Totalul afișărilor de pagină

30 noiembrie 2011

Chocolate-unt de corp cu ciocolata raw si unt de shea


Chocolate este un unt de corp absolut delicios,cu aroma de ....Craciun.
Contine:unt de shea,unt de cacao dark,unt de cocos,ulei de migdale,ulei de catina,ulei esential de portocala si scortisoara.
Miroase irezistibil de bine,a cald,a bine,a sarbatoare.....a ciocolata.


Untul de cacao dark este un adevarat deliciu pentru piele,imbogateste produsele in care este adaugat cu o culoare si o aroma irezistibila de ciocolata.Acest unt se obtine prin presarea boabelor de cacao,fara sa se inlature pulberea de cacao,astfel,toate aromele si mai ales proprietatile antioxidante raman intacte.Untul de cacao este un unt usor absorbit de piele, are efecte anti-oxidante, in componenta sa gasindu-se acizi grasi, acizi stearic, oleic, palmitic, linoleic, omega 6, omega 9. Ajuta la mentinerea ph-ului optim al pielii, o hraneste si hidrateaza, conferindu-i suplete si elasticitate. Untul de cacao combate vergeturile si regenereaza pielea, efectele sale fiind vizibile dupa numai cateva zile, cand pielea devine mai catifelata si mai elastica. Untul de cacao este benefic tuturor tipurilor de piele, dar in special pielii mature, imbatranite si uscate.Contine factor natural de protectie UV.
Asadar,ciocolata este buna nu doar pentru papilele gustative,ci este un adevarat deliciu si pentru piele.
Uleiul esential de scortisoara este un antibacterian de exceptie,antivitral si antifungic.Folosit in masajul pielii,ajuta la diminuarea aspectului de coaja de portocala.Cu efecte afrodisiace dovedite,reinvie senzualitatea in cuplu,ajuta la depasirea neincrederii in sine si dezvolta caldura afectiva in relatiile interumane.
Din pacate unii sunt sensibili la uleiul esential de scortisoara si poate fi iritant pentru ei.La cerere se poate realiza fara acest ulei.
Crema intra foarte usor in piele,in cateva minute se absoarbe complet.

Este disponibil la 100 de ml si costa 22 lei.

3 comentarii:

  1. Buna, produsele tale arata extraordinar, dar as dori sa stiu daca au conservanti..? Merci si keep up the good work!

    RăspundețiȘtergere
  2. Multumesc de aprecieri!
    Nu,absolut nici un produs nu contine conservanti,de nici un fel.Creme sunt toate facute cu o baza grasa,untul de sheafara adaos de apa.Fiind facute doar cu uleiuri ele nu se altereaza usor deoarece uleiurile nu sunt un mediu propice pentru dezvoltarea bacteriiler.Ele au in medie o durata de valabilitate de 6-7 luni
    In momentul in care se adauga apa,neaparat este nevoie de folosirea unui conservant si se scurteaza considerabil termenul de valabilitate la 1-2 luni.Insa sunt si conservanti naturali (extractul din samburi de grepfruit de exemplu)de origine 100% naturala si absolut siguri.
    Multumesc de interes!

    RăspundețiȘtergere
  3. Eu am untul acesta de vreo luna. Este senzational, mirific, superb si as putea continua! Il folosesc si pentru ten, seara, dar si pentru corp. Hraneste pielea in mod minunat!

    RăspundețiȘtergere