Totalul afișărilor de pagină

27 mai 2012

Rassala-sampon solid pentru par gras


Parul gras sau cu tendinte de ingrasare este o povara greu de dus.Desi nu este indicata spalarea foarte frecventa,cei care au acesta problema isi spala parul la 2 zile daca nu chiar si zilnic.Insa cu cat este spalat mai frecvent,cu atat se ingrasa mai repede.
Pentru o lunga perioada samponul solid destinat parului gras a lipsit .Revine in forta,in formula complet noua.L-am denumit Rassala.In limba araba rassala inseamna ,,a spala``.Contine plante si argila naturala care sunt folosite si ca atare la spalarea parului: pulberile indiene din plante si ghassoul,argila care spala.





Ingrediente:uleiuri saponificate din masline si cocos,ulei de ricin,unt de shea,infuzie concentrata din sikakai,reetha,methi(pulberile indiene din plante pentru spalarea parului),pulbere din aceleasi plante,argila ghassoul,galbenus de ou,zeama de lamaie,ulei esential de menta salvie si tea tree.

Numele  shikakai(acaccia concinna)inseamna literal tradus ,,fructe pentru par``.Pentru spalarea parului se folosesc pastaile macinate foarte fin.Acestea contin saponine naturale care produc spuma atunci cand sunt amestecate cu apa.Pulberea de shikakai este un conditionant natural,indeparetaza murdaria cu delicatete,are un PH scazut fiind astfel recomandat pentru scalpul foarte sensibil ,care nici macar sapunul natural nu il tolereaza. Pe langa spalare,trateaza infectiile fungice,detoxifica pielea capului si foliculii de par,stimuleaza circulatia sangvina in zona promovand astfel cresterea sanatoasa a parului.
Compozitia abunda in antioxidanti,vitamina C,vitaminele A, D, E şi K,vitamine esentiale pentru cresterea sanatoasa a parului.
Este antiinflamatoare,antiseptica,combate matreata si previne incaruntirea prematura a parului.
Methi(trigonella foenum-graecum) este un remediu extrem de eficient impotriva caderii masive a parului,prevenind calvitia,repara si previne aparitia firelor despicate.
Pulberea de Reetha ( sapindus mukorossi)contine saponine naturale care in contact cu apa fac
mai multa spuma decat shikakai,de aceea ele sunt folosite impreuna.Pe langa spuma,este un conditionant natural,ajuta la descalcirea parului si previne formarea matretii .
Toate aceste pulberi din plante degreseaza eficient firul de par,insa nu in exces.
Ghassoul,sau rhassoul este o argila ce contine saponine naturale.Este antiinflamatoare,analgezica,antimicrobiana si antiseptica.Cuvantul rhassoul vine de la cuvantul arab ,,rassala``care inseamna ,,a spala``.Femeile berbere din Maroc o folosesc de mii de ani pentru spalarea parului.Curata perfect pielea capului si parul,dandu-i finete,flexibilitate si volum.Aduce un aport important de minerale indispensabile pentru un par sanatos.
Detoxifica in profunzime pielea si firul de par,elimina excesul de sebum din jurul foliculilor de par,acestia regenerandu-se.
Toate aceste ingrediente premium,impreuna cu galbenusul de ou si uleiul de ricin redau frumusetea si sanatatea parului gras.
Folosit cu regularitate reduce frecventa intre spalari stiut fiind ca parul gras este adesea spalat zilnic,lucru nu foarte indicat.
Il gasiti incepand de astazi pe Breslo.

2 comentarii:

  1. nu am folosit acest sapun dar ma numar printre persoanele ce au aceasta problema cu ingrasarea a parului .lace pret il gasim ?

    RăspundețiȘtergere
  2. Buna Claudia,
    In magazin o sa il gasesti la 2 gramaje,cel la 100 de grame costa 11 lei iar cel la 50 de grame -6 lei.Daca vrei sa vezi daca ti se potriveste poti comanda cantitatea mai mica.

    RăspundețiȘtergere