Totalul afișărilor de pagină

21 martie 2011

Dark chocolate


Un rasfat de ciocolata cu muuuuult unt de cacao si cacao neagra.
Mirosind ca o budinca abia facuta,cu o spuma dulce si cremoasa…..Un sapun bogat in unt de cacao si cacao neagra,tolerat si de cea mai sensibila piele.Curata in profunzime,reda luminozitatea si elasticitatea pielii,hidrateaza si catifeleaza,cu un veritabil efect antiambatranire datorita antioxidantilor din cacao si untului de cacao.Pentru momente de rasfat…..cu ciocolata.
Neparfumat,mirosul este dat doar de ingredientele folosite.

Contine:ulei saponificat de masline,ulei saponificat de cocos,unt de cacao,cacao raw,nedegresata,pulbere de scortisoara,galbenus de ou,ulei de orez,apa distilata.

Mâncarea zeilor. Aşa se refereau maiaşii la cacao. Aztecii o considerau un afrodisiac; ingredientele pe care le conţine ajută la purificarea şi tonifierea pielii.Bogată în aminoacizi, vitamine şi cu un parfum delicios, ciocolata hidratează şi are calităţi antioxidante. Conţine principii active benefice pentru piele, aminoacizii stimulează producerea de fibroblaste şi colagen, ajutând la tonifierea ţesuturilor; este bogată în vitaminele A, D, E şi K. Accelerează înnoirea celulelor, atenuând liniile de expresie ale tenului.

Are o greutate de aproximativ 100 de grame si costa 10 lei.Pentru gramaj mai mic sau mai mare pretul de recalculeaza.

Un comentariu: