Totalul afișărilor de pagină

8 aprilie 2011

Sapun cu lapte de crin si lapte de capra


Contine:uleiuri saponificate din masline si cocos,ulei de orez,lapte de capra,lapte de crin,ulei esential de ylang-ylang,lamaie si patchouli.

Ce este laptele de crin si cum se prepara:
Primavara,cand crinii incep sa dea primele frunze sau toamna cand si-au incheiat ciclul de vegetatie,bulbii de crini albi(Lilium Candidum)au concentratia cea mai ridicata de principii active.
Se iau cativa bulbi de crin,in functie de cantitatea de care avem nevoie ,se spala foarte bine de pamant,apoi se pun la fiert in lapte.Se fierb pana se inmoaie apoi se paseaza bine cu un mixer pasant sau cu o lingura,rezultand o pasta care poate fi foarte usor folosita ca masca pentru ten.Se poate conserva in frigider pentru cateva zile,adaugand cateva picaturi de alcool.
Acest remediu din vechime are un efect triplu:combate pistruii, functioneaza ca un veritabil antirid si mentine pielea alba. Este recunoscut in lumea cosmeticii pentru calitatile sale exceptionale,reinprospateaza, calmeaza, catifeleaza,curata tenul de petele inestetice(de la soare,sarcina sau batranete).
Calitatile cu totul remarcabile ii sunt completate de adaosul de lapte de capra si ulei de orez.
Toate aceste ingrediente fac din acest sapun unul cu toul deosebit,indicat pentru tenuri sensibile,afectate de pistrui sau melasma(pete pigmentare),un redutabil aliat in lupta eterna cu ridurile.
Editie limitata,cel putin pana la toamna.
Poate fi folosit incepand cu data de 06 Mai 2011
100 de grame costa 10 lei.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu