Totalul afișărilor de pagină

26 aprilie 2011

Balsam de buze natural handmade


Contine:unt de cacao nerafinat,unt de shea nerafinat, crud, presat la rece din culturi organice,unt de cocos,ceara de albine,ulei de avocado,ulei de migdale dulci presat la rece,vitamina E,vitamina A,ulei esential de lavanda,melisa,portocala si eucalipt.

Pentru ca multi nu agreeaza lanolina si uleiul de ricin,am creat un balsam de buze fara aceste ingrediente.
Extrem de hranitor,cu efect intens reparator,e o binecuvantare pentru buzele uscate si crapate de vantul de primavara.Untul de cacao impreuna cu untul de shea ,baza pentru acest balsam minunat,ofera ingrijirea perfecta,au si factor natural de protectie solara,aparand astfel buzele de efectele nocive ale ultravioletelor.
Consistenta este mai tare pentru ca vine acusi caldura si sa poata fi purtat cu usurinta in geanta sau portfard
Uleiul de migdale dulci, o sursă importantă de vitamina A și B, un ulei fin și delicat, un emolient deosebit pentru piele, previne deshidratarea prin conținutul bogat de acizi grași esențiali.
Untul de shea, hidratează intens pielea uscată ajutând la refacerea celulelor, accelerează cicatrizarea, calmează pielea iritată prin efectul său calmant, emolient, antiinflamator, stimulează producția de colagen.
Untul de cacao, intensifică regenerarea, întărește rezistența pielii conferindu-i aspect catifelat. Stimulează producția de colagen, are un conținut ridicat de antioxidanți (conține acid stearic, palmitic, linoleic, omega 6, omega 9, polifenoli, teobromina, squalane, fitosteroli ).
Ceara de albine, exercită asupra pielii, în mod natural, o acțiune dezinfectantă, cicatrizantă și nutritivă.
Uleiul de avocado este bogat în lecitină, vitaminele A, B, D, E, H şi K,
are proprietati hidratante, emoliente, antirid, cicatrizante, antibacteriene
Vitamina E netezește și reface epiderma, contribuie la accelerarea efectului ezimelor. Antioxidant, promovează epitelizarea.
Pe langa multiplele proprietati, are si un miros absolut delicios.

Contine 5 grame si costa 9 lei

2 comentarii:

  1. Unul dintre cele mai bune baslamuri de buze pe care le-am folosit. Si am incercat multe...

    RăspundețiȘtergere
  2. Cel mai bun balsam de buze din cate am incercat pana acum. Nu numai ca hidrateaza, dar si vindeca buzele de "uscaciune", acestea raman fine si hidratate si dupa ce pelicula de balsam se duce. Sunt foarte multumita de el. Si nu sunt singura de aceasta parere :). Felicitari!

    Laura

    RăspundețiȘtergere