Totalul afișărilor de pagină

29 iunie 2014

Pentru pielea pe care nimic nu o poate multumi-Sensitive Skinergy

   Piela normala,poate putin uscata sau grasa,chiar mixta ,e relativ usor de ingrijit pentru ca majoritatea produselor de ingrijire sunt create pentru aceste tipuri de piele.Insa cand ai nenorocul sa ai pielea afectata de rosaceea,cuperoza,cand ai o piele reactiva si extrem de sensibila,cand produsele obisnuite iti produc eczeme , prurit si inrosirea pielii,solutiile sunt greu de gasit.
  Sensitive Skinergy nu este un tratament pentru acest gen de probleme,tratamentul il va recomanda dermatologul,este un produs de ingrijire pentru tenuri cu probleme,afectate de rosaceea,cuperoza,acnee,pentru piele reactiva,alergica,extrem de sensibila,inflamata,pentru tenurile care nu suporta parfumantele,conservanti si uleiurile esentiale.Are in compozitie doar ingrediente blande cu pielea ce calmeaza,relaxeaza,descongestioneaza tenul,cu efect antiinflamator,hidratant,nutritiv,calmant si protector. Poate fi folosita ca si crema de zi fiind o excelenta baza de machiaj cat si de noapte. Are o consistenta lejera,matasoasa,nongrasa,intra imediat in piele fara a lasa senzatia de gras.

  Contine:apa florala de sunatoare,musetel si castraveti,ulei de rosa mosqeta,borago si arnica,emulsifiant vegetal derivat din ulei de masline,colagen,coenzimaQ 10,acid linoleic(vitamina F),niacinamida in concentatie de 2%,azeloglicina,extract de vita rosie,extract de ceai verde,extract de schizandra,extract de lemn dulce,gama-oryzanol,silimarina,complex natural antiinflamator de ultima generatie format din gluconat de zinc,extract de castan salbatic,cafeina si extract de lemn dulce,conservant complet natural agreat Ecocert .Nu contine uleiuri esentiale adaugata in afara celor continute in mod natural de apele florale din compozitie.

Abordarea unui ten cu probleme e dificila si presupune folosirea de antioxidanti puternici care sa combata radicalii liberi,de ingrediente ce reduc inflamatia si repara bariera naturala de aparare,de elemente nutritive ce hranesc si ajuta la refacerea pielii,si nu in ultimul rand de hidratare.
  Apa florala de sunatoare regeneranta,antiseptica,cicatrizanta,antioxidanta este indicata pentru pielea afectata de cuperoza  intarind peretii vaselor capilare,deodsebit de eficienta in cazul furunculelor,eczemelor,iritatiilor,reduce durerea, previne infectia si accelereaza procesul de vindecare si de cicatrizare.Apa de musetel are efecte profund calmante si relaxante pentru pielea iritata,alergica,inrosita,sensibila.Cu puternice proprietati antiinflamatorii,imbunatateste aspectul pielii afectate de cuperoza,acneea rozaceea sau alte afectiuni inflamatorii.Apa de castraveti  
este un regenerant celular de exceptie, confera suplete si confort pielii sensibile,restabileste PH-ul natural al pielii,stimuleaza secretia de colagen si elastina.
 Uleiurile din compozitie au rol antiinflamator ,de regenerare reparare si intinerire si ofera pielii nutrienti de cea mai buna calitate.
Colagenul si coenzima Q 10 ajuta la refacerea structurilor epidermei afectate.
 Niacinamida face parte din grupul de vitamine B,si este numita vitamina B3 sau PP sau niacina sau nicotonamida.Una din cele mai benefice  proprietati a niacinamidei este capacitatea de a lupta impotriva aceneei si rozaceei.Insa pentru eficienta maxima conteaza foarte mult concentratia acesteia in produsul final.O serie de studii au aratat ca un procent de 2 % este eficient cu rezultate in doar 30 de zile,fara nici un fel de efect secundar si foarte bine tolerat de piele.Are proprietati puternic antiinflamatoare,reduce roseata si iritatiile,echilibreaza producerea de sebum,este usor keratolitica diminuand in acest fel si punctele negre,in aceasta concentratie are si un usor efect de iluminare a pielii,vindeca cicatricile lasate de pustule.Pe langa toate cestea este si un activ puternic antiaging.Mentine pielea hidratata si reduce liniile fine.
 Azeloglicina este compusa din acid azelaic ce se gaseste preponderent in cerelele integrale si glicina,care este un aminoacid .Prin combinatia celor 2 substante se imbunatateste semnificativ toleranta peilii la acidul azelaic,acid cu proprietati remarcabile bacteriostatice,antiinflamatoare,normalizeaza secretia de sebum,ilumineaza si reduce roseata.
 Acidul linoleic sau vitamina F este extras din uleiul de in si este de un real ajutor in cazul pielii solzoase,inflamate,predispusa la eczeme,este un activ cu rol de emoliere si protectie.
Pentru ca antioxidantii au un rol crucial in refacerea si mentinerea unui ten problematic,am adaugat o serie de antioxidanti puternici,extract de vita rosie,extract de ceai verde,silimarina.Extractul de vita rosie este bogat in antioxidanti,in special resveratrol,vitamina C si flavonoide.Reduce fragilitatea capilara specifica cuperozei,fiind in acelasi timp un tonic si protector al vaselor sangvine,creste tonulul si elasticitatea pielii.Extractul de ceai verde este un antioxidant de exceptie,incetineste procesele de imbatranire,protejeaza pielea de radiatiile ultraviolete la nivel celular,amelioreaza diversele inflamatii si leziuni ale pielii.
 Silimarina este un flavonoid polifenolic extras din armurariu,si are proprietati antioxidante puternice, photoprotective,antiinflamatoare si imunomodulatoare.
 Antioxidantii fotoprotectori cum sunt silimarina si gama-oryzanolul  sunt de mare interes in cercetarea domeniul cosmetic pentru potentialul lor in prevenirea si tratarea simptomelor rozaceei reducand in acealsi timp dependenta de produse cu protectie solara .Un aspect extrem de interesant la silimarina este ca odata absorbita in piele isi pastreaza capacitatea de protectie cateva zile chair daca pielea este spalata in reptate randuri.
Gama-oryzanolul este un antioxidant puternic extras din taratele de orez care pe langa protectie UV combate radicalii liberi si diminueaza efectul de photoaging.
Extractul de lemn dulce este antibacterian,antiinflamator si reparator.Extractul de schizandra este un activ cosmetic bogat in principii rare,cu efect calmant,antiinflamator,antioxidant ,protector,regenerant si reparator.
Complexul antiinflamator de ultimisima generatie este format din substante naturale,extract de castan salbatic,gluconat de zinc,cafeina si extract din lemn dulce,si este puternic calmant, si antiinflamator.Studiile in vivo si in vitro au demonstrat ca exista o reducere a inflamatiilor cu 38% dupa 7 zile si 67% dupa 15 zile.
  Conservantul folosit nu este propriuzis un conservant,este un amestec de acid levulinic si extract din fenicul,aprobat Ecocert pentru cosmeticele bio ,preservative free adica fara conservanti,foarte bine tolerat si de cea mai sensibila piele,care pe langa inhibarea proliferarii microbene este antiinflamator,hidratant si conditionant pentru piele.
 Crema are un usor miros de plante abia sesizabil.Nu contine uleiuri esentiale(in afara de cele continute in mod natural de apele florale din compozitie.
 Este ambalata in recipient elegant din sticla albastra si contine 55 ml de produs.
Este valabila minim 3 luni de zile tinuta la frigider sau intr-un loc racoros.se prepara in momentul lan
Daca doriti sa o achizitionati,o gasiti in magazinul de pe Breslo.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu