Totalul afișărilor de pagină

7 noiembrie 2011

Silky Hair-masca naturala pentru par cu ulei de neem si unt de jojoba


Ingrediente:unt de cocos,unt de jojoba,ulei de neem,unt de shea,ulei de canepa,ulei de avocado,ulei de ricin,ceara de albine,vit.E,vit.A,ulei esential de lavanda si ylang-ylang.
Este o masca mai speciala, destinata parului fragil,cu varfuri despicate,deteriorat prin vopsiri chimice permanente,uscat,casant, sau privat de nutrienti, cu fir subtire,scalpului afectat de diferite dezechilibre.Folosita in mod constant,stopeaza caderea parului si ii readuce vigoarea si stralucirea pierdute.

Datorita uleiului de neem presat la rece si prin urmare nedezodorizat,are un miros mai particular,considerat de unii neplacut.Daca aveti sensibilitati legate de simtul olfactiv,si nu puteti trece peste asta,mai bine alegeti un alt produs destinat ingrijirii parului.
Uleiul de neem,principalul ulei activ din aceasta masca este un ulei extrem de apreciat si care a facut obiectul a numeroase studii de-a lungul vremii. Incredibil de bogat in principii active,este un antiseptic natural,antibacterian, antiviral, antifungic şi antiparazitar.
Are efecte deosebite in eczemele scalpului,mancarime,matreata,dermatita seboreica.Este antiinflamator si analgezic,calmeaza imediat mancarimile,hidrateaza scalpul uscat reducand astfel roseata si iritatiile.
Este un antialergen recunoscut,continand antihistamine naturale.In India este considerat un panaceu find folosit ca si leac in aproape toate bolile de piele:acnee,eczeme,psoriazis,varicela,abcese,herpes etc.
Pe langa multiplele avantaje are si un mare dezavantaj:mirosul,pe care unii il gasesc neobisnuit si respingator insa asta e pana ce te obisnuiesti cu el.
Untul de jojoba este un ulei versatil,benefic atat pentru parul gras cat si pentru cel uscat,echilibreaza cantitatea de sebum de la nivelul scalpului.Este unul dintru cele mai populare uleiuri folosite in industria produselor pentru par.Acesta hidrateaza profund pielea capului,eliminand astfel matreata care deseori apare tocmai din cauza scalpului foarte uscat.Fortifica foliculul de par prevenind astfel caderea,favorizeza circulatia sangvina,ducand astfel la hranirea in profunzime a parului si promoveaza cresterea unui fir de par mai sanatos si mai puternic.Este un unt penetrant,fara a lasa senzatia de gras,actioneaza ca un balsam pentru par,redandu-i elesticitatea si umiditatea. Untul de jojoba invaluie, protejeaza si regenereaza parul, fiind de un real ajutor in cazul parului fragil, conferindu-i stralucire naturala si vigoare.
Uleiul de canepa este un ulei vegetal exceptional,cel mai bogat dintre toate uleiurile in acizi grasi esentiali,cu un raport optim omega3-omega 6.
Hidratant, regenerant si revitalizant,aduce vigoare si stralucire parului,este un adjuvant minunat in dermatita seboreica.
Nutrientii din uleiul de avocado ajuta in cresterea parului si este bun pentru orice tip de par. Acesta contine vitaminele A, D, E si B6. De asemenea, mai contine magneziu, cupru, fier si acid folic, toate necesare pentru cresterea si hranirea parului.Este folosit in mod frecvent pentru regenerarea parului uscat, deteriorat, afectat de chimicale,prevenirea caderii parului.
Uleiul de cocos ingrijeste pielea capul, ne scapa de matreata, da volum parului si este unul dintre putinele uleiuri care poate patrunde in firul de par.
Untul de shea activeaza circulatia capilara, oxigeneaza radacina firelor de par si amelioreaza afectiuni ale scalpului precum matreata sau foliculita.
Uleiul de ricin stimuleaza regenerarea si crestera parului.
Uleiul esential de lavanda este antiseptic si antibacterian,calmant,stimuleaza circulatia sangvina de la nivelul scalpului,stimulandu-i astfel cresterea.
Desi adaugat din abundenta,reuseste doar in parte sa mascheze mirosul particular al uleiului de neem.
Din acest motiv,crema este disponibila si in recipiente mai mici,in caz ca hotarati ca nu aste potrivita pentru voi sau nu puteti trece peste miros,sa nu investiti prea mult intr-o cantitate mare.
Disponibila in cantitate de 30 ml-10 lei si 100 ml-25 lei

2 comentarii:

  1. Cum se aplica pe par? Se clateste parul dupa aplicare?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Este o masca pe baza de unturi si uleiuri deci este grasa.
      Se incalzeste o cantitate mica in palme pana devine lichida apoi se aplica de la radacina si pana la varfuri.Se lasa sa actioneze aproximativ o ora dupa care se spala cu sampon.

      Ștergere