Totalul afișărilor de pagină

15 februarie 2011

Cum a fost la targ


A fost frumos la targ.Tin sa le multumesc tuturor celor care au avut incredere si au cumparat,deasemeni si celor care doar au admirat,poate data viitoare vor dori sa sa incerce produsele mele.
Am realizat ca multa lume nu stie ce inseamna un sapun natural,stiu poate de cel de glicerina,transparent si mirosind a pepene verde…..sau cirese negre.Multi au fost surprinsi sa afle ca nu exista ulei esential de pepene verde ,sau ca sapunul transparent frumos colorat si mai frumos mirositor este de fapt o baza de sapun(de cele mai multe ori nu sunt trecute ingredientele nicaieri),topita in alcool de 90 de grade,la care se adauga acid stearic,zahar si glicerina.
Discutie:
-Sapunurile astea miros a sapun.
-Pai este sapun,sapun natural facut cu o baza de ulei de masline.
-Miroase ca sapunul ala pe care il facea bunica,usor a lavanda,usor a rozmarin,oricum a sapun si a plante ,vreau si eu un sapun natural dar vreau cu miros de cirese negre
-Chiar este un sapun facut cum il facea bunica,numai ca este din uleiuri vegetale si nu din grasimi animale si este facut la rece,nu se fierbe.Si ulei esential de cirese negre nu exista,eu pun in sapunuri doar uleiuri esentiale.
_Aaaaa,din ala facut cu soda caustica,nu vreau,i-mi iau din glicerina ca ala nu are soda si miroase si frumos.
La noi inca nu se stiu prea multe despre sapunurile naturale insa ma bucur ca multi au fost dornici sa incerce.
Stocurile s-au cam micsorat ,asa ca saptamana asta o sa lucrez cu spor si, sigur ,o sa impart cu voi noutatile.

2 comentarii:

  1. Buna.vroiam sa te contactez pe mail dar nu l'am gasit aici pe blog.sunt din sv si vin sambata in is si as vrea sa cumpar 2 sapunele de la tine:cu lapte de capra+catina si de trandafiri. In primul rand vreau sa stiu daca le ai si daca ne putem intalni sambata.Raspunde-mi te rog la gimisaw at gmail si lasa'mi si un nr de tel sau cum facem sa ne intalnim ca nu cunosc iasiul prea bine.

    RăspundețiȘtergere
  2. Acest comentariu a fost eliminat de autor.

    RăspundețiȘtergere