Totalul afișărilor de pagină

29 octombrie 2013

My Beutiful Eyes-serum pentru zona ochilor.

           In zona ochilor apar primele semne vizibile ale trecerii timpului,ridurile.Orice am face(ma rog,un lifting poate) ele sunt tot acolo.Am ramas surprinsa la un moment dat,auzind recomandarea unui mare specialist in problemele estetice ale pileii, ca trebuie sa aplicam cremele antirid inca de la varsta de 18 ani,inainte ca acestea sa apara.Cumva e logic,intarziem aparitia lor daca prevenim in loc sa tratam.
Asadar va propun un serum pentru zona ochilor,potrivit pentru orice varsta.


Este ambalat in recipient elegant si practic din sticla cu bila,pentru usurinta aplicarii.

Ingediente premium in cosmetica antirid,ce se completeaza reciproc pentru un efect de durata.
Principalul component al serumul este squalane.Squlane este o parte integranta  a pielii noastre,sebumul produs de pielea noastra il  contine in proportie de 25% .Pe masura ce imbatranim,nivelul de squalane scade si pielea devine tot mai uscta.Se crede ca acest declin este partial responsabil de procesul de imbatranire a pielii,fapt ce face squalane ingredientul  perfect pentru a preveni imbatranirea.pielii.
L-am ales ca ingredient principal in aceasta formulare pentru ca:
■ Stimulează regenerarea celulelor si ajuta la oxigenarea lor oxigenării
■Ajută la prevenirea formării  "petelor de vârstă “
■Vindecă pielea  crăpata,deteriorata
■Are proprietati antibacteriene
■ Pătrunde in  piele foarte rapid( 2mm pe secundă )transportand adanc in piele elementele active
■Ajută in  prevenirea deteriorării datorate expunerii la soare
■Ajută pielea sa-si păstreze uleiurile sale naturale
■Accelereaza vindecarea pielii
■Reduce semnificativ aparitia ridurilor
■Calmeaza si hidrateaza pielea ultrasensibila
■Catifelează pielea aspră cu textură, fără a lăsa reziduuri uleioase
■ Foarte stabil la oxidare
Pentru cele mai bune rezultate l-am combinat cu uleiul de luminita serii .Uleiul de oenothera sau luminita serii,primula sau evening primrose cum mai este cunoscut ,imbunatateste fermitatea si elasticitatea pielii,netezeste pielea aspra si solzoasa,hidrateaza intens pielea uscata.Este un ulei iluminant,mai ales pentru zona intunecata din jurul ochilor,diminueaza cearcanele si minimizeaza treptat aspectul de ochi obositi.De asemenea diminueaza pigmentatia pielii.
Extractele din musetel,rodie si trandafir salbatic sunt extracte speciale,obtinute prin tehnica speciala si de ultima generatie a extragerii cu dioxid de carbon,care permite pastrarea intacta a tuturor principiilor active
Extractul de rodie este un excelent regenerant,restructurant si antioxidant.Este bogat in polifenoli,antociani,acid punicic.Datorita proprietatilor hidratante,emoliente si antiinflamatoare ,uleiul de rodie este ideal pentru pielea deshidratata din jurul ochilor.
Extractul pur de musetel contine in cantitati mari chamazulene,bisabolol si matricina,princii active cu rol antiinflamator de neegalat.
Extractul de trandafir salbatic este extrem de eficient in stoparea efectelor produse de razele solare si in reducerea petelor hiperpigmentare.La fel ca si extractul de luminita serii,ilumineaza zona intunecata din jurul ochilor.Bisabololul natural,ingrijeste pielea sensibila fragila si iritata de la folosirea machiajului.
Si nelipsita vitamina E,atat de necesara si benefica pileii ,cu un efect puternic antioxidant, protector împotriva degenerării cauzate de radicalii liberi.Are efect  antiinflamator, regenerant,antioxidant şi protector celular, activ antiage, menţine hidratarea şi elasticitatea pielii.
Uleiul esential de musetel roman alaturi de lavanda este sinergia cea mai calmanta si linistitoare posibila dintre toate uleiurile esentiale.
Serul este ambalat in recipient elegant din sticla cu o capacitate de 10 ml,tip rol-on pentru o aplicare igienica.Dupa aplicare masati usor zona pentru a facilita patrunderea serului in piele.
Ambalajul elegant si rafinat il face ideal pentru oferit cadou persoanelor dragi .
Are un termen de valabilitate de 8 luni si poate fi mentinut la temperatura mediului ambiant in loc uscat racoros si intunecos.
Daca va tenteaza si doriti sa il folositi,il gasiti incepand de astazi in magazinul Lavandine de pe Breslo.


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu