Totalul afișărilor de pagină

18 martie 2011

Sapun detoxifiant cu ghassoul(argila marocana) si carbune medicinal

Contine:ulei saponificat de masline,ulei saponificat de cocos,ulei saponificat de salvie(salvie macerata in ulei de masline timp de 3 saptamani)ghassoul(argila marocana),carbune medicinal,apa distilata,ulei esential de tea tree,salvie si lavanda.

Argila ghassoul(sau rhassoul,este cunoscuta sub ambele denumiri)este extrasa din Muntii Atlas din Maroc,de la mare adancime.
De ce e aceasta argila unica?Este o argila cu o capacitate mare de absorbtie,mult superioara argilei cosmetice,capacitate ce o face unica in curatirea si detoxifierea pielii.Contine cantitati mari de dioxid de siliciu, magneziu,potasiu, calciu si minerale,in cantitati mult mai mari decat oricare alta argila.Ghassoul este o argila cu proprietati purifiante si hidratante care are grija de epiderma, reducand secretia de sebum si regenerand pielea, eliminand celulele moarte si inchizand porii. Argila gasshoul, denumita si argila marocana, este hipoalergica, adica se potriveste oricarui tip de piele.
Ce este interesant la acesata argila este ca se poate folosi ca atare la curatarea pielii si parului ,este un pic spumanta, fara a contine insa substante tensioactive .Este ideala pentru pielea grasa si acneica.
Carbune medicinal are cu remarcabile proprietati de detoxifiere, fiind folosit chiar si in cazul otravirilor pentru a atrage toxinele din organism. La nivelul pielii acest lucru se materializeaza sub forma drenarii impuritatilor si toxinelor care dau tenului un aspect incarcat si cauzeaza punctele negre si acneea.
Salvia este astringenta si curata temeinic pielea de celulele moarte si de alte particule regleaza secretia de sebum.Efectul ii este potentat prin adaugarea sub doua forme,macerat si ulei esential.
Sinergia dintre argile, carbunele medicinal si uleiurile esentiale detoxifiante si decongestionante (ulei esential de tea tree, salvie si lavanda)face ca acest sapun sa fie potrivit atat pentru corp cat si pentru ten, in special cel incarcat, mixt, gras, acneic dar si pentru cel normal.

Disponibil in gramaj de 100 g costa 10 lei,gramaj de 70 grame costa 7 lei

2 comentarii: