Totalul afișărilor de pagină

20 iunie 2013

30+ ,Argan and Roses-crema de zi



30+,destul de sugestiv, nu? Parca pana la aceasta varsta nu ne preocupa atat de mult aparitia ridurilor .Si cum lupta este acerba ,si uneori parca in zadar,cautam solutii salvatoare. Pe langa o alimentati sanatoasa, si multa hidratare,cremele ne pot ajuta ,daca nu sa eliminam complet ridurile,cel putin sa le estompam sau sa le intarziem aparitia.
Formulata cu produse de top in ingrijirea pielii,este o crema lejera de zi,cu proprietati hidratante,repulpante ,fermizante,catifelante  si antirid.
Altfel decat toate cremele Lavandine pe care le-ati folosit pana acum,sunt sigura ca va veti indragosti de ea.
100% naturala,fara compromisuri!

Contine:apa de trandafir,ulei de argan,squalane,ulei de migdale,unt de shea,emulsifiant derivat din ulei de masline,acid hialuronic,proteine din matase,plantaserv Q(conservant 100% natural),attar de trandafir.

Desi este special creata pentru tenul mai matur,normal mixt sau uscat,poate fi folosita inca de la varsta de 20 de ani.Secretul unui ten fara riduri este folosiea cat mai devreme a unei creme antirid ,tocmai pentru a preveni aparitia lor.
Este o excelenta baza de machiaj.Nu incarca tenul,se absoarbe imediat in piele,fara a lasa senzatia de gras.Ideala pentru zilele calduroase de vara.
Are o aroma suava de migdale si trandafir.
Termenul de valabilitate este de 3 luni,cu conditia sa fie pastrata la frigider.
Contine 40 ml de produs sim este ambalata in recipient din sticla.
O puteti gasi in magazinul de pe Breslo.

Contine 40 de ml de produs si este ambalata in recipient elegant din sticla.

3 comentarii:

  1. Neaparat trebuie sa o incerc si pe aceasta,am vazut 30 + ai am renuntat sa o analizez in detaliu,insa intr-adevar ridurile se previn si mai greu se "trateaza" :)) Of Claudia ma ucizi,cremele tale sunt divine:)))) si am uitat sa-mi iau si crema pentru zona ochilor:P

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Cu siguranta o sa iti placa.Ce draguta esti,sigur,astept sa te intorci din vacanta si ti le voi pregati cu mare drag.

      Ștergere
  2. Eu personal,sunt indragostita si de acum chiar dependenta de aceasta crema!E divina!O recomand cu caldura!

    RăspundețiȘtergere