Totalul afișărilor de pagină

4 noiembrie 2011

Balsam de buze


Contine:unt de cacao nerafinat,unt de shea nerafinat, crud, presat la rece din culturi organice,ulei de avocado,ulei de migdale dulci presat la rece,ceara de albine,ulei de ricin,vitamina E,vitamina A,ulei esential de lavanda,melisa si busuioc.
Varianta colorata contine in plus pigment mineral natural.Lasa pe buze o umbra matasoasa de culoare,cu aspect foarte natural.

Extrem de hranitor,cu efect intens reparator,e o binecuvantare pentru buzele uscate si crapate ,lasandu-le moi si catifelate.Untul de cacao impreuna cu untul de shea ,baza pentru acest balsam minunat,ofera ingrijirea perfecta,au si factor natural de protectie solara,aparand astfel buzele de efectele nocive ale ultravioletelor.
Untul de cacao, intensifică regenerarea, întărește rezistența pielii conferindu-i aspect catifelat. Stimulează producția de colagen, are un conținut ridicat de antioxidanți (conține acid stearic, palmitic, linoleic, omega 6, omega 9, polifenoli, teobromina, squalane, fitosteroli ).
Untul de shea, hidratează intens pielea uscată ajutând la refacerea celulelor, accelerează cicatrizarea, calmează pielea iritată prin efectul său calmant, emolient, antiinflamator, stimulează producția de colagen.
Uleiul de migdale dulci, o sursă importantă de vitamina A și B, un ulei fin și delicat, un emolient deosebit pentru piele, previne deshidratarea prin conținutul bogat de acizi grași esențiali.
Ceara de albine, exercită asupra pielii, în mod natural, o acțiune dezinfectantă, cicatrizantă și nutritivă.
Uleiul de avocado este bogat în lecitină, vitaminele A, B, D, E, H şi K,
are proprietati hidratante, emoliente, cicatrizante, antibacteriene
Vitamina E netezește și reface epiderma, contribuie la accelerarea efectului ezimelor. Antioxidant, promovează epitelizarea.
Bogat in antioxidanti, uleiul de ricin este ideal pentru ingrijirea buzelor fiind un emolient de exceptie.
Recipientul contine 6 ml si costa 9 lei.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu