Totalul afișărilor de pagină

12 septembrie 2011

Argan,hair repair mask

Parul lung a fost considerat intotdeauna un simbol al feminitatii si frumusetii.Pentru mine un par frumos inseamna un par sanatos,indiferent de lungime,indiferent de culoare.Din pacate poluarea,hrana din ce in ce mai artificiala si stresul in care suntem nevoiti sa traim zilnic ne afecteaza in primul rand parul si pielea.
De cand ma stiu m-a preocupat sanatatea parului meu.Multi ani am mers intr-o directie gresita,consideram ca un sampon scump e un sampon bun si ca brandul renumit al unui produs garanta calitatea acestuia.Pana cand, la un moment dat ,parul a inceput sa cada in nestire,sa se subtieze,sa-si piarda stralucirea,era mereu despicat la varfuri si lipsit de vitalitate.Si atunci am schimbat radical modul in care imi ingrijeam parul.Am renuntat la samponul clasic,la orice produs de styling,la mastile pline de parabeni si siliconi din comert.Trecerea a fost dificila insa a meritat efortul.Acum parul meu e matasos,stralucitor si plin de vitalitate,fara urma de fire despicate.
In cautarea mastii de par perfecte am incercat pe rand diferite combinatii,de la simplu ulei de ricin si pana la mastile cu galbenus de ou,ulei de masline si vitamine.Pana sa descopar uleiul de argan intr-un top al preferintelor pe locul intai era uleiul de migdale,apoi il urma de aproape uleiul de cocos si untul de shea si nu in ultimul rand uleiul de ricin.Toate sunt bune,insa combinate, rezulta o sinergie extraordinara,complexa, ce actioneaza profund asupra firului de par.
Pentru cele sau ce ce nu au timp de experimentat sau de cautat tot felul de uleiuri care mai de care mai greu de gasit(si mai scumpe),va ofer un produs eficient,ce mie mi-a redat sanatatea si frumusetea podoabei capilare.
L-am numit sugestiv:ARGAN,hair repair mask.
Contine:unt de cocos,ulei de argan,unt de shea,ulei de ricin,vitamina A,vitamina E,ulei esential de rozmarin si lavanda.

Este destinata parului uscat si normal,pentru parul gras nu cred ca este o alegere potrivita.
Se ia o cantitate adaptabila fiecarui tip de par ,se incalzeste in palme pana devine lichida si apoi se aplica pe toata lungimea firului de par.O aplicare pe saptamana este suficienta.
Masca trebuie mentinuta pe par minim o ora,ideal ar fi sub un prosop cald.Caldura deschide cuticula firului de par si favorizeaza absorbtia subtantelor nutritive.

Uleiurile vegetale au o putere mare  de hidratare si ofera instantaneu un par mai viguros, mai puternic si mai sanatos. Parul tern, vopsit, pe care se folosesc  foarte des produse de fixare, care este tapat sau pur si simplu are o structura nesanatoasa, este insetat dupa uleiuri si le absoarbe instantaneu.
Patru uleiuri hranitoare din patru colturi ale lumii.
Uleiul de argan,folosit traditional in Maroc de catre femeile berbere la ingrijirea parului,un ulei pretios, ofera ingrijire totala : hraneste, protejeaza, revitalizeaza parul deteriorat, lipsit de stralucire, care se rupe usor. Protejeaza de efectele nocive ale razelor UV si imbunatateste elasticitatea.Mai mult despre uleiul de argan puteti citi aici.aici
Uleiul de cocos,folosit predominat de femeile asiatice este poate cel mai popular ulei in ingrijirea parului.
Ajuta la regenerarea si cresterea sanatoasa a firului de par, oferindu-i in acelasi timp stralucire.
Tratamentul regulat cu acest ulei intareste firul de par, repara parul deteriorat si ii reda vitalitatea si stralucirea pierduta.Este un ulei extrem de nutritiv, recomandat in special  pentru parul uscat,scalp uscat si matreata.
Uleiul de cocos ingrijeste pielea capul, ne scapa de matreata, da volum parului si este  unul dintre putinele uleiuri care poate patrunde in firul de par.
Untul de shea ,folosit foarte mult pe continentul negru ca ulei bun la toate ,hraneste parul uscat sau deteriorat, de la radacina pana la varfuri, reparandu-l si protejandu-l de factorii nocivi din atmosfera. Este in special recomandat pentru par facut permanet sau vopsit in repetate randuri.Untul de shea activeaza circulatia capilara, oxigeneaza radacina firelor de par si amelioreaza afectiuni ale scalpului precum matreata sau foliculita.
Uleiul de ricin stimuleaza regenerarea si crestera parului si este poate cel mai cunoscut ulei pentru par folosit de femeile de la noi,din Romania.
Uleiurile esentiale,poate mai putin cunoscute la noi ca si tratament pentru par,au proprietati antiseptice si antibacteriene deosebite,combat eficient matreata si stimuleaza cresterea parului.Pentru aceasta masca am ales uleiul de rozmarin si lavanda.
Recipientul contine 70 de grame (nu ml)de produs si costa 25 de lei.Pentru un par de lungime medie adica pana la umeri cantitatea este suficienta pentru cel putin 10 folosiri.Este necesara o cantitate mica la o singura aplicare.
Este valabil minim 6 luni .Pastrarea in frigider ii mareste durata de valabilitate pana la aproape un an.
Produsul va fi manufacturat dupa plasarea comenzii.
De maine veti gasi masca si in magazinul meu pe Breslo.

2 comentarii:

  1. Buna,
    In primul rand vreau sa te felicit pentru felul in care te implici in realizarea acestor produse. Din simpla prezentare a unui produs, se observa ca este vorba de multa pasiune, daruire si suflet. Pe mine m-ai convins. Am folosit una din cremele de corp preparate de tine (am primit-o in dar) si am avut o revelatie. Sunt foarte multumita de efect, de arome, de tot. Prin urmare as dori sa incerc si alte produse si as avea nevoie de recomandarea ta. As incerca aceasta masca de par cu mentiunea ca am o podoaba capilara cu fir subtire, fara vitalitate si volum. Crezi ca ar fi potrivita? Multumesc.

    RăspundețiȘtergere
  2. Buna,
    Multumesc mult de tot si ma bucur ca ti-a placut crema de corp.
    Ca si masca de par,pentru un par cu probleme ti-as recomanda Silky Hair,masca de par cu ulei de neem si unt de jojoba.Repetand spusele unei doamne care a folosit cam tot ce am ca si produse pentru ingrijirea parului,masca cu ulei de argan este mai mult cosmetica,cea cu ulei de neem este mai mult medicinala,adica este indicata pentru parul si scalpul cu diverse probleme.
    O sa fie in curand in magazin ulei de amla,un conditionator extraordinar pentru par deviatlizat si fara volum.
    Multumesc mult de interes.

    RăspundețiȘtergere