Totalul afișărilor de pagină

30 iunie 2011

Targul Mestesugarilor,1-3 iulie,Parcul Expozitiei


Anul acesta mi-am facut curaj si m-am inscris si eu la Trgul Mestesugarilor,organizat de Primaria Iasi.Sper doar sa fie vreme buna.
Asa ca va astept in perioada 1-3 iuie,in Parcul Expozitiei,cu sapunuri si cosmetice naturale cu aroma de .....,,Lavandine``.

2 comentarii:

  1. Buna ziua,

    Vroiam sa te felicit pentru intiativa de a fabrica sapunuri handmade, pentru produsele care sint imbunatatite cu extracte naturale din plante. Dintre toti producatorii despre care am citit ca fac sapunuri naturale, esti prima care isi aduna singura materia prima, stie cand sa o culeaga si care este perioada optima pentru a fi folosita. Mai ales ca esti din Iasi, moldoveanca ca mine, si ca imi va fi mai usor sa achizitionez pe viitor aceste produse. Sora mea a fost la targul din week-end si mi-a cumparat si mie niste sapunele. Am sa revin cu impresii! Iti recomand sa pui pe blog un loc unde ma pot abona la viitoarele articole/produse pe care le postezi. O zi frumoasa si o saptamana excelenta!

    RăspundețiȘtergere
  2. Buna Cecilia,
    Multumesc pentru felicitari.
    In masura in care este posibil,imi culeg singura plantele,de fapt le culeg si fac uleiuri din plante cu mult inainte de a-mi descoperi pasiunea pentru sapunurile naturale.
    Multumesc pentru recomandari si abia astept impresii despre produse.
    O saptamana cu spor si tie.

    RăspundețiȘtergere