Totalul afișărilor de pagină

6 ianuarie 2011

Si cum a continuat......

Sigur ca a-ti citit multe lucruri despre sapun natural,poate nu va spun lucruri noi sau foarte interesante,dar totul este din proprie experienta si intr-o maniera cit mai personala sper.
Nu e tocmai simplu sa faci propriul tau sapun insa nici nu i-ti trebuie un premiu Nobel in chimie.I-ti trebuie pentru inceput documentare,multa ,foarte multa lectura in domeniu,curajul de a experimenta,timp,ceva buget pentru ca ingredientele nu sunt tocmai ieftine,si multa determinare,pentru ca niciodata nu i-ti reuseste din prima,si ceea ce e cel mai important,sa i-ti doresti foarte tare.Pasiunea vine pe parcurs.
Primul meu sapun a unul simplu si fara multe din multele ingrediente pe care le folosesc acum.Insa a fost o incintare,nu a fost chiar ce mi-am doit insa l-am folosit pina la(aproape) ultima bucatica(ultima o pastrez undeva intr-un ungher sa i-mi aminteasca de unde am plecat).Apoi au umat multe incercari,multe retete,multe combinatii pina am ajuns la un echilibru si am reusit sa creez un sapun care sa ma multumeasca.asa s-au adunat mai intii zeci de sapunuri,pe care le-am impartit cu familia si prietenii,apoi sute,apoi......probabil unul a ajuns si la voi.Tare mult mi-as dori sa i-mi spuneti cum vi s-a parut,daca v-a placut,daca nu v-a placut,ce v-ar placea sa gasiti in el,ce asteptari aveti......

4 comentarii:

  1. Draga Claudia,
    sapunurile tale m-au incantat enorm... tare as vrea sa am si eu curajul tau de a imi crea singura propriile cosmetice naturale... insa pana atunci mai arunc cate o ochiada la tine, asteptand noutati si de ce nu achizitionand cate ceva.
    Ma incanta felul in care prepari singurica uleiurile (unele) pe care le adaugi in sapunele.

    Cu drag, Carmen

    RăspundețiȘtergere
  2. Am luat si eu un sapunel Lavandine de la un targ si mi-a placut tare mult. Foarte, foarte bun!

    RăspundețiȘtergere