Totalul afișărilor de pagină

10 martie 2012

Sea Kelp-sapun natural cu alge kelp si spirulina


Contine:Uleiuri saponificate din masline si cocos,unt de cacao,gel de aloe proaspat,unt de shea,pulbere de alge kelp,spirulina,ulei esential de ylang-ylang si anason.
Un sortiment nou in gama de sapunuri Lavandine care o sa va placa cu siguranta.Plin de vitamine ,minerale si nutrienti,cu o nota exotica si misterioasa,va rasfata pielea si o va revitaliza.
Algele au fost macinate mai grosier pentru o exfoliere blanda.Este un sapun potrivit atat pentru ten cat si pentru corp.
Algele Kelp sunt o denumire generica data algelor brune din familia Laminaria,cea mai faimoasa fiind Laminaria digitata,care creste nativ in apele provinciei Nova Scotia din Canada.Acest tip special de alge se crede ca are cele mai mari concentratii de minerale,vitamine, iod si acizi grasi esentiali dintre toate algele brune.Algele kelp cresc in oceane la o adancime mica,cu un ritm de crestere alert,de 10-60 de cm pe zi formand adavarate paduri subacvatice,necestand ape curate si bogate in nutrienti,cu temperaturi mai mici de 20 de grade.
Este foarte cunoscuta(dar nu la noi) pentru continutul natural de iod,fiind folosita ca si adjuvant in tratarea hipotiroidiei ,iod care  actioneaza ca un antibiotic,omorand germenii si bacteriile.
Contine cantitati insemnate de clorofila,vitamina A,B12,D,acid folic,aminoacizi esentiali.
Detoxifica pielea prin continutul mare de acid alginic.Sarurile acidului alginic,numite alginate formeaza compusi stabili cu elementele radioactive, metalele grele si le elimina din piele.  Acidul alginic poseda o inalta afinitate fata de plumb, cadmiu si strontiu si o slaba afinitate fata de calciu si magneziu. Aceasta capacitate de selectie este foarte importanta, intrucat calciul si magneziul sunt importante pentru piele, in timp ce alte metale sunt, de cele mai multe ori, daunatoare si trebuie eliminate .
Pentru piele sunt o adevarata sursa de hrana prin bogatia de vitamine si minerale.Atenueaza si previn aparitia ridurilor fine,ilumineaza pielea pigmentata,patata,catifeleaza pielea obosita redandu-i vitalitatea,reintinereste piela imbatranita prematur prin stimularea formarii colagenului.
Spirulina contine proteine ​​de inalta calitate si concentratii mari de vitamine ,minerale si antioxidanti, inclusiv vitaminele din complexul B şi aminoacizi esentiali.
Contine de 10 ori mai mult betacaroten decat morcovii,contine toti cei noua aminoacizi esentiali,acid gamma linolenic(GLA),un acid gras rar,ce reduce simptomele diferitelor afectiuni ale pielii:eczeme,dermatite,diverse alergii.Este bogata in complexul de vitamine B,magneziu si fier,atat de necesar in formarea globulelor rosii si care este indispensabil unui ten sanatos.Continutul in acizi nucleici(ADN si ARN)favorizeaza regenerarea celulara si intarzierea proceselor de imbatranire ale pielii.Are un efect de lifting asupra pielii,mentinand-o ferma si supla.Atenueaza petele si eruptiile alergice.
Si ca bogatia de nutrienti din acest sapun sa fie completa,ca si lichid la realizarea sapunului a fost folosit gelul de aloe,iar pentru o hidratare intensa am adaugat unt de shea si unt de cacao.
Poate fi gasit pe Breslo la pretul de 10 lei 100 de grame.
Sapunul este disponibil si la 50 de grame,si sub forma de  minisapunel de 18-20 grame pentru testare.

Un comentariu:

  1. Buna seara,

    Am vazut recent ca nu mai aveti sapunul Sea Kelp pe magazinul Breslo, poate doar ca mini-soap. As vrea sa va intreb cand il aduceti din nou, imi este foarte bun pentru ten si nu mi-am facut provizii din el :(
    Va multumesc !

    RăspundețiȘtergere