Totalul afișărilor de pagină

22 iunie 2013

Gheişa-crema lejera de zi,iluminanta,depigmentanta,catifelanta

Vara asta mi-am propus sa va rasfat cu creme fine,lejere,pretioase ,matasoase ,
 Gheisa este o crema fina, fina,o varianta light a cremei Lilium,imbogatita cu active cosmetice ce nu pot fi folosite in cremele exclusiv preparate din unturi si uleiuri.Poate fi folosita
pentru orice tip de ten dar este  in special recomandata pentru tenul tern,lipsit de stralucire,cu pete pigmentare,ofilit inainte de vreme.Nerecomandata tenului foarte sensibil .Constituie  o excelenta baza de machiaj.Patrunde in piele foarte usor,fara a lasa tenul gras.


Ingrediente:
Apa florala de soc,ulei de crin alb(macerat in ulei de migdale si samburi de struguri),ulei de rosa moscheta,ulei de borago,emulsifiant derivat din ulei de masline,AHA acizi de fructe,alantoina (extrasa din tataneasa),bisabolol natural(extras din musetel),vitamina C,conservant natural Plantaserv Q,ulei de imortele,absolut de frangipani.

Uleiul de crin alb(lilium candidum) este un ulei special,folosit in cosmetica pentru calitatile iluminante si de prevenire a aparitiei petelor,atenueaza pistruii sau petele pigmentare,atenueaza roseata si cuperoza.Este bogat natural in acid boric ce calmeaza si protejeaza pielea.Este perfect pentru repararea pielii crapate,hidrateaza si emoliaza.Uleiul de crin alb are proprietati deosebite de regenerare a pielii,cu efect antiinflamator si antioxidant.
Uleiul de rosa moscheta are veritabile  capacitati de regenerare a  pielii afectate de traumatisme,cicatrici post chirurgicale,arsuri si imbatranirea prematura a pielii datorita expunerii la soare. Are un continut extrem de ridicat de acid gama linoleic(40-50%)acid alpha linoleic(30-35%) si acid linoleic.Acizii grasi esentiali sunt substante nutritive esentiale pentru mentinerea sanatoasa a pielii,acestia sunt utilizati de organism pentru a produce prostaglandine,cu rol de regenerare,antiinflamator si de intinerire a pielii.Contine  acid retinoic,o sursa naturala de vitamina A,echivalentul  natural al preparatului farmaceutic tretinoin.
Uleiul de borago este prin excelenta un ulei regenerant,intarzie apariţia ridurilor si previne pierderea fermitătii pielii. Restaurează elasticitatea si tonicitatea tenului, este o adevărată cură de întinerire.
Apa din flori de soc este un detoxifiant de exceptie al pielii,combate petele hiperpigmentare si pistruii,uniformizeaza aspectul pielii cu un usor efect iluminant,tonifica si refermizeaza,are actiune antivirala si antibacteriana,vindeca micile leziuni de la nivelul pielii.Are un efect usor astringent.
Aha,acizii de fructe ,sunt activi regeneranti forte,cu efect antirid,ilumineaza pielea,estompeaza petele pigmentare si neregularitatile pielii.Acestia favorizeaza regenerarea celulara,cresc elesticitatea pielii si stimuleaza produserea de colagen,neutralizeaza daunele produse de razele UV.
Alantoina,extrasa din frunzele si radacinile de tataneasa,este cicatrizanta,calmanta si protectoare,accelereaza vindecarea si protejeaza pielea de factorii iritanti.
Bisabololul,extras din flori de musetel,completeaza actiunea calmanta si reparatoare a alantoinei,aducand un plus de comfort in ingrijirea pileii sensibile ,iritate ,fragile.

Este ambalata in recipient din sticla ce contine 50 de ml de produs.
Se recomanda pastrarea in frigider.
Pentru prelungirea perioadei de valabilitate,este esential sa igienizati mainile inainte de folosirea produsului.
Ete valabila aproximativ 3 luni de la data prepararii cu conditia sa fie mentinuta la frigider.
Comenzile sunt expediate cu posta romana cu plata ramburs.La comenzi mai mari de 100 de ron(contravaloarea comenzii),transportul este gratuit.
Daca v-a convins, o puteti comanda in magazinul de pe Breslo.

2 comentarii: