Totalul afișărilor de pagină

13 decembrie 2011

Roselle-sapun natural cu trandafir si hibiscus


Roselle,poate fi un cadou inspirat,rosul este culoarea Craciunului,inima este simbolul dragostei ce le-o putati celor dragi.Un cadou dragut,practic si de efect.
Contine:uleiuri saponificate din masline si cocos,extract uleios de trandafir si hibiscus,pulbere de trandafir si hibiscus,infuzie foarte concentrata de hibiscus,argila rosie,argila alba,ulei esential de geranium si ylang-ylang.

Roselle,sau karkade,sau trandafir sirian,sau hibiscus este acelasi lucru,o planta plina de principii active anti-aging,activeaza microcirculatia sangvina si reinnoirea celulara,lumineaza pielea si stimuleaza sinteza colagenului.Cu un continut mare de alfa-hidroxy-acizi(AHA)are efecte deosebite in revitalizarea pielii ofilite,fara stralucire.
Uleiul de trandafir are capacitatea de echilibrare a pH-ului si a functiilor vitale ale pielii, imbunatateste circulatia sangelui, are actiune puternic hidratanta, activeaza procesele metabolice la nivel celular, combate eficient radicalii liberi prevenind astfel oxidarea si imbatranirea prematura a pielii.Mai mult, reda pielii luminozitatea, umiditatea si culoarea, hranind-o, hidratand-o si calmand-o, regenerand-o in profunzime, fiind benefic pentru orice tip de piele. Acestor calitati li se adauga actiunea puternic antialergica si emolienta, de netezire si intinerire a epidermei ,este eficient impotriva acneei, a dermatitei cronice, a ridurilor sau a pistruilor. Nu mai putin important este caracterul antiinflamator, decongestiv, cicatrizant, antibacterian, antiviral, antiseptic si dezinfectant care il fac extrem de util in cazul celor mai diverse tipuri de iritatii, micoze, arsuri, zgarieturi sau raniri.
Mirosul sapunului este dat de uleiul esential de geraniu. Tonic, antiinfectios, antifungic, cicatrizant si regenerant cutanat,cu o aroma suava de trandafir, echilibrează chimia proprie a tenului uscat sau gras, conferă supleţe şi descongestionează tenul. Ajută la reglarea secreţiei de sebum, curăţă pielea grasă cu pori înfundaţi.

Sapunul are 100 de grame si costa 10 lei.

Un comentariu: