Totalul afișărilor de pagină

26 decembrie 2011

Lavender Blue


Contine:uleiuri saponificate din masline si cocos,lapte de capra,extract uleios de lavanda(lavanda proaspata macerata in ulei de masline timp de trei saptamani)ulei din samburi de struguri,albastru de metil,ulei esential de lavanda si citronella,flori de lavanda.

Daca vi se par cunoscute ingredientele,nu va inselati,a acelasi sapun cu lavanda si lapte de capra cu singura diferenta ca violetul de gentiana a fost inlocuit cu albastru de metil.
Albastru de metil,cu proprietati antiseptice si antifungice,face din sapunul Lavender Blue un sapun intens dezinfectant tocmai potrivit in aceasta perioada ce abunda in viroze de tot felul.
Recomandat in special pentru spalatul frecvent al mainilor.Poate fi folosit insa ca si sapun de uz general,pentru corp sau ten.
Mainile iau cel mai des contactul cu apa si sapunul.In medie ne spalam pe maini de pana la 10 ori pe zi,uneori mai mult,alteori mai putin.
Pentru ca apa dura si sapunul obisnuit,folosit intens, usuca pielea mainilor deja expusa diferentelor de temperatura,am adaugat lapte de capra si ulei din samburi de struguri pentru o emoliere corespunzaoare.

Cantareste 100 de grame si costa 10 lei

2 comentarii:

  1. Buna ,as dori si eu unul din acesta si mai unul de hibiscus.De unde sunteti?Ms

    RăspundețiȘtergere
  2. Buna Rebeca,
    Sunt din Iasi.
    Daca doresti sa lasi o comanda o poti face la adresa de mail:
    sapun.naturalhandmade@gmail.com

    Sa imi lasi adresa completa si numarul de telefon.
    Multumesc si eu de interes.

    RăspundețiȘtergere