Totalul afișărilor de pagină

13 iunie 2013

Lavandine,2 ani pe Breslo.ro

Zilele acestea se implinesc 2 ani de cand am deschis magazinul pe Breslo.Ce repede a trecut timpul.Parca acum ma vad asteptand cu emotii primii cumparatori.Desi ,privit din afara Breslo imi parea foarte complicat,odata ce mi-am facut cont si am inceput sa frunzaresc zilnic paginile magazinelor,sa imi deschid propriul magazin a fost o urmare fireasca si cel mai simplu lucru posibil.
Acum,primul lucru pe care il fac in fiecare dimineata,dar in fiecare dimineata ,fara exceptie, este sa deschid calculatorul si sa verific magazinul si comenzile sosite,sa citesc mailurile din mesagerie  si apoi imi beau cafeaua sau fac altceva.
Inca sunt multi cei care fac comanda pe mail pentru ca au impresia ca Breslo percepe taxa pentru comenzi.
Breslo percepe taxa doar pentru cei care vor sa deschida magazin,cum e si firesc de altfel,vizitatorii ,cumparatorii sau doar simplii admiratori nu platesc absolut nimic.Pretul este cel afisat la fiecare produs la care se adauga o taxa  pentru transport,taxa stabilita de fiecare magazin in parte.In cazul magazinului Lavandine,comenzile mai mari de 100 de ron beneficiaza de transport gratuit,pentru cele sub 100 de ron transportul este de 8 ron.
O data ce ti-ai facut cont ai acces la o imensitate de produse,majoritatea handmade.Sunt sute de magazine cu produse din cele mai variate,create handmade de  artizani extrem de talentati,Contul ti-l faci simplu,accesezi site-ul  http://www.breslo.ro/ ,intri la sectiuna login,iti cauti un username si o parola si gata.Dupa parerea mea este locul ideal unde poti gasi un cadou potrivit si pentru cea mai pretentioasa persoana,de la bijuterii,produse cosmetice si de ingrijire,pana la  articole de imbracaminte si cozonaci de casa.
Mie personal Breslo mi-a schimbat viata,nu ma sfiesc sa o spun.Desi am fost intrebata de multe ori de ce nu imi deschid propriul magazin,adica unul in afara platformei Breslo,sincer nu ii vad rostul pentru ca toti iubitorii de handmade cauta produsele pe care le doresc mai intai pe Breslo,si nu cred ca mai apuca sa caute si pe internet pentru ca e imposibil sa nu gasesti ceva pe plac.
Dragilor,pentru ca magazinul exista datorita voua,si a crescut frumusel in acesti doi ani,va multumesc mult de tot ,voua, care ati cumparat,vizitat sau doar admirat magazinul Lavandine si produsele pe care cu mare drag le pregatesc pentru voi.
De mai mult timp vreau sa sponsorizez  un giveaway.Ocazia implinirii a 2 ani de cand am deschis magazinul mi se pare perfecta.Asa ca ,orice doritor cu un blog serios ,ma poate contacta la adresa de mail pentru a-l organiza impreuna .
Multumesc voua ,dragilor,pentru ca m-ati ajutat sa cresc,multumesc Breslo pentru ca existi!


11 comentarii:

  1. La multi.multi anisori frumosi si plini de prosperitate :* Ma bucur ca v-am descoperit produsele,deoarece sunt indragostita pana dupa urechi de ele si as vrea sa le am pe toate :p stiu ca suna egoist insa cand e vorba de ceva ce iti place pretul(care oricum este dupa parerea mea prea modic versus calitatea inalta a produselor)nu mai conteaza :)
    Recomand cu cea mai mare caldura cremele de fata pe care le-am incercat pana acum pe orice cale posibila dat fiind ca merita a fi macar testate <3
    Buburuza cu atiudine :*

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Multumesc mult mult de tot.Ma bucur mult ca iti plac si ca ne-am descoperit reciproc.

      Ștergere
  2. La multi ani, spor si multe satisfactii ! Teofilia

    RăspundețiȘtergere
  3. Te felicit pentru toata munca ta, atentia cu care iti tratezi clientii, chiar si cei cu comenzi mici si pentru inovatia in domeniul sapunurilor hand made.
    Eu personal nu as schimba produsele tale cu nimic din ce gasesc pe piata. Sint niste formule reusite, potrivite mie.
    Asa ca, LA MULTI ANI fericiti, sanatosi si cu multe impliniri pe acest domeniu atat de frumos!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ce draguta esti,multumesc din suflet.Ma bucur mult mult de tot ca iti sunt potrivite produsele pe care le realizez cu mare drag.
      Multumesc!

      Ștergere
  4. La multi ani si la cat mai multe produse minunate :)
    Produsele dumneavoastra facute cu dragoste mi-au facut viata mai frumoasa, va multumesc.
    Motivele pentru care nu va dau comanda pe Breslo ci prefer sa va trimit comanda pe e-mail sunt urmatoarele:
    1. Procesul de creare de cont si de comandare de pe Breslo este mult prea complicat si peste mana. Sunt o adepta a cumparaturilor online si mi-am comandat de foarte multe ori atat de pe siteuri romanesti cat si de pe siteuri internationale. Totusi, nicaieri nu m-am lovit de atatea piedici ca pe Breslo. Pe langa asta, si functionalitatea de cautare de pe Breslo e foarte prost facuta.
    2. Nu mi se pare corect ca dumneavoastra, producatorii, sa trebuiasca sa platiti taxe catre site mai ales ca ofera niste servicii de atat de proasta calitate catre clienti.

    Eu fac parte din cei care va incurajeaza sa va faceti propriul site. Va garantez ca va fi mult mai usor de folosit decat Breslo.

    RăspundețiȘtergere
  5. Am cunoscut.o pe doamna "Lavandine" acum câteva zile. Am rămas impresionata imediat de ținută, de timbrul vocii și de minunatele bijuterii din săpun care sunt extraordinare. Toate produsele ambalate frumos și elegant. Se simte ca cineva a pus mult suflet în aceste produse. Am fost bucuroada sa cunosc o asemenea persoana.

    RăspundețiȘtergere
  6. Am cunoscut.o pe doamna "Lavandine" acum câteva zile. Am rămas impresionata imediat de ținută, de timbrul vocii și de minunatele bijuterii din săpun care sunt extraordinare. Toate produsele ambalate frumos și elegant. Se simte ca cineva a pus mult suflet în aceste produse. Am fost bucuroasa sa cunosc o asemenea persoana.

    RăspundețiȘtergere