Totalul afișărilor de pagină

18 octombrie 2011

Raw Skin Food


De ce raw? Pentru ca toate uleiurile si unturile din compozitie sunt presate la rece,organice.
De ce skin food? Pentru ca sunt adevarata hrana pentru piele.Pentru ca pielea sa fie sanatoasa,hidratata,tanara si ca ridurile sa apara cat mai tarziu cu putinta,pielea trebuie ingrijita daca avem posibilitatea cat mai natural.
Raw skin food,o crema de fata luxurianta,plina de nutrienti pretiosi pentru o piele fina,catifelata si radiind de sanatate.Este indicata pentru piele uscata,normala si mixta,ridata inainte de vreme dar si pentru a preveni aparitia ridurilor.
Are un continut extrem de ridicat de antioxidanti.
Are efecte antiinflamatoare si antiseptice.
Aplicata consecvent,reduce semnificativ ridurile,tenul devine mai luminos,mai sanatos si mai hidratat.

Contine:unt de shea,ulei de argan,ulei de oenothera,ulei de avocado,vitamina E,ulei esential de lavanda melisa si ylang-ylang.

Untul de shea poate fi un remediu eficient pentru multe probleme ale pielii, de la simpla deshidratare ,pana la remedierea unor afectiuni dermatologice, beneficii demonstrate clinic.Prin aplicare constanta, ajuta la restabilirea elasticitatii pielii si redobandirii tonusului acesteia, fiind un remediu antiaging extrem de eficient.Produsele realizate din unt de shea sunt extrem de hidratante şi fac minuni pentru pielea expusa zilnic factorilor nocivi ai mediului inconjurator.
Puteti citi mai multe despre despre untul de shea aici.
Uleiul de oenothera sau luminita serii,primula sau evening primrose cum mai este cunoscut ,bogat in acid gama- linoleic(GLA) ,imbunatateste fermitatea si elasticitatea pielii,netezeste pielea aspra,hidrateaza intens pielea uscata.Este un ulei iluminant,mai ales pentru zona intunecata din jurul ochilor,diminueaza cearcanele si minimizeaza treptat aspectul de ochi obositi.De asemenea diminueaza pigmentatia pielii.
Uleiul de argan este un ulei complet datorită combinaţiei rare dintre o mare concentraţie mare de vitamina E, precursori ai vitaminei A şi acizi graşi nesaturaţi.
Numit si aur lichid,uleiul de argan este un ulei minune in combaterea ridurilor,hidrateaza intens, vindeca pielea, calmeaza si reface filmul hidro-lipidic.Este folosit pentru a revitaliza şi stimula hrănirea şi oxigenarea celulară.pentru a neutraliza radicalii liberi şi pentru a proteja ţesutul conjunctiv.
Uleiul de avocado este recunoscut pentru proprietatile antirid.Este un ulei emolient, protector,regenerant calmant si hidratant.Este indicat pentru pielea delicata si fragila din jurul ochilor,pentru,fata gat si decolteu.
Crema contine 60 ml de produs si costa 32 de lei.
Are un termen de valabilitate de 6 luni,este indicata pastrarea la frigider sau intr-un loc racoros si uscat,ferit de razele soarelui.
Recipientul este din sticla de culoarea ambrei pentru a se pastra intacte toate principiile active.

4 comentarii:

  1. Hello, Claudia!
    Ti-am descoperit blogul :)! I love it! Felicitari! Am sa incerc sa fiu si eu mai prezenta pe blogul meu, pentru ca timpul este asa limitat, si tototdata sa mai vad ce mai face alta lume.
    Keep in touch!
    Gio

    RăspundețiȘtergere
  2. Hello,Gio!
    Multumesc!O sa iti urmaresc si eu blogul cu mare placere.Felicitari si tie,stii doar cat de mult imi plac produsele tale.
    Keep in touch!

    RăspundețiȘtergere
  3. Excelenta crema!La o luna de la folosire se vad rezultate spectaculoase.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Multumesc Cristina,ma bucur ca iti place si mai ales ca sunt rezultate vizibile.

      Ștergere