Totalul afișărilor de pagină

1 decembrie 2011

Diva Spa-exfoliant natural pentru corp cu sare de la Marea Moarta


Contine:sare de la Marea Moarta,miere naturala din flori de munte,ulei de migdale,vitamina C pura,vitamina E,uleiuri esentiale.

Sanatatea si tineretea pielii pot fi mentinute prin exfoliere constanta,macar o data pe saptamana.Acumularea celulelor moarte,bacterii,sebum,si alti agenti externi care ataca pielea o fac sa arata imbatranita si terna si pot cauza o serie de probleme.
Sarea de la Marea Moarta este un produs excelent care da rezultate minunate in exfolierea si catifelarea pielii.Nu numai ca este un agent exfoliant remarcabil dar in acelasi timp furnizeaza pielii mineralele vitale atat de necesare sanatatii pielii
Sarea de la Marea moarta are o concentratie mult mai mare de minerale decat oricare alta sare marina.Contine 26 de minerale esentiale din care 12 nu se afla in nici o alta sare marina din lume.Cele mai importante sunt : magneziu,poatsiu,calciu zinc,fosfor,litiu si doar 10% sodiu.
Pe langa exfoliere,curata porii in profunzime,stimuleaza circulatia sangvina,indeparteaza toxinele.
Uleiul de migdale este unul dintre cele mai eficiente uleuri pentru pielea uscata,descuamata si imbatranita.Contine cantitati semnificative de vitamina E si D,vitamine esentiale in tratarea pielii uscate.Acidul linoleic din uleiul de migdale,echilibreaza PH-ul pielii,previne deshidratarea,calmeaza mancarimile si reduce iritatiile.
Mierea,balsam dulce,hraneste in profunzime si o face catifelata si stralucitoare.
Sfat:folositi exfoliantul inainte de epilare si pe o piele fara mici zgaraieturi pentru ca poate da usoare senzatii de piscatura.Deci,jucati-va cu pisica dupa ,nu inainte.

Exfoliantul este ambalat in borcanele hexagonale din sticla care contin minim 140 de grame de produs,suficient pentru 5-6 folosiri.
Costa 14 lei.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu