fan ''Lavandine''voi folosi sapunurile in orice forma vor fi.

    RăspundețiȘtergere
  7. Multumesc frumos!Cred ca pana la urma voi mai face si trandafirasi,ca fiecare sa isi aleaga forma care i se potriveste.
    Multumesc de fidelitate.

    RăspundețiȘtergere
  8. Felicitari pentru concept! Original si profesionist!

    RăspundețiȘtergere
  9. Cred ca ar fi minunate sapunurile ovale in forma mare de 100-115gr. Avand toate marginile rotunde e foarte confortabil si mai ales extrem de fin!

    RăspundețiȘtergere
  10. Da,initial am cautat forme ovale si mie imi plac mult,dar nu am gasit nimic pe placul meu,sper sa gasesc cat de curand.

    RăspundețiȘtergere