Totalul afișărilor de pagină

22 ianuarie 2012

Softness -Hand Cream

Contine:unt de shea,lanolina,glicerina,unt de cacao,ulei de macadamia,ulei de canepa,Vitamina E,ulei esential de melisa ,lavanda si ylang-ylang.
Crema formeaza un film protector care reface echilibrul hidro-lipidic al pielii mainilor.Este o crema grasa care repara pielea mainilor,nu doar o hidrateaza pe moment.


In aceasta perioada rece a anului,mainile au cel mai mult de suferit.Expuse frigului si intemperiilor,au nevoie mai mult ca niciodata de hidratare.Asta pentru ca pielea mainilor prezinta foarte putine glande sebacee care sa produca stratul protector de sebum.
Crema de maini aproape ca e mai dificil de ales decat crema de fata.Tot incerci nenumarate creme si parca nimic nu face fata.
Va lansez o provocare:lanolina.
Multora li se pare respingatoare ideea ca este un produs secundar extras din lana oilor.Peste tot unde cauti pe internet gasesti aceiasi descriere:este o substanta semisolida de culoare galbena, gras-ceroasa, secretata de glandele sebacee din pielea oilor .
Perfect adevarat,dar ai incercat-o vreodata?
Mamicile care alapteaza cu siguranta o cunosc.Este unul din putinele produse care repara ranile provocate sanului de sugar.Este considerata atat de sigura incat nu este nevoie de indepartarea ei inainte de a alapta bebelusul.
Lanolina are o compozitie asemanatoare cu lipidele intracelulare ale stratului exterior al pielii,lipide formate in mare parte din colesterol ,ceramide si acizi grasi liberi.Aceste lipide joaca un rol crucial in mentinerea umiditatii pielii.
Lipidele din lanolina formeaza un film semiocluziv la suprafata pielii ce
formeaza o bariera protectoare,bariera ce impiedica pierderile de apa din interior si in acelasi timp,datorita capacitatii deosebite de a atrage apa,rehidrateaza din exterior.Este folosita in majoritatea unguientelor farmaceutice,datorita capacitatii sale de a transporta in straturile profunde ale pielii a principiilor active,sprijinind astfel procesul de vindecare a pielii.
Este un emolient de exceptie,este antimicrobiana si dezinfectanta.
Uleiul de canepa este un ulei vegetal exceptional,cel mai bogat dintre toate uleiurile in acizi grasi esentiali,cu un raport optim omega3-omega 6.
Hidratant, regenerant si revitalizant,emoliaza si hraneste pielea deshidratata.
Uleiul de macadamia este in special recomandat pielii fragile,deteriorate.
Este emolient, hranitor, stimuleaza microcirculatia ,dreneaza sistemul limfatic ,regenerant, cicatrizant, hidratant si calmant .Foarte penetrant, nu formeaza film gras la nivelul epidermei.
Glicerina hidrateaza si mentine elasticitatea pielii.

Aplicati o cantitate mica dupa fiecare spalare pe maini si masati pe pielea umeda pana se absoarbe complet.Pentru un efect intens reparator aplicati in cantitate mai generoasa seara inainte de culcare,masati usor pana se absoarbe mare parte apoi bagati mainile in manusi de bumbac sau lana.Caldura degajata va determina absorbtia in profunzime a uleiurilor hranitoare si mainile vor deveni in scurt timp fine si catifelate.
O gasiti incepand de astazi in magazinul de pe Breslo la pretul de 15 lei pentru o cantitate de 70 de ml.

3 comentarii:

  1. Cea mai buna crema de maini pe care am incercat-o pana acum (si din pacate am incercat multe). Hidrateaza profund, miroase demential si chiar dupa ce ma spal pe maini tot se mai simte untul de shea si am pielea fina. Aceasta crema poate fi pt orice sezon. Eu am mainile uscate din cauza apei iar aceasta crema anuleaza problema.

    RăspundețiȘtergere