Totalul afișărilor de pagină

15 iunie 2011

Ice mint,sapun natural handmade cu menta si castravete


Un sapun racoritor,pentru zilele caniculare de vara.
Contine;uleiuri saponificate din masline si cocos,ulei de menta,ulei din samburi de struguri,suc de castraveti,ulei esential de menta si citronella.

Menta are actiune racoritoare, revigoranta dar in acelasi timp si de incalzire si stimulare. Explicatia acestui paradox consta in faptul ca organismul isi intensifica circulatia sangelui si se incalzeste ca raspuns la efectul racoritor al mentei pe piele.
Este un excelent stimulent si tonic general. Alunga oboseala pe fond nervos si migrenele.
Uleiul de menta este un ulei calmant, analgezic, sedativ, relaxant, un bun tonic al sistemului nervos, antiinflamator, cicatrizant, are acţiune antibacteriana pronunţată.
Datorita efectului antiseptic şi antiinflamator este util în tratarea acneei, arsurilor, dermatitelor si eczemelor.
Echilibreaza nivelul ph-ului pielii, fapt ce inhibă producerea excesivă de uleiuri la nivelul pielii. Datorită proprietăţilor astringente, antiseptice şi antiinflamatorii, menta diminuează acnea, punctele negre, roşeaţa şi iritaţiile de la nivelul pielii.Dar ceea ce face uleiul de menta unic este faptul ca acesta contine menthol, un compus care racoreste pielea obosita,o lumineaza, avand efecte remarcabile asupra tenului gras.Este unul dintre cele mai eficiente alternative pentru curatarea porilor.
Pentru potentarea efectelor mentei ,ca si lichid la realizarea sapunului a fost folosit sucul proaspat de castraveti.
Castravetele este considerat elementul magic pentru piele, deoarece inchide porii, reduce inflamatiile, diminueaza cearcanele si purifica tenul. In plus, este un tratament perfect pentru zona sensibila a ochilor.
Castravetele are si rolul de a elimina acneea si punctele negre. In acelasi timp, este benefic si in cazul tenului matur ,sensibil ori cu tendinte de ingrasare.
Rezultatul,un sapun recomandat pielii cu acnee,puncte negre,pori dilatati sau cu tendinte de ingrasare.

Are aproximativ 100 de grame si costa 10 lei.

2 comentarii:

  1. Buna! Daca te intereseaza, vand unt de cocos la preturi rezonabile: 100 ml - 10 lei, 500 ml - 45 lei, 1000 ml - 80 lei

    RăspundețiȘtergere
  2. Multumesc de oferta,deocamdata am furnizorul meu cu care lucrez de ceva timp insa daca o sa am nevoie o sa te contactez.

    RăspundețiȘtergere