Totalul afișărilor de pagină

24 iunie 2012

1000 de feedback-uri pozitive pe Breslo

Zilele acestea,mai precis pe 10 iulie,magazinul Lavandine deschis pe Breslo implineste un an.La nici un an de la deschidere,sunt deja 1000 de feedback-uri pozitive,feedback-uri ce  inseamna enorm pentru mine.Va multumesc tuturor pentru ca ati facut un mic efort si ati acordat feedback produselor pe care le-ati folosit.Va multumesc pentru creditul acordat,fara voi magazinul Lavandine pe Breslo probabil nici  nu ar fi existat.
Ma bucur foarte tare pentru fiecare in parte cand imi transmiteti felicitari,cand imi multumiti pentru ca va plac produsele primite desi eu trebuie sa va multumesc,cand ma incurajati,cand imi provocati creativitatea cerandu-mi produse noi,cand sunteti interesate de munca pe care o fac cu mult drag si multa pasiune.
Ma straduiesc cat pot eu mult ca fiecare sa fie multumit de ceea ce gaseste in colet.
Fiecare produs in parte este realizat cu mare drag pentru voi,incepand de la conceperea retetei,procurarea ingredientelor,realizarea lui,ambalarea ,etichetarea,prezentarea pe blog,pe Breslo,realizarea imaginilor,impachetarea intr-un colet,si pana la prezentarea la oficiul postal unde de cele mai multe ori este un  rand infernal.Waw,abia acum insirand totul laolalta parca am dimensiunea drumului parcus de un produs pana cand va puteti bucura de el.
Dragilor,daca nu suntei siguri ca un produs  vi se potriveste,imi puteti pune 1000 de intrebari,va voi raspunde la fiecare in parte.Pentru sapunuri exista varianta mini pentru testare.Pe cat posibil va pot oferi si mostre din celelalte produse.Nu vreau sa fiti dezamagiti de un produs,el fiind bine realizat,dar nepotrivit pentru voi.
Apreciez foarte mult generozitatea unora dintre voi care totusi dati feedback pozitiv unui produs,care voua nu vi s-a potrivit insa ati intrezarit munca titanica din spatele lui,ati vazut ca este bine realizat insa ati inteles ca poate nu ati ales tocmai ce va trebuia.
Va multumesc din suflet tuturor,si fiecaruia in parte,pentru ca fara voi,Lavandine nu ar fi existat.

6 comentarii:

  1. Multe "pozitive" inainte.! teofilia

    RăspundețiȘtergere
  2. Multumesc mult!Apreciez sincer urarea ta pentru ca stiu ca folosesti produsele Lavandine in mod constant si ca iti plac.

    RăspundețiȘtergere
  3. Nici noi nu am avea,fara tine,produse handmade de calitate si de multe ori facute dupa dorintele fiecaruia.Este normal,desi nu intotdeauna se intampla asa,ca multumirile noasre sa se intoarca catre tine.Eu iti urez spor si creativitate in continuare.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Multumesc mult Marcela,Da,face parte din farmecul lor faptul ca se pot personaliza dupa nevoile fiecaruia.Multumesc pentru ca folosesti produsele Lavandine si pentru ca iti plac.

      Ștergere
  4. Mult succes in continuare! Multumesc pentru produsele de calitate si se vede ca sunt facute cu atentie, nu doar continutul dar si ambalajul :). Sper sa ai sufieciente satisfactii din asta ca sa continui.

    RăspundețiȘtergere
  5. Multumesc frumos,mulumesc de aprecieri,multumesc de urari.
    Atat tmp cat voua va plac produsele si doriti sa le folositi,voi continua .

    RăspundețiȘtergere