Totalul afișărilor de pagină

23 februarie 2014

Auuu,ma doare!

    Ei dragilor,daca ati crezut ca am lasat blogul in uitare ,nu este asa.Ce-i drept nu am mai postat de mult.
Am avut un an greu ....si plin.Cu nopti nedormite,oboseata pana la epuizare,scutece,parenting,alaptare....produse noi,sapunuri,colete,ma mir ca am reusit sa tin pasul.Si totusi,am reusit.
Astazi  puiutul a implinit un anisor. E minunea mea care imi umple viata .Deja merge pe  piciorute,la 11 luni a facut primii pasi,acum  merge binisor.

Zilele trecute ne-am pricopsit cu un cucui de toata frumusetea.Avand unt de arnica la indemana,am masat putin zona afectata.M-a uimit cat de repede a actionat.In maxim o ora,cucuiul s-a retras si nu s-a format culoarea vinetie inerenta ,dupa cateva ore nu era nici urma de lovitura.Atunci am zis :waw,mamicile trebuie sa stie despre asta.Si cum de la o vreme sunt setata pe repede inainte,reteta mi-avenit instant in minte.
Contine:unt de arnica,foarte putin unt de shea ,ceara de albine, extract pur de musetel,ulei esential de lavanda.

Untul de arnica se obtine prin macerarea florilor proaspete intr-o baza lipofila.Eu am ales untul de cocos pentru ca se absoarbe usor si are in plus proprietati antiinflamatoare.Extractul a fost realizat din plante proaspat culese prin macerare de lunga durata,cel putin 4 luni.
Crema,aplicata imediat pe locul loviturii,face minuni,va asigur,edemul sau umflatura se va retrage rapid.Aplicati la interval de 2-3 ore pana se retrage complet.Poate fi folosita atat pentru copilasi cat si pentru adulti.
Arnica are o capacitate deosebita de a reduce umflaturile si inflamatia de orice fel,datorata traumatismelor,intinderii musculare,entorse,luxatii,fracturi,datorata muscaturilor de insecte,sau rezultata in urma operatiilor.Este cel mai rapid si eficient antiinflamator ,mult mai eficient decat antiinflamatoarele clasice de la farmacie si care scurteaza timpii de recuperare semnificativ.
I-am adaugat putin unt de shea pentru a emolia pielea si ulei esential de lavanda,pentru proprietatile sale antiseptice,antibacteriene si analgezice.Ceara are rolul de a mentine compozitia compacta si destul de solida la temperaturi de maxim 30-32 de grade.
Extractul pur de musetel este solid la temperatura camerei si este de culoare verde-albastra cu un miros intens de musetel.Este extrem de concentrat in principii active,contine aproximativ 17 % ulei esential bogat in alpha bisabolol,chamazulene si matricina.Chamazulena, matricina si bisabololul sunt principii active cu rol antiinflamator de neegalat, bisabololul având în plus si rol antibacterian.
Arnica este o planta cu potential  alergen mare,inainte de folosire trebuie efectuat neaparat testul de alergie,aplicand la incheietura mainii o cantitate foarte mica de crema,daca pana a doua zi nu apar reactii alergice atunci  se poate folosi in siguranta.
De retinut:faceti testul de alergie la copilas din timp,pentru a putea aplica crema in siguranta atunci cand va fi nevoie.Si din proprie experienta,stiu ca va fi nevoie destul de des.
Este foarte important ca in locul unde se aplica preparatul cu arnica,pielea sa fie intacta,daca sunt rani,se absoarbe rapid in circuitul sangvin si poate fi toxica.
Crema am ambalat-o intr-un recipient stik pentru a putea fi aplicata cu usurinta fara sa atingem cu mainele  zona afectata .Poate fi usor purtata in geanta pentru a o avea intotdeauna la indemana.
Contine 30 ml de produs si este valabil aproximativ 9 luni.
Produsul se prepara in momentul lansarii comenzii.
Il gasiti in magazinul de pe Breslo incepand chiar de astazi.




2 comentarii:

  1. Cu siguranta il voi incerca! Pentru inceput pentru mine si vanataile mele1 :p

    RăspundețiȘtergere
  2. Felicitari pentru bebele tau minunat si pentru modul in care ai reusit in ultimul an sa te ocupi cu profesionalism si de clientii tai :) Sunt convinsa ca de noul produs se vor bucura multi copii si multe mamici :)

    RăspundețiȘtergere