Totalul afișărilor de pagină

29 iulie 2012

Amla leave-in,balsam fara clatire

Balsamul de par de tip ,,leave-in``este un balsam ce se aplica dupa ultima clatire a parului si este lasat in par practic pana la urmatoarea spalare.De obicei produsele de genul acesta (ma refer la cele din comert)lasa parul gras si incarcat si il incalcesc si mai mult,insa e timpul sa incercati altceva.
  Amla leave-in  este in totalitate natural,nu contine uleiuri,nu lasa parul gras si incarcat,il descalceste instantaneu lasand-ul usor de pieptanat,dupa uscare parul capata un luciu intens si este foarte matasos.
Mai mult ,extractele din plante din compozitie hranesc firul de par si il protejeaza de intemperii.
Ce contine aceasta minunatie:extract de amla,shikakai si frunze de neem,otet de trandafir(macerat in otet de mere ),hidrolat de lavanda,uleiuri esentiale.

Extractul de amla este considerat un balsam natural,descalceste parul,ii ofera nutrientii si anitoxidantii de care are nevoie si il protejeaza de radicalii liberi.Mai mult,previne si intarzie incaruntirea prematura.Aplicat cu regularitate,previne caderea parului,ii intareste radacina,previne matreata sau o inlatura odata instalata.
Numele  shikakai(acaccia concinna)inseamna literal tradus ,,fructe pentru par``.Extractul de shikakai de este un conditionant natural.Trateaza infectiile fungice,detoxifica pielea capului si foliculii de par,stimuleaza circulatia sangvina in zona promovand astfel cresterea sanatoasa a parului.Acesta  abunda in antioxidanti,vitamina C,vitaminele A, D, E şi K,vitamine esentiale pentru cresterea sanatoasa a parului.
Este antiinflamator,antiseptic,combate matreata si previne incaruntirea prematura a parului.
Extractul din frunze de neem are aceleasi proprietati ca si uleiul extras din seminte doar ca are un mare avantaj,nu are miros neplacut.Este considerat un remediu universal pentru tratarea diverselor afectiuni si exercita o puternica actiune de detoxifiere a pielii si parului.
Datorita calitatilor antibacteriene, antifungice si antivirale,este foarte eficient in tratarea problemelor scalpului si in inlaturarea matretetii.
Otetul de trandafir lasa parul moale si matasos,combate matreata,echilibreaza PH-ul scalpului si il lasa usor de pieptanat.

Balsamul nu  contine alcool sau  ulei.Uleiurile esentiale din compozitie nu sunt,,uleioase``.Uleiurile esentiale sunt substante volatile aromatice produse de plante si pot fi extrase sub forma de lichid. Desi sunt numite uleiuri, aceste substante nu contin materii grase: o picatura pusa pe o foaie de hartie nu va lasa nicio urma, spre deosebire de uleiurile vegetale.
Uleiul esential de ylang -ylang este considerat un balsam natural si este folosit intens in produse pentru ingrijirea parului cu acest rol.Eu am ales acest ulei dar daca doriti un alt ulei esential se poate personaliza compozitia cu uleiul esential dorit.
Desi contine otet de trandafir ,balsamul nu miroase a otet(pentru cei care se tem ca vor mirosi ca o  salata),are un miros suav de plante si de trandafir  insa mirosul va disparea odata cu uscarea parului.
Cum se foloseste:dupa spalare si clatire se pulverizeaza in parul ud,nu se mai clateste dupa aplicare.Daca aveti scalpul foarte sensibil,pulverizati doar pe lungimea firului de par,daca nu este sensibil pulverizati de la radacina pana la varfuri si masati usor,apoi pieptanati.Senzatia de par matasos este incredibila inca de cand este parul ud.
Este ambalat in recpient din plastic cu pulverizator pentru o utilizare comoda si eficienta,este  si foarte economic,1-2 mililitri,fiind suficienti pentru parul de lungime medie.
Inainte de prima utilizare faceti un test de toleranta.Nu utlizati produsul daca sunteti alergic  ingredientele din compozitie.

Produsul il gasiti incepand de astazi in magazinul de pe Breslo.

9 comentarii:

  1. Foarte interesant! De-abia astept sa-l incerc!

    RăspundețiȘtergere
  2. Deja văd cum la prima oprire în Iaşi dau fuga-n Tătăraşi după el :)) De când îl aşteptaaaaam!!!!

    RăspundețiȘtergere
  3. Extractul de plante nu se face cu alcool?

    RăspundețiȘtergere
  4. Extractele din plante se pot realiza in mai multe feluri,in functie de planta si de principiile active continute,in alcool,in ulei,in glicerina,in eter,etc.
    In acest preparat modul de extractie este un ,,secret de fabrictie ``sa zicem,dar nu este in alcool,produsul nu contine alcool stiut fiind ca alcoolul usuca putin parul.

    RăspundețiȘtergere
  5. Este minunat balsamul. Parul meu este foarte pretentios si se incurca foarte repede dar balsamul leave-in a avut un efect foarte fain. Il folosesc de cateva saptamani si parul e mai moale, mai stralucitor si mult mai usor de descurcat.
    Multumesc si sper sa continui sa il faci :)

    RăspundețiȘtergere
  6. Ma bucur ca iti place,mai nou ,e produsul meu preferat.Se descurca la fel de bine parul ca si cu un balsam conventional.Sigur ca o sa il realizez in continuare.
    Eu iti multumesc!

    RăspundețiȘtergere
  7. L-am încercat, mi-a lăsat părul moale şi strălucitor, descâlcibil şi mătăsos. Îmi place. L-am folosit inclusiv pe scalp, în combinaţie cu hidrolatul de lavandă. După prima utilizare mătreaţa s-a uscat şi s-au format cojiţe mari care au căzut (mă cam speriasem un pic), iar acum s-a diminuat vizibil. :D Am scalpul curat, în sfârşit. Sper să mă ţină efectul, că de ani întregi mă chinui.
    Mulţumesc! :)

    RăspundețiȘtergere
  8. Asta chiar e o realizare,de matreata nu se scapa foarte usor,tot ce imi doresc,ca si tine de altfel , ca efectul sa fie pe termen lung si nu doar temporar.Din pacate exista posibilitatea ca parul si scalpul sa se obisnuiasa cu el sa sa nu mai reactioneze,dar sper sa nu fie asa.

    RăspundețiȘtergere