Totalul afișărilor de pagină

31 august 2011

Baby soap

Contine:uleiuri saponificate din masline si cocos,extract uleios de galbenele,extract uleios de musetel,apa distilata.Neparfumat.

Un sapun fin si delicat,destinat copilasilor insa nu numai lor ci tuturor celor care au pielea foarte sensibila sau care nu suporta mirosurile de nici un fel.Cu ingrediente putine insa extrem de eficiente,este potrivit atat pentru ten cat si pentru corp.
Poate fi folosit si ca sapun intim.

Calendula oficinalis ,numita popular galbenele,are o faima de planta buna la toate si pe buna dreptate.Inca din cele mai vechi timpuri sunt recunoscute efectele ei vindecatoare asupra pielii.
Extractul uleios de calendula se foloseste in degeraturi,arsuri,ulcere varicoase,flebite,varice,rani care se vindeca greu,eczeme ,mici rani superficiale,entorse,contuzii,intinderi musculare,leucoree,candidoza ,acnee,iritatia de scutec.
Florile de galbenele contin flavonoide responsabile in cea mai mare parte de efectul antiinflamator,mai contin carotenoide ca flavoxantina,auroxantina-responsabile de culoarea galbena a florilor,acizi fenolici,triterpene,principii amare.Extractele de planta sunt folosite in cosmetica datorita continutului in saponine ,rezine,ulei esential.
Asocierea cu uleiul de musetel ii potenteaza efectele vindecatoare.
Uleiul de musetel este un preparat cosmetic excelent pentru îngrijirea pielii . Acesta înmoaie şi catifelează pielea, ajutând la păstrarea tinereţii şi supleţii. Datorită proprietăţilor sale emoliente, dezinfectante şi descongestionante, uleiul de muşeţel se poate utiliza şi pentru pielea iritată de soare sau în îngrijirea picioarelor, mai ales calcaiele care au pielea iritată şi uscată. Ajută şi la hemoroizi, furunculoză, răni purulente, ulceraţii, leucoree sau reumatism, ceaiul de muşeţel fiind cunoscut pentru calităţile sale antiseptice şi bactericide. Muşeţelul are efect sudorific, calmant, antispasmodic, dezinfectant şi antiinflamator în inflamaţii de tot felul, in erupţii cutanate care provoacă mîncărimi sau supuraţii, precum şi in alte afectiuni ale pielii. Remediu universal, muşeţelul poate fi folosit şi în cazul celulitei. Activînd circulaţia capilarelor, ajută la eliminarea toxinelor din epidermă. În urma unui tratament cu muşeţel, pielea devine mai fermă,mai netede,mai catifelata.

Sapunul cantareste 100 de grame si costa 10 lei

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu