Totalul afișărilor de pagină

25 februarie 2011

Hidratant solid


Facut doar din ingrediente 100% naturale,unturi,uleiuri vegetale si ceara de albine,cu o capacitate mare de hidratare.
Este recomandata pentru toate zonele cu elasticitate scazuta . La contactul cu pielea lotiunea se topeste si lasa o pelicula hidratanta care hraneste pielea, ii reda supletea si elasticitatea.
Contine:unt de cacao,ceara de albine,unt de cocos,ulei de migdale dulci,ulei din samburi de struguri,ulei de catina,cacao,ulei esential de portocale,melisa si ylang-ylang.

Pentru utilizare se ia produsul si se incalzeste in maini si apoi se maseaza cu el intreg corpul.Va lasa un film protector care se absoarbe in scurt timp si care face ca pielea dvs sa fie hidratata, moale si fericita.Ideal dupa baie cand pielea este curata si pregatita sa se hraneasca cu tot ce are de oferit aceasta lotiune.
Ceara de albine este un minunat emolient, inmoaie si hidrateaza pielea, ajutand-o sa retina umezeala.
Untul de cacao contine multi antioxidanti naturali si vitamina E, hidrateaza foarte bine, fiind eficient in estomparea vergeturilor si ridurilor.
Uleiul de struguri este cunoscut pentru calitatile sale deosebite. Este astringent şi este potrivit pentru tenul gras, predispus la acnee. Lasă o urmă fină satinată pe piele. Conţine asa-numitele procianidine care sunt un agent anti-îmbătrânire recunoscut. Uleiul de struguri penetrează rapid epidermă, nelăsând senzaţia de piele grasă şi protejând în schimb pielea de vânt şi de soare. Datorită conţinutului său ridicat de acid linoleic, care este repede încorporat în piele, reduce pierderea de apa din epidermă şi restabileşte elasticitatea pielii. Se foloseşte, de asemenea, după baie, pentru masaj.
Uleiul de migdale dulci este hidratant emolient, foarte bun pentru pielea crapata si foarte uscata, repara dermatite si eczeme, arsuri superficiale, calmeaza iritatiile, previne vergeturile ; Poate fi folosit pentru pielea uscata, fragila, delicata, iritata, arsa, crapata. Este bun ca ulei de masaj, dar si pentru cuticule si unghii.

Este ideal pentru a fi folosit in locul cremei de maini clasice, fiind foarte spornic, oferind o hidratare intensa si de durata, pe parcursul intregii zile.
Alaturi de un sapun, constituie setul ideal pentru ingrijirea pielii: curatare si hidratare. Dimensiunea sa redusa il face ideal de purtat in poseta, pentru oricand va simtiti pielea uscata.
Are aproximativ 35 de grame si costa 12 lei.
Pentru ca hidratantul solid sa reziste o perioada cat mai indelungata este recomandat sa il pastrati departe de razele solare, intr-un loc uscat , racoros sau chiar la frigider.

5 comentarii:

  1. Am cumparat asta astazi cand am fost cu Mihaela si sincer sa va spun dupa ce l-am probat pe maine am ramas foarte placut impresionata. Este minunat ca textura, ca parfum si ca efect asupra pielii. Dupa ce il voi folosi o perioada mai lunga voi scrie concluziile despre el. Mult spor in ceea ce faceti, eu abia incep sa descopar beneficiile produselor naturale handmade si deja incepe sa-mi placa.

    RăspundețiȘtergere
  2. Ma bucur ca v-a placut si astept cu nerabdare concluziile,sper sa nu fie doar o impresie de prim moment.Multumesc de aprecieri.

    RăspundețiȘtergere
  3. L-am incercat si sunt foarte incantata. Va fi prezentat si pe blog zilele urmatoare.
    Cand ne mai intalnim vreau sa incerc si sapunul anticelulitic. :)
    Felicitari pentru aparitia la tv!

    RăspundețiȘtergere
  4. Multumesc ,si ma bucur ca ti-a placut.Cand o sa ne mai intalnim i-ti ofer 2 produse spre testare(la alegere)pentru ca am citit pe blogul tau ca nu folosesti foarte multe cosmetice naturale desi i-ti place ideea de natural.Ce spui?

    RăspundețiȘtergere
  5. Multumesc mult Claudia!
    Intr-adevar, nu prea am folosit pana acum produse naturale. De fapt aceste produse pe care le-am luat de la tine sunt primele naturale pe care le-am incercat vreodata.
    Cum ti-am spus as vrea sa incerc sapunul anticelulitic si cred ca si cel cu ciocolata. Si neaparat cand ne intalnim vreau sa-mi cumpar si pentru mine o bomba efervescenta, ca am tot luat mereu cadou dar pentru mine niciodata... :)
    Multumesc inca o data, mult succes in continuare!

    RăspundețiȘtergere