Totalul afișărilor de pagină

12 noiembrie 2012

Winter collection

Nu,nu a venit iarna...inca,dar a venit frigul.Expuse la intemperii,buzele au de suferit daca nu le acordam ingrjirea necesara. Pentru ca fiecare sa isi gaseasca preferatul,am marit colectia de balsamuri de buze  nuantatoare cu inca doua ,pe langa cele trei deja existente.
                                                                         Pink:
Nude
Rosu-bordo-cupru
Red-senzual red
Simplu



Cu exceptia balsamului Senzual Red,celelalte 4 au aceiasi compozitie: unt de shea,unt de cacao,ceara de albine,ulei de galbenele (macerat in ulei de migdale),ulei de ricin,vitamina A,vitamina E,uleiuri esentiale pentru aroma.Cele colorate au si pigment mineral.
Compozitia este adaptata anotimpului, mult mai moale decat cea de vara,cand balsamurile trebuie sa reziste pana la 40 de grade,au un adaos mai mare de ulei de galbenele care uneori pare singurul remediu care da rezultate pentru buzele asprite si uscate de frigul iernii.
Toate unturile si uleiurile din compozitie sunt presate la rece.
Oricare balsam ati alege,este extrem de hranitor,cu efect intens reparator, o binecuvantare pentru buzele uscate si crapate ,lasandul-le moi si catifelate.Untul de cacao impreuna cu untul de shea ,baza pentru aceste balsamuri  minunate,ofera ingrijirea perfecta,au si factor natural de protectie solara,aparand astfel buzele de efectele nocive ale ultravioletelor.
Untul de cacao, intensifică regenerarea, întăreste rezistența pielii conferindu-i aspect catifelat. Stimulează producția de colagen, are un conținut ridicat de antioxidanți (contine acid stearic, palmitic, linoleic, omega 6, omega 9, polifenoli, teobromina, squalane, fitosteroli ).
Untul de shea, hidratează intens pielea uscată a buzelor ajutând la refacerea celulelor, accelerează cicatrizarea, calmează pielea iritată prin efectul său calmant, emolient, antiinflamator, stimulează producția de colagen.
Ceara de albine exercită asupra pielii, în mod natural, o acțiune dezinfectantă, cicatrizantă si nutritivă.
Uleiul de galbenele (macerat in ulei de migdale) are actiune cicatrizanta, tonica, antiiritanta,emoliaza pielea uscata si fragila a buzelor,lasandu-le moi si catifelate.
Vitamina E netezeste și reface epiderma, contribuie la accelerarea efectului ezimelor. Antioxidant, promovează epitelizarea.
Bogat in antioxidanti, uleiul de ricin presat la rece este ideal pentru ingrijirea buzelor fiind un emolient de exceptie.
Pigmentii minerali,complet naturali,ofera un luciu frumos ,cu efect de gloss,dand senzatia de volum .
Puteti gasi balsamurile in magazin,colectia completa,chiar incepand de astazi.

Un comentariu: