Totalul afișărilor de pagină

25 noiembrie 2013

Hand Balm,pentru maini moi,albe, catifelate

  Hand Balm se vrea o crema anti-aging pentru maini.Anti-anging pentru maini???Pai da,mainile imbatranesc mai repede decat orice alta particica a copului nostru.Zilnic sunt supuse intemperiilor,variatii mari de temperatura,spalari in repetate randuri,contact cu detergenti sau alti agenti de curatare extrem de duri ,etc.
De mult am in minte(la dospit) o reteta de crema de maini,dar abia acum am gasit reteta finala ,si perfecta(zic eu cu modestie!!!).
Este o crema fina-fina,lejera dar bogata si onctuasa,intra in piele rapid fara a lasa urme grase.
Anti-aging Hand Balm,pentru maini moi,albe,catifelate:

Iata ce contine:apa florala de lavanda,apa florala de soc,lanolina,ulei de crin,ulei de macadamia,ulei de canepa,ulei de rosa moscheta,emulsifiant vegetal natural derivat din ulei de masline,conservani natural(fractii de uleiuri esentiale ce inhiba proliferarea microbiana),alantoina naturala extrasa din tataneasa,uree,vitamina A si E,ulei esential de lime.

Probabil ati observat ca in toate cremele tip emulsie adaug apa florala in loc de apa simpla.In acest fel nu doar imbogatesc compozitia ci aceasta devine in totalitate formata din elemente active si prin urmare este mai eficienta,mai puternica.
Apa florala de lavanda este prin excelenta antiseptica,antimicrobiana ,cicatrizanta, calmanta si catifelanta .
Apa din flori de soc este un detoxifiant de exceptie al pielii,combate petele hiperpigmentare si de batranete,uniformizeaza aspectul pielii cu un usor efect iluminant,tonifica si refermizeaza,are actiune antivirala si antibacteriana,vindeca micile leziuni de la nivelul pielii.
Lanolina are o compozitie asemanatoare cu lipidele intracelulare ale stratului exterior al pielii,lipide formate in mare parte din colesterol ,ceramide si acizi grasi liberi.Aceste lipide joaca un rol crucial in mentinerea umiditatii pielii.Lipidele din lanolina formeaza un film semiocluziv la suprafata pielii ce
formeaza o bariera protectoare,bariera ce impiedica pierderile de apa din interior si in acelasi timp,datorita capacitatii deosebite de a atrage apa,rehidrateaza din exterior.Este folosita in majoritatea unguientelor farmaceutice,datorita capacitatii sale de a transporta in straturile profunde ale pielii a principiilor active,sprijinind astfel procesul de vindecare a pielii.
Este un emolient de exceptie,este antimicrobiana si dezinfectanta.
Uleiul de canepa este un ulei vegetal exceptional,cel mai bogat dintre toate uleiurile in acizi grasi esentiali,cu un raport optim omega3-omega 6.
Hidratant, regenerant si revitalizant,emoliaza si hraneste pielea deshidratata.
Uleiul de macadamia este in special recomandat pielii fragile,deteriorate. Este emolient, hranitor, stimuleaza microcirculatia ,dreneaza sistemul limfatic ,regenerant, cicatrizant, hidratant si calmant.
.Uleiul de trandafir salbatic este extrem de eficient in stoparea efectelor produse de razele solare si in reducerea petelor hiperpigmentare.
Uleiul de crin alb(lilium candidum) este un ulei special,folosit in cosmetica pentru calitatile iluminante si de prevenire a aparitiei petelor,atenueaza pistruii sau petele pigmentare,atenueaza roseata si cuperoza.Este bogat natural in acid boric ce calmeaza si protejeaza pielea.Este perfect pentru repararea pielii crapate,hidrateaza si emoliaza.Uleiul de crin alb are proprietati deosebite de regenerare a pielii,cu efect antiinflamator si antioxidant.
Alantoina,extrasa din frunzele si radacinile de tataneasa,este cicatrizanta,calmanta si protectoare,accelereaza vindecarea si protejeaza pielea de factorii iritanti.
    Urea este un factor natural de hidratare a pielii si este produsa  în mod natural în piele. Pielea normală conţine aproximativ 1% uree, în timp ce în pielea uscată există un deficit de uree. Persoanele cu dermatită atopică şi pacienţii cu psoriazis au pielea cu conţinut mai redus de uree.Contribuie la regenerarea celulara,hidrateaza in profunzime prin capacitatea deosebita de a mentine apa in  straturile  pielii.

Aplicati dupa fiecare spalare pe maini pentru efecte durabile.
Pentru ca este o crema tip emulsie,valabilitatea este de aproximativ 3 luni daca este pastrata corespunzator.
O veti gasi pe Breslo daca va tenteaza sa o incercati.




Un comentariu:

  1. Poate ma exprim mai colocvial, insa crema asta e BES-TI-A-LA!!!!
    Pe langa faptul ca hidrateaza, nu ramane deloc grasa pielea si se absoarbe instantaneu, si nu exagerez cu absolut nimic.
    Felicitari!

    RăspundețiȘtergere