Totalul afișărilor de pagină

20 martie 2011

Sapun cu unt de cacao si ulei de avocado

Un sapun foarte bland cu pielea,cu uleiuri hranitoare ce hidrateaza si catifeleaza epiderma.

Contine:ulei saponificat din masline,ulei saponificat de cocos,unt de cacao,ulei de avocado,apa distilata,ulei esential de patchouli,busuioc si portocala.

Untul de cacao este obtinut in urma presarii masei de cacao destinata fabricarii pudrei de cacao pentru consum. Se prezinta ca o materie alb-crem, cu punct de topire de 37 de grade Celsius cu miros si gust specific, cremos. Este foarte bogat in agenti antioxidanti ceea ce il face foarte util industriei farmaceutice si cosmetice. In fapt, mai mult de 90% din produsele pentru bronzat existente pe piata au la baza calitatile antioxidante deosebite ale untului de cacao.
Untul de cacao brut pastreaza intacte toate proprietatile boabelor de cacao.Mai mult decat aroma sa puternica si culoarea delicioasa,untul de cacao pastreaza toti activii naturali prezenti in cacao.Bogat in vitamine E, polifenoli, acid ferulic, flavonoide, untul de cacao este un puternic antioxidant, redutabil remediu impotriva radicalilor liberi.In acelasi timp,untul de cacao stimuleaza producerea de colagen, lupta impotriva imbatranirii pielii si pastreaza elasticitatea si fermitatea tesutului cutanat.
Resveratrolul, fitosterolii si squalanul, compusi activi naturali ai untului de cacao sunt recunoscuti si renumiti pentru proprietatile extraordinare de regenerare, redau elasticitatea si tonusul pielii.

Uleiul de avocado este bogat in acid oleic (omega 9) carotenoide (clasa de pigmenti vegetali dintre care cei mai cunoscuti sunt beta-carotenul si licopenul) – zeaxantina, alfa-caroten si beta-caroten, tocoferoli (vitamina E), acizi grasi mononesaturati, luteina, potasiu, magneziu, vitaminele A, B-urile, K, acid linoleic (omega 6) si palmitic. Dintre toate uleiurile cel de avocado este cel mai repede absorbit de piele. Uleiul de avocado detine puternice proprietati antibacteriene, antirid si antiinflamatorii, care contribuie la o vindecare mai rapida a taieturilor si a ranilor, previne cicatricile, acneea si dermatitele.
Cele doua uleiuri impreuna cu uleiul de masline imbunatatesc aspectul pieli uscate , mature ,cu vergeturi.

Cantareste aproximativ 100 de g si costa 10 lei

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu