Totalul afișărilor de pagină

30 aprilie 2011

Sapun natural handmade cu lapte de capra miere si ovaz


Contine :uleiuri saponificate din masline,cocos si palmier,ulei de rozmarin,lapte de capra integral ,proaspat,miere ecologica,fulgi de ovaz macinati,ulei esential de coriandru si busuioc.

Pur si simplu ador sapunurile cu lapte de capra.Daca as face sapunuri doar pentru mine,l-as adauga in toate retetele.Laptele de capra este unic,hidrateaza pielea in prfunzime,este bogat in proteine,vitamine(in special vitamina A si D) minerale si acid caprilic ce ajuta la o exfoliere usoara. In combinatie cu mierea atat de binefacatoare pentru piele si fulgii de ovaz macinati mai grosier pentru a realiza o exfoliere blanda(mai mult un masaj ce stimuleaza circulatia sangvina)lasa o piele fina si matasoasa.Mierea este emolienta, cicatrizanta, antibacteriana, regenerativa, antiinflamatoare improspateaza si intinereste, ofera suplete si catifelare.
Folosit in mod constant amelioreaza vizibil aspectul tenului facandu-l radios si plin de stralucire.Sapunurile cu lapte de capra sunt recomandate pentru toate tipurile de piele,fie grasa uscata sau mixta,pentru ca aduc pielea la un echilibru sanatos.

Gramaj 90-100 de grame.
100 gr costa 10 lei

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu