Totalul afișărilor de pagină

28 iunie 2015

Un mod minunat de a folosi apele florale:apa de gura

Apele de gura din comert au in general in compozitie clorhexidina,un agent antibacterian care insa folosit pe termen lung poate da efecte secundare,favorizeaza depunerea de tartru,ingalbenesc dintii,scad perceptia gustativa,lasa un gust amar dupa folosire si senzatie de arsura.de aceea se evita folosirea pe termen indelungat,nu mai mult de 2 saptamani.
  Va propun o alternativa mult mai sanatoasa,complet naturala,cu efecte mult mai bune pe termen lung si care nu are nici un fel de contraindicatii,se poate folosi oricat de mult timp,fara nici o restrictie.

Contine;apa florala de cimbrisor salbatic,menta,busuioc si oregano salbatic,extract de stevia.

Apele florale sunt intergale obtinute fara separarea uleiului esential.
Are un gust extrem de intens,pentru cine nu suporta se poate combina cu apa in raport de 1:1.Nu se adauga apa in recipient,se combina separat pentru o singura folosire.Diluarea apelor florale cu apa simpla scade drastic perioada de valabilitate la aproximativ 10 zile.
Este intens antibacteriana,antiseptica,antiinflamatoare,dezodorizanta,are efect calmant asupra mucoasei bucale si o regenereaza.
 Folosita timp indelungat,reduce aparitia cariilor si bolilor gingivale.
Extractul de stevia ii da un usor gust dulceag foarte placut.
Se foloseste dupa periajul dentar sau ori de cate ori simtiti nevoia  sa reimprospatati respiratia.
Se foloseste ca si orice apa din comert:luati in gura cativa mililitri,clatiti gura timp de un minut apoi scuipati.Apele florale se foloses si intern asa ca nu e absolut nici o problema daca inghititi.
Pentru folosirea economica puteti sa pulverizati in gura cateva pufuri,va avea acelasi efect.
Nu este doar o apa de gura ci si un tratament eficient pentru afte,ulceratii in cavitatea bucala,infectii cu candida.Se poate face gargara in infectii ale gatului.Pastraza echilibrul florei bucale.
Apa vine ambalata in recipient cu pulverizator in doua variante de volum:100 ml si 150 ml.
Are un termen de valabilitate de minim 6 luni.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu