Totalul afișărilor de pagină

17 februarie 2011

Best- seller Valentine`s Day

Surprinzator,cel mai bine vandut sortiment la targul de Valentine`s Day a fost sapunul cu proteine din ou.Asa ca este primul pe care l-am facut.Am folosit aceiasi reteta,cu mentiunea ca uleiul de migdale din compozitie a fost inlocuit cu ulei din samburi de struguri.Finut si delicat,cu un galben frumos dat de galbenusul de ou.

Cu un continut mare de galbenus de ou,cunoscut ca fiind cel mai eficient produs pentru catifelarea pielii,bogat in lecitina,vitamine si in special vitamina A,amelioreaza cuperoza,reda fermitatea si luminozitatea pielii.
Contine:galbenus de ou,uleiuri saponificate din masline,cocos,ricin,ulei din samburi de struguri,apa distilata,ulei esential de menta.
Noile loturi o sa le fac fara ulei de palmier asa ca procentul de ulei de masline creste la 70% la majoritatea retetelor,adaugand un plus de hidratare.
Nu este recomandat persoanelor alergice la galbenusul de ou.
Poate fi folosit doar dupa data de 16 martie,l-am facut ieri si are nevoie de o luna de maturare.

5 comentarii:

  1. Buna!
    Foarte frumoase sapunurile tale.
    Sper sa nu ti se para deplasata intreabrea mea, dar vroiam sa te intreb cum ai pus galbenusul de ou in sapun, crud sau fiert? As vrea sa-mi fac si eu un astfel de sapun pentru mine, dar nu stiu cand si cum se pun 'ingredientele minune'.
    Multumesc frumos.

    RăspundețiȘtergere
  2. Nu mi se pare deloc deplasata intrebarea ta.Si eu la inceput eram frustrata ca nimeni nu i-mi spunea micile secrete si am tot experimentat pana am descoperit singura.Daca i-mi dai o adresa de mail i-ti voi raspunde in particular cu mare placere.

    RăspundețiȘtergere
  3. Multumesc ca ma intelegi!
    Adresa mea de mail este new_age0000@yahoo.com
    Raluca

    RăspundețiȘtergere
  4. Buna iua scuze de intrebare , dar am vazut ca nu va suparati la unele intrebari Ca si Raluca as avea si eu o intrebare in legatura cu sapunelul cu ou. Am tot cautat retete cu ou, cand se pune , cum se face dar uniinu stiu , iar altii chiar daca stiu nu spun . Multumesc oricum ca va-ti petrecut timpul citindu-l.A..... si inca o intrebare mai micuta , de unde as putea achizitiona diferite forme de silicon? Acelea pe care le-am vazut la dvs. sunt de vis. Multa sanatate si spor in tot ceea ce faceti e-mail savin_amalia75@yahoo.com

    RăspundețiȘtergere
  5. Buna Amalia,
    Ti-am raspuns pe mail.Mult spor!

    RăspundețiȘtergere