Totalul afișărilor de pagină

6 februarie 2013

Nature Of Healing-Crema de masaj cu arnica



Contine:extract uleios de arnica din plante proaspat culese,unt de shea.

Nu contine uleiuri esentiale.Are un miros puternic si patrunzator de arnica.Concentratia de extract total  de arnica este de minim 70% deci este un preparat puternic.
Extractul a fost realizat din plante proaspat culese prin macerare de lunga durata,cel putin 4 luni.
Arnica este o planta cu potential  alergen mare,inainte de folosire trebuie efectuat neaparat testul de alergie,aplicand la incheietura mainii o cantitate foarte mica de crema,daca pana a doua zi nu apar reactii alergice atunci  se poate folosi in siguranta.
Arnica este prin excelenta un antiinflamator,analgezic si antibiotic local folosita intens in luxatii,entorse,dureri musculare,contuzii,ulcere varicoase.
Contine un principiu amar numit arnicin,carotenoizi,flavonoide,inulina,un ulei esential numit timol ,lactone sesquiterpene,un antiinflamator si analgezic recunoscut.
Ca preparat homeopatic este larg utilizata în tratamentul traumatismelor, cu efect antitraumatic general şi local, antihemoragic, cicatrizant, antiinflamator.Uleiul de arnica, obtinut prin macerarea florilor proaspete intr-un ulei vegetal presat la rece, se utilizeaza in masajul terapeutic si in cel de intretinere, conferind articulatiilor si muschilor elasticitate si protectie.
Aplicate extern sub forma de cataplasma cu tinctura sau masaj cu ulei ,gel sau crema ,extractele din arnica vindeca ranile,reduc inflamatia,alina durerile musculare,detensioneaza picioarele obosite dupa o zi de stat pe tocuri sau dupa o activitate sportiva intensa,calmeaza durerile reumatismale,este antibacteriana.La nivel mondial este studiata intens pentru capacitatea ei deosebita de a reduce umflaturile si inflamatia de orice fel,datorata traumatismelor,intinderii musculare,entorse,luxatii,fracturi,datorata muscaturilor de insecte,sau rezultata in urma operatiilor.Mai  mult ,in tari ca Germania sau Franta chirurgii plasticieni o recomanda ca cel mai rapid si eficient antiinflamator si care scurteaza timpii de recuperare semnificativ.Este foarte important ca in locul unde se aplica preparatul cu arnica,pielea sa fie intacta,daca sunt rani,se absoarbe rapid in circuitul sangvin si poate fi toxica.Stimuleaza circulatia periferica fiind benefica pentru persoanele cu extremitatile reci.Este foarte utila pentru persoanele care fac vanatai din te miri ce,vanataile dispar rapid masate cu arnica.
 Arnica poate fi de asemenea utilizata pentru a masa muschii obositi,suprasolicitati.  Un studiu efectuat în Norvegia a arătat că alergatori de maraton care au aplicat extracte cu arnica pe  piele  inainte de eveniment ,au raportat  mai putina durere si rigiditate musculara după aceea.
Poate fi o alternativa viabila a gelurilot cu ibuprofen aplicate locat pentru ameliorarea durerii de orice fel.
In cosmetica este foarte eficienta pentru cearcane si reducerea  pungilor de sub ochi,hidrateaza pielea uscata si repara zonele cu piele crapata,buze,maini,calcaie.Masat pe scalp,uleiul sau tinctura de arnica opreste caderea parului,ii stimuleaza cresterea,combinata cu amla intarzie incaruntirea prematura,stimuleaza formarea unor foliculi noi de par,previne matreata.
Este total  contraindicata femeilor insarcinate in orice forma sau mod ,contine un compus ce actioneaza similar cu oxitocina .
Poate fi folosita insa cu succes dupa nastere,pentru a acelera vindecarea epizotomiei sau a  operatiei de cezariana si a preveni inflamatia.
Incepand de astazi o gasiti in magazinul de pe Breslo.

Un comentariu: