Totalul afișărilor de pagină

1 septembrie 2013

Migdalin-demachiant delicat cu ulei de migdale si apa de sanziene

         Ingrijirea adecvata a tenului presupune mai multi pasi:curatare,tonifiere,hidratare.Desi pentru igiena generala a tenului e suficient un sapun bun,pentru indepartarea eficienta a machiajului este necesar un demachiant.
Migdalin este un demachiant delicat,lejer,formulat cu un melanj de ape florale ce detoxifica si purifica tenul,si ulei de migdale presat la rece,ulei folosit frecvent pentru demachiere.Este o emulsie fina,cremoasa,ce curata delicat ,previne excesul seboreic si mentine echilibrul hidrolipidic al pielii.Pielea ramane proaspata si catifelata fiind pregatita optim pentru pasii urmatori de ingrijire.
Este potrivit pentru orice tip de ten,inclusiv pentru zona ochilor.
Nu contine alcool! Este 100% natural.
Contine:apa florala de sanziene,soc si castravete,ulei de migdale presat la rece,emulsifiant natural derivat din ulei de masline,tenside hidratante derivate din ulei de cocos,alantoina,guma xantan,conservant natural((fractii de uleiuri esentiale si extracte vegetale aromatice cu rol antimicrobian potrivit pentru formulari cosmetice ,,preservative free".Nu contine ulei esential adaugat.Mirosul este dat exclusiv de ingredientele folosite.

Apele florale alese pentru acest demachiant,curata,detoxifica,tonifica si purifica pielea.
Uleiul de migdale dulci este frecvent folosit pentru demacheirea tenului,aplicat ca atare pe piele emulsioneaza machiajul si impuritatile ce pot fi indepartate apoi cu usurinta prin stergerea pielii cu un pad cosmetic.In formularea demachiantului are acelasi rol ,in plus hidrateaza si catifeleaza pielea.
Alantoina ,extrasa din tataneasa,calmeaza  pielea iritata.
Tensidele au un rol bine stabilit.Fara acestea demachiantul ar fi o simpla emulsie cu o putere de curatare mult redusa.Sunt 100% naturale,derivate din ulei de cocos cu adaos de glicerina,potrivite pentru orice tip de piele,hipoalergene,forarte bine tolerate de piele,chair si de cea mai sensibila, aprobate de Ecocert ca ingredient in produsele de igiena bio.
Aplicati emulsia cu varfurile degetelor sau cu ajutorul unei dischete demachiante umede o cantitate mica pe fata, gat si decolteu si distribuiti-o uniform prin miscari circulare.Indepartati cu apa calduta.Pentru ca demachiantul contine tenside este necesara clatirea cu apa.
Poate fi folosit si pentru zona ochilor.Daca aceasta zona este extrem de sensibila si nu il tolerati,evitati aplicare demachiantului in zona achilor.
Pentru a nu deteriora proprietatile apelor florale din compozitie,este ambalat in recipient din sticla ambra cu pompita de dozare.Pompita de dozare are sistem de inchidere.Sensul inchis-deschis este indicat pe capac.Nu lasati pompita deschisa intre utilizari.
Pastrati recipientul in frigider.
Termenul de valabilitate este de minim 3 luni,cu conditia ca recipientul sa fie pastrat in frigider.
Daca doriti sa achizitionati demachiantul il gasiti in magazinul de pe Breslo.



2 comentarii:

  1. Foarte interesant! Sint curioasa cum se comporta in zona ochilor, merita oricum de incercat!

    RăspundețiȘtergere
  2. Minunat demachiantul! Fluid si spornic, nu ustura deloc, nu trebuie inistat f tare si pielea este curata. Sunt fan.

    RăspundețiȘtergere