Totalul afișărilor de pagină

18 august 2011

Milk Therapy

Milk Therapy este poate cel mai terapeutic sapun din toate sortimentele marca Lavandine.
Este destinat pielii uscate sensibile,devitalizate sau cu diferite afectiuni:dermatite,eczeme,psoriazis,alergii,insa si pentru pielea normala pentru a preveni aceste dezechilibre.
Sapunurile cu lapte de capra sunt deosebit de cremoase,cu o spuma fina si matasoasa.


Contine:uleiuri saponificate din masline si cocos,lapte de capra,ulei de catina,ulei esential de melisa si busuioc.

Pentru a se pastra integralitatea elementelor active,laptele de capra este folosit la prepararea sapunului in stare proaspata,nepasteurizat,crud,in ziua in care a fost colectat.
Mai multe despre laptele de capra puteti citi aici
Uleiul de catina este un ingredient valoros in aplicatii topice.Este cea mai bogata sursa de acid palmitoleic,acid gras care intra in componenta grasimii pielii,actioneaza ca un regenerant,conferind suplete si o senzatie de piele matasoasa.Are o putere de protectie solara naturala,respingand razele ultraviolete,fiind unul dintre cele mai eficiente uleiuri pentru tratarea arsurilor de orice natura,termica,solara,sau chimica.
Datorita continutului natural de vitamina C,E si precursori ai vitaminei A,acizi grasi esentiali si fitosteroli,este un remediu eficient in îngrijirea pielii uscate si mature cu acţiune hrănitoare, revitalizanta si regeneranta.
Uleiul de catina este utilizat deasemenea in tratarea mai multor afectiuni ale pielii:ulcere cutanate,dermatite,eczeme,psoriazis,iritatii,mancarimi,arsuri de orice natura,termice chimice sau solare,piele foarte uscata.
Studii recente arata ca actiunea regeneranta a uleiului de catina asupra pielii se datoreaza continutului ridicat in acizi grasi esentiali,caroten,tocoferoli si fitosteroli,substante importante pentru o piele sanatoasa.

Inca de ieri poate fi gasit si in magazinul meu de pe Breslo.

2 comentarii: