Totalul afișărilor de pagină

12 martie 2011

Sapun anticelulitic cu cafea

Un sapun exfoliant,cu cafea macinata si boabe intregi de cafea,numai bun pentru un masaj ferm in zonele cu probleme.
Contine:uleiuri saponificate din masline,cocos,infuzie foarte concentrata de cafea 100% arabica,boabe intregi de cafea,cafea macinata,ulei de orez,ulei din samburi de struguri,pulbere de ghimbir,pulbere de scortisoara,galbenus de ou,ulei esential de ienupar si lavanda.
Cofeina din cafea contine foarte multi antioxidanti, are un puternic efect de eliminare a grasimii si a excesului de apa din tesuturi, diminuand astfel aspectul de coaja de portocala. Cofeina este astfel un ingredient de baza in majoritatea produselor si tratamentelor anticelulitice.
In acelasi timp, cafeaua macinata din sapun exfoliaza foarte bine pielea, eliminand celulele moarte care impiedica absorbtia substantelor active anticelulitice; este un remediu foarte bun si impotriva firelor de par crescute pe sub piele.Boabele de cafea realizeaza un masaj bland dar ferm.
Ghimbirul are un usor efect de incalzire a pielii. intensifica circulatia sangvina, combate celulita si varicele, accelerand eliminarea toxinelor.Scortisoara intensifica circulatia sangelui, ajuta la eliminarea toxinelor si incetineste integrarea grasimilor an tesuturi.
Uleiul se ienupar este uleiul esential purificator prin excelenta. La nivel fizic acest lucru se manifesta printr-o actiune puternica de curatare si tonifiere, fiind utilizat in masajul de drenaj limfatic si de eliminare a toxinelor din corp. Uleiul esential de lavanda este un ulei-minune, bun pentru aproape orice afectiune, insa impotriva celulitei amintim efectul de decongestionare a sistemului circulator si de stimulare a regenerarii celulare.Este un sapun puternic abraziv,
dupa folosire ,datorita combinatiei cu ghimbirul, pielea poate fi rosiatica.
Nu este recomandat persoanelor cu pielea foarte sensibila sau femeilor insarcinate
Sapunul cantareste aproximativ 100 g si costa 10 lei

10 comentarii:

  1. Dupa sapunelul cu catina cu siguranta urmeaza acesta!! Ma tenteaza crunt, mai ales ca-s o mare iubitoare de cafea. :)

    RăspundețiȘtergere
  2. Cu mare placere,sper sa i-ti placa la fel de mult ca si cel cu catina

    RăspundețiȘtergere
  3. Am 2zile de cand folosesc acest minunat sapun.Este nemaipomenit..il recomand doamnelor si dsoarelor care au probleme cu celulita.

    RăspundețiȘtergere
  4. Ma bucur tare tare mult ca va place.

    RăspundețiȘtergere
  5. Hristos a inviat!Cu toate ca v-am spus ca nu prea imi place sa las comentarii, nu pot sa ma abtin sa imi dau si eu cu parerea caci am ramas placut impresionata..:D Dupa prima utilizare a sapunelelui anticelulitic vreau sa spun ca pielea e mai fina si hidratata ,eu avand probleme cu genunchii am pielea foarte uscata in zona aceasta.Dar sapunul cadou (si multumesc inca o data)pt ca l-am folosit de mai multe ori pt maini e super de bun,nici nu am cuvinte, nu am mai avut nevoie de crema de maini peste noapte.Mai revin cu comentarii pe masura ce le folosesc. Apropo, v-a prins ploaia?

    RăspundețiȘtergere
  6. Cu adevarat a inviat!Ma bucut tare mult ca v-au placut sapunurile.
    Da,m-a cam facut ciuciulete ploaia insa daca v-au placut sapunurile a meritat.
    Abia astept impresii despre celelalte sapunuri.

    RăspundețiȘtergere
  7. sapunurile tale reusesc sa faca ceea ce multe creme din comert(cu toata reclama lor mincinoasa) doar incearca.Eu am o forma usoara de acnee,si sapunul cu carbune medicinal(mai ales acesta) face minuni la mine.micsoareaza pustulele,inmoaie cojitele alea enervante(cei ca mine stiu despre ce vorbesc),pe care le indepartez f usor cu o discheta de bumbac.apoi ma spal cu cel de musetel si galbenele si tenul arata mult mai bine.
    Abia astept sa le incerc si pe cele cu proteine din ou,unt de cacao si avocado si pe cel cu unt de cacao si cacao neagra!
    Te pup si-ti multumesc pentru ce faci.

    Oana

    RăspundețiȘtergere
  8. Multumesc mult Oana,sper sa i-ti placa la fel de mult si celelalte produse.
    Te pup si eu

    RăspundețiȘtergere
  9. De unde sa incep cu sapunul acesta? 1. Ca a venit moka (multumesc mult Claudia!!) 2. Miroase super, cu greu m-am abtinut sa nu infing dintii in el 3. Este foarte parfumat si la spalat este cremos si hidratant 4. Am ales acest ultim aspect ca fiind nu cel din urma, insa cel mai important: nu zgarie, obtii un gomaj eficient, placut si, in final, o piele fina fina. Asa ca sint mai mult decat bucuorasa ca dupa muuuulte incercari de gomaj, am gasit ceva de calitate pe gustul meu!!!!

    RăspundețiȘtergere
  10. Ce de calitati....nici eu nu le puteam enumera mai bine.
    Ma bucur mult de tot ca ti-a placut.

    RăspundețiȘtergere