Samponul solid este unul dintre cele mai cerute sortimente de sapun.Din ce in ce mai multi renunta la sampoanele clasice din comert in favoarea samponului solid.
Asa ca am largit gama de produse destinate ingrijirii parului cu un sampon solid:samponul cu pulberi indiene din plante,amla,reetha,shikakai,si nu numai.
O reteta unica,luxurianta,completa ,destinata ingrijirii tuturor tipurilor de par.
Contine:uleiuri saponificate din masline si cocos,ulei de amla,shikakai si methi,macerat concentrat de reetha,ulei de ricin,extract uleios de arnica,galbenus de ou,unt de shea,pulbere de amla si shikakai,ulei esential de lavanda si ylang,ylang.
Beneficiile uimitoare ale uleiului de amla sunt recunoscute de medicina indiana Ayurvedica de mii de ani.In India uleiul de amla este unul din cele mai folosite uleiuri pentru ingrijirea parului si scalpului datorita proprietatilor lui extraordinare.Este cunoscut ca fiind unul din cel mai vechi balsam pentru par si are uimitoarea capacitate de a preveni incaruntirea prematura a parului.
Stresul si poluarea excesiva duc inevitabil la slabirea foliculilor de par si la caderea lor.Aplicat cu regularitate,uleiul de amla previne caderea parului,ii intareste radacina,previne matreata sau o inlatura odata instalata.
Uleiul de amla poate fi folosit si pentru masajul terapeutic al scalpului.Acesta ofera o senzatie de racire similara gelului de Aloe Vera.Se crede ca masajul scalpului cu acest ulei creste fluxul de oxigen in creier si relaxeaza sistemul nervos central producand in acelasi timp hormonii de crestere ce duc la dezvoltarea celulelor creierului,ajută la imbunătătirea activitătii intelectuale şi a puterii de concentrare şi memorare.Masajul efectuat inainte de culcare induce un somn profund.
In India,tara renumita pentu frumusetea femeilor dar si mai renumita pentru frumusetea parului lor se foloseste de mii de ani un amestec de shikakai,methi si reetha pentru spalarea parului.
Pulberea de shikakai este un conditionant natural,indeparetaza murdaria cu delicatete,are un PH scazut fiind astfel recomandat pentru scalpul foarte sensibil .
Pe langa spalare,trateaza infectiile fungice,detoxifica pielea capului si foliculii de par,stimuleaza circulatia sangvina in zona promovand astfel cresterea sanatoasa a parului.
Compozitia abunda in antioxidanti,vitamina C,vitaminele A, D, E şi K,vitamine esentiale pentru cresterea sanatoasa a parului.
Este antiinflamatoare,antiseptica,combate matreata si previne incaruntirea prematura a parului.
Methi(trigonella foenum-graecum) este un remediu extrem de eficient impotriva caderii masive a parului,prevenind calvitia,repara si previne aparitia firelor despicate.
Pulberea de Reetha ( sapindus mukorossi)contine saponine naturale care in contact cu apa fac mai multa spuma decat shikakai.Pe langa spuma,este un conditionant natural,ajuta la descalcirea parului si previne formarea matretii.
Arnica este un remediu cu rezultate uimitoare,folosita cu regularitate,controlează căderea părului, reduce matreata, previne albirea prematura a parului, mentine parul sanatos si hidratat si ii stimuleaza cresterea .
Asadar un nou sampon solid in gama de sapunuri Lavandine,indicat pentru toti cei care vor un fir de par gros, sanatos si lucios.
Pentru ca inca nu a trecut perioada de maturare,va trebui sa mai asteptati putin inainte de a-l incerca.
Folosesc sapunul, si degreseaza bine, daaar.. ramane in par, nu se spala. Parul ramane siclit, si fara volum. Am urmat sfatul tau de a pune o lingura de otet in ultima apa de spalare, dar dupa ce il spal cu sapun si clatesc cu otet, parul meu ramane fara volum si parca e si mai subtire (si de obicei parul meu e subtire si fara volum). Care e trucul, cum sa procedez ca sa ii priasca sapunul?
RăspundețiȘtergereMentionez ca nici un sapun natural nu i-a priit parului meu, la fiecare a ramas siclit.
Imi pare rau ca samponul solid nu iti este potrivit.Din pacate nu exista nici un truc,ori ti se potriveste ori nu.Daca ai incercat mai multe sapunuri naturale pentru par si nici unul nu s-a potrivit inseamna ca nu este pentru tine.Asa e cu samponul solid,unii il adora,unii nu se pot obisnui cu el oricata bunavointa ar avea.
RăspundețiȘtergereCe ti-a ramas din sampon poti folosi ca si sapun de uz general fara probleme.
Buna seara!Am comandat de pe un alt site online sapunuri naturale si dupa folosire parul mi-a cazut exagerat, iar pielea mi se inrosea, ma ardea si ma manca foarte tare.Am optat pentru aceste sapunuri deoarece si inainte de a le folosi imi cadea parul, dar nu asa de mult.Este posibil sa fiu alergica la vreun ingredient din compozitia lor?Sfaturile dumneavoastra m-ar ajuta foarte mult.O seara buna!
RăspundețiȘtergereBuna,
ȘtergereDin descrierea simptomelor avute dupa folosirea spunurilor,reiese foarte clar ca ati facut o alergie si nu trebuie sa le mai folositi. Si ingredientele naturale,ca si cele chimice,dau alergii,cele naturale poate chiar mai des.
Ininte de folosirea unui produs de ingrijire,inclusiv cel natural,trebuie sa faceti un test de alergie.Aplicati putin din produsul respectiv pe o portiune de piele,indicat la incheietura mainii,daca dupa 24 de ore nu aveti nici o reactie atunci puteti folosi produsul in siguranta.Daca apare inrosirea pielii,iritatii,mancarimi,sunteti alergica si in nici un caz nu trebuie sa il folositi.
Multumesc de incredere,sper ca v-am fost de ajutor.
Buna,am folosit 2 tipuri de sapun pana acum de aici,respectiv RASSALA si RASAYANA.foarte bune.in apa de spalt am pus jumate de lingurita de bicarbonat de sodiu si in apa de clatit lamaie....cauza pt care nu reusiti sa il spalati nu e sapunul ci apa...este prea dura.incercati cu apa de ploaie sau apa plata imbuteliata..veti vede ca rezultatele nu vor inceta sa apara...ador aceste sapunuri si nu o sa mai raman fara ele niciodata.....calitatea LAVANDINE superioara ...samponul cu amla e pt cele carora vi se incurca parul repede....pe bune chiar il descurca.....sa nu incetati sa produceti aceste minunatii.....MULTUMESC
RăspundețiȘtergere