Totalul afișărilor de pagină

3 ianuarie 2012

Aloe arborescens,reteta parintelui Romano Zago

Aloe nu este doar o planta decorativa sau buna doar de pus pe piele,poate fi consumata si intern.In cautarile mele despre aloe am gasit acum ceva timp o reteta pe cat de simpla pe atat de interesanta ,despre care descoperitorul ei,calugarul franciscan Romano Zago spune ca ar avea puteri miraculoase si ca vindeca o multime de boli ,printre care si flagelul secolului nostru,cancerul.
De 4 ani,in fiecare inceput de an fac cate o cura cu aceasta miraculoasa reteta.
Ea consta in:
-350 de grame de frunze de aloe arborescens(nu aloe vera)
-350 de grame de miere de buna calitate(nu din supermarket)
-10 grame de alcool distilat(grapa,sau tuica de cazan mai pe romaneste).

Se omogenizeaza totul cu un blender,se pune intr-un borcan si se pastreaza la frigider pana cand este consumata in totalitate.Din acest amestec se ia cate o lingura de 3 ori pe zi inainte de masa pana cand se termina amestecul.Dupa 7-10 zile de pauza se poate relua .
Un mare secret in prepararea acestei retete este realzarea ei in semiobscuritate,lumina distrugand anumiti compusi din planta.
Romano Zago este un calugar franciscan nascut in Brazilia ,undeva prin anul 1932 si care a devenit faimos datorita acestei retete descoperite prin anii `90, pe cand era profesor la un seminar din Israel.Aloe arborescens creste luxuriant in aceasta tara,drept pentru care calugarul isi dedica timpul liber studierii acestei plante.Investigatiile sale sunt publicate in revista Tierra Santa si alte reviste de specialitate.
Daca va intereseaza mai mult informatii despre pregatirea retetei precum si proprietatile ei miraculoase,le gasiti aici. O sa gasiti o multime de informatii interesante despre aloe arborescens,informatii sustinute de studii stiintifice.

3 comentarii:

  1. in timpul curei cu aloe trebuie sa nu consumam ouo si lapte dar khefir se poate consuma nu stiu

    RăspundețiȘtergere
  2. Imi pare rau dar nu stiu sa va spun.Daca veti cauta in site-ul de unde provine informatia,veti gasi si o gramada de lucruri interesante despre kefir,undeva,imediat dupa header,pe banda neagra scrie,,cure naturali``.Acolo este si un articol foarte interesant despre kefir.

    RăspundețiȘtergere
  3. Aloe arborescens are de 200% mai multe substante terapeutice comparativ cu aloe barbadensis.
    Sursa: www.aloe-vera-romania.webs.com

    RăspundețiȘtergere